Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben bu akşam nar shadda'ya başlıyorum, hiç open world'den falan medet ummiyim o zaman öyle mi? acc'ı alcak birini bulsam, dark souls'a yoğunlaşsam mis gibi. lvl 24 sith marauder, epix items. hatta legendary items lan turuncu turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 O open world olayını ben de çok duydum. Aslında herkes daha orta levellarda iken birbirini durmadan görmesi gerekiyor milletin, ama öyle birşey yok sanırım. Hani özel olarak aramazsan world pvp pek yok galiba, ya da tek tük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Adamların low-mid level planetlarda "factionlar çarpışsın" diye bir derdi olmamış ki hiç? Çok net yansıtmışlar zaten bunu da tasarıma. Tattooine'deki Czerka alanı hariç kesişilen nokta yok L30'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Tasarım harikası hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Dün Belsavis'de yolunu kaybetmiş bir Republic gördüm. Mountla krater gibi bir yerden geçmeye çalışıyordu. Hemen bindim tepesine. Lvl 44'de world pvp ile tanışmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 illum'da wintrade donuyormus. al sana world pvp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Başka türlü epic pvp gear alınmıyor çünkü :p ya Warzone spamlayacaksın, ya da Illum daily questleri yapacaksın Mercenary Commendation için. Open world'de öldürdüğün playerlardan hiçbirşey (Valor, commendation, loot, neyse artık) alınmadığı için ve insanlar warzone'dan baydıkları için böyle şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Warzonedan baydı mı insanlar oha daha 7 gün oldu be oyun başlayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Oyunun şu hali aylardır betada. Hadi beta sınırlıydı diyelim, 15 gündür oynanıyor release hali. 3 tane warzone sıkabilir, sadece PvP yapmayı seviyorsan, gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 warzone çok bayık erkek adamın hutballa falan işi ne tatooine de aksiyon kovalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Abi ben herkesin reward peşinde olmasını anlayamıyorum söyleyeyim. Herkes illa işin ucunda bir reward beklediği için world pvp olmuyor oyunlarda ya da ölüyor. İlla armor, item mı alacaksın yani world pvp de zevk alabilmek için. Sonuna herşeyin bir reward attachledi wow, diğer oyunlara da yapıştı ki hiç sevmiyorum. Oyundan zevk almak sadece reward'larla mı sınırlı yani. Çünkü onun da sonu yok... Wow da reward meward yokken ben World pvp'den deli zevk alırdım mesela, ama buna karşı çıkanlar da olacaktır çok. Ama alıştırdılar insanları böyle bir sisteme, herkesi dandirik instanced pvp yapmaya zorladılar, normaldir insanların bayması. PVP serveri diyorsun quest yaparken aniden sana birilerinin dalması, veya senin toplanıp sonra revenge alman, pusuda beklemen bunlar güzel şeyler oyunlarda, en azından ben böyle seviyorum. Sonra millet gank den ondan bundan şikayet ediyor, hala da gidip pvp serverini seçiyor, ağlıyor, sonra world pvp ölüyor, ne iş anlamadım. O zaman pvp serverinin ne anlamı var.. Hele şu oyunda world pvp yoksa yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi 10 yaşında bebeler oyunu bırakmasın diye öyle oluyor.pusu kurmak falan filan genel kitleye hitap etmiyor millet oturup memur gibi mmo oynamaya alısmış aldıkları itemları mezara goturcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 World PvP zevkli ama her zaman olmuyor yani kalabalık toplanacak 2 taraf anca öyle oluyor o yüzdende ister istemez gelişemiyor WorlPvP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 win trade yok, sadece daily questi kolayca yapıyorsun, zaten kzananıca felan bişey gelmiyo ilumda henüz ayrıca kazanmakta kolay baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CTd1mfTpNTk&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 win trad eyok, feature o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Burning Legion Arathi Basin wintradeleri geldi aklıma ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar