Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Trabzonspor. : 18.12.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
di mi

|Joker| said:

Ağlama melis.

|Joker| said:

Fener'in başına ergenekon kadar dandik şike bulaştırılmasaydı da göreydik bu sene ligi. 3.5 sene sonra ilk kez yenmişsiniz 3 attık diye zil takıp oynadınız yahu, ayıptır.
Mesaj tarihi:
Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım.
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Mesajlar silineceğine Khelben'e bir şut atın artık. Bu kadar insan tahrik edilmez.

Sen benim Rıdvanla alakalı, ve diğer fenerlileri pek de alakadar etmeyen yorumuma ağlama melis yazarken tahrik değil, ben sana yazınca tahrik. Çok zekice gerçekten.
Mesaj tarihi:
yav said:

Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım.

kutluyoruz arkadaşı fenerle trabzon arasındaki olayı bilmiyor. 100 trilyon kazandınız.
Mesaj tarihi:
poopla said:

yav said:

kutluyoruz arkadaşı fenerle trabzon arasındaki olayı bilmiyor. 100 trilyon kazandınız.
bilmiyorum abi nedir?
şikeli şampiyonluğunuzun trabzon'a verilmesinden başka bişeydir heralde ama ne ki?
Mesaj tarihi:
poopla said:

yav said:

bilmiyorum abi nedir?

cidden merak ettim ama, nedir trabzonla fenerin olayı?
Mesaj tarihi:
Şike davası aralarındaki olay.

Trabzon bayağı zamandır fenere bombardman yapıyor şike konusunda. Federasyona da fenerden alın bize şampiyonluk verin dedi. Federasyon en son "sizin de 3 maçınız var mercekte adam olun" diye cevap vermişti. Trabzon habire feneri bombalayınca fener de kızıp aynen cevap veriyor tabii. Bir de fener kendisinin gönderilmeyip elenen trabzonun 2. defa avrupaya gönderilmesine kızgın.

Bir de kulüpler birliğinde fenerin suçlu olduğu kesinleşince şikeden küme düşmek kalksın diye fener yöneticileri lobi yapmaya kalktı. trabzon başkanı da "kalkacaksa -60 puan ceza gelsin onun yerine" dedi kavga çıktı geçenlerde :D
Mesaj tarihi:
ben de bu olay değildir heralde ya ne peki demiştim ama pek nazik söylemediğimden silisiliverdi moderatör beyfendi mesajlarımı. Neyse sorun yok, öc mü aldı şimdi fenerliler yani? :D bu kadar olay yaşamışlarken sadece 1-0 yenip göndermeleri tatsız olmuş aslında baya.
Mesaj tarihi:
1-0 a 3 puan veriyolar da 3-0 olunca daha mı fazla oluyo anlamadım? yenmişiz işte bitti

kupa maçında elin gavuruna su fırlatacam diye kendi kalecisini vuran salaklara yeter de artar bile (su atmayanları tenzih ederim tabi)
Mesaj tarihi:
belki de anlatamamışsındır derdini, moderatör de silisiliverdiğine göre...

yav said:

yani diyorum ki kendi sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla yenmek ile Trabzonda adamlara fark atmak arasında ne fark var sonuç olarak? 10 kişiye karşı 1 farkla yenince sesimizi çıkarmayalım zar zor yendik falan mı demeliydi "şaşırdığın" arkadaşlar :D
Mesaj tarihi:
bir sürü pozisyona girdik zaten atamadık,kalecileri gerçekten iyiymiş pek izleme fırsatım olmamıştı daha önceden.

trabzon kırmızı kart görene kadar eziliyordu,kart sonrası artık kendilerine mi geldiler hırslandılar mı anlamadım epey etkili gelmeye başladılar,kontra ataktan 2-3 pozisyon oldu ama işte ya son vuruşlarda kaleci iyiydi ya da bizimkilerin pas tercihleri kötüydü fark olmadı.
Mesaj tarihi:
aynen öyle. karaktersiz olduğunu çok önceden zaten herkese göstermişti.

yalnız pozisyonları izledim de cüneyt cidden içine etmiş maçın.

bu arada aynı gökhan cech'e yaptığı hareketten sonra da umursamazca yoluna devam ediyor. bu perhiz bu ne lahana turşusu.
  • Yeni Oluştur...