Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

110 fps goruyorum ben esime yeni topladigim alette, laptopta 30-40, kalabalikta 40 lara dusuyor , ben anlamiyorum bu kadar dengesiz nasil performans yakaliyoruz her birimiz.

8gb ram, 560 ti, 2500 k islemci benim.

Ben riftten daha akici oynuyorum ve daha bugsiz, neden bu degisik performanslar bu sorun.

Net performansi ile mi alakali nedir..

net performansı ile alakası yok, direk amele sümüğü gibi scale oluyor bir aşağı bir yukarı gidiyor fps.

bir akşam 114 fps ile kapatıyorum makineyi, aynı şehirde login olduğumda fpsemde 28 yazıyor. yirmisekiz.

hatta bir ara 13 fps gördüm dedim sizin babayın .....

3.3 4 çekirdek 8gb 1600mhz 6850 overclocklu aletle bunu görüyorsam ben öyle yazılımcıyı önce kovar sonra işe alır bir daha kovarım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

o grafikleri geçtim ben mesela ara sahne giriyor gezegene gidicen, gezegen bildiğin piksel piksel ulan insan dikkat etmez mi buna, veya loading ekranında gezegen gösteriyor gene piksel piksel bildiğin boyut büyütmüşler.

yalnız başlık da izlenimden çok whine başlığına döndü haha.
Sosyal ağlarda paylaş

düzelir düzelir deniyor da birçok şey yama ile düzeltilebilecek şeyler değil. mesela oyunda tek başına oynuyorsunuz hissi olması (instance yapısı bu yama ile düzelmez, heryerde yeşil kapı var), open pvp'ye imkan vermeyen harita tasarımları vs, level 50'ye kadar bu haritalarda sürteceğine göre oyunun en önemli noktalarından birisi bu, yama ile ne değişecek? haritaları baştan mı tasarlayacaklar, daha neler.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bir dengedir bu yahu, klavyeyi kırıcam..
adamlar 45-50-50-48-50-50 bizde 17-30-25-20-36... arada bir tane 50 hayrına koymşlar full düşük lvl.. nasıl bir kodlama yaptınız arkadaş. Bizde 8 kişide en fazla olan adam 8 kill yapmış.. adamların min 35 max 56

50 leri ayrı bir bg ye soksana, lvl aralığı yapsana.. ya herkesin skillerini açıp eşitle yada böyle yapma..

Şu yukarda pvp işini düzenleyen herifin fotoğrafı var ya, çarkına tüküreyim onun
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş konu başlığı açtığımızda siliyorlar sonra,oyun age of conan olma yolunda ilerliyor demedi demeyin,abartıyor da demeyin,laptopla oynuyorum,huttball da 3 fps alıyorum şehrin ortasında 40 a çıkıyor,ertesi gün tam tersi oluyor bu nasıl bir mantalite arkadaş :S conan gibi grafikleride yokki desekki aşmışlar grafikte hacı
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

arkadaş konu başlığı açtığımızda siliyorlar sonra,oyun age of conan olma yolunda ilerliyor demedi demeyin,abartıyor da demeyin,laptopla oynuyorum,huttball da 3 fps alıyorum şehrin ortasında 40 a çıkıyor,ertesi gün tam tersi oluyor bu nasıl bir mantalite arkadaş :S conan gibi grafikleride yokki desekki aşmışlar grafikte hacı

laptoplar oyun aleti degildir...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...