|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesajlar silineceğine Khelben'e bir şut atın artık. Bu kadar insan tahrik edilmez.
poopla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 dicek bişey yok biz yazsak çoktan yerdik zaten banı =)
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 di mi |Joker| said: Ağlama melis. |Joker| said: Fener'in başına ergenekon kadar dandik şike bulaştırılmasaydı da göreydik bu sene ligi. 3.5 sene sonra ilk kez yenmişsiniz 3 attık diye zil takıp oynadınız yahu, ayıptır.
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 |Joker| said: Mesajlar silineceğine Khelben'e bir şut atın artık. Bu kadar insan tahrik edilmez. Sen benim Rıdvanla alakalı, ve diğer fenerlileri pek de alakadar etmeyen yorumuma ağlama melis yazarken tahrik değil, ben sana yazınca tahrik. Çok zekice gerçekten.
poopla Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yav said: Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım. kutluyoruz arkadaşı fenerle trabzon arasındaki olayı bilmiyor. 100 trilyon kazandınız.
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bilmiyorum abi nedir? şikeli şampiyonluğunuzun trabzon'a verilmesinden başka bişeydir heralde ama ne ki?
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 poopla said: yav said: Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım. kutluyoruz arkadaşı fenerle trabzon arasındaki olayı bilmiyor. 100 trilyon kazandınız.bilmiyorum abi nedir? şikeli şampiyonluğunuzun trabzon'a verilmesinden başka bişeydir heralde ama ne ki?
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 gökhan gönül'e ikinci sarıdan kırmızı çıkmadığı yazıldı mı mı mı (zamanlama nedeniyle rakibin göğsüne tekme attığı pozisyon)
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 poopla said: yav said: Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım. kutluyoruz arkadaşı fenerle trabzon arasındaki olayı bilmiyor. 100 trilyon kazandınız. bilmiyorum abi nedir? cidden merak ettim ama, nedir trabzonla fenerin olayı?
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Şike davası aralarındaki olay. Trabzon bayağı zamandır fenere bombardman yapıyor şike konusunda. Federasyona da fenerden alın bize şampiyonluk verin dedi. Federasyon en son "sizin de 3 maçınız var mercekte adam olun" diye cevap vermişti. Trabzon habire feneri bombalayınca fener de kızıp aynen cevap veriyor tabii. Bir de fener kendisinin gönderilmeyip elenen trabzonun 2. defa avrupaya gönderilmesine kızgın. Bir de kulüpler birliğinde fenerin suçlu olduğu kesinleşince şikeden küme düşmek kalksın diye fener yöneticileri lobi yapmaya kalktı. trabzon başkanı da "kalkacaksa -60 puan ceza gelsin onun yerine" dedi kavga çıktı geçenlerde :D
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ben de bu olay değildir heralde ya ne peki demiştim ama pek nazik söylemediğimden silisiliverdi moderatör beyfendi mesajlarımı. Neyse sorun yok, öc mü aldı şimdi fenerliler yani? :D bu kadar olay yaşamışlarken sadece 1-0 yenip göndermeleri tatsız olmuş aslında baya.
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 1-0 a 3 puan veriyolar da 3-0 olunca daha mı fazla oluyo anlamadım? yenmişiz işte bitti kupa maçında elin gavuruna su fırlatacam diye kendi kalecisini vuran salaklara yeter de artar bile (su atmayanları tenzih ederim tabi)
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Anlamamışsın valla yapcak bişi yok pek.
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 belki de anlatamamışsındır derdini, moderatör de silisiliverdiğine göre... yav said: Trabzon'u herkes gitti avni aker'de farkla yendi ama fenerliler sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla galibiyet almalarına rağmen çok garip konuşmuşlar. Ben şaşırdım. yani diyorum ki kendi sahasında 10 kişiye karşı 1 farkla yenmek ile Trabzonda adamlara fark atmak arasında ne fark var sonuç olarak? 10 kişiye karşı 1 farkla yenince sesimizi çıkarmayalım zar zor yendik falan mı demeliydi "şaşırdığın" arkadaşlar :D
S-H Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bir sürü pozisyona girdik zaten atamadık,kalecileri gerçekten iyiymiş pek izleme fırsatım olmamıştı daha önceden. trabzon kırmızı kart görene kadar eziliyordu,kart sonrası artık kendilerine mi geldiler hırslandılar mı anlamadım epey etkili gelmeye başladılar,kontra ataktan 2-3 pozisyon oldu ama işte ya son vuruşlarda kaleci iyiydi ya da bizimkilerin pas tercihleri kötüydü fark olmadı.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Beşiktaş ve atl madrid yüzünden 1600tl'm gitti zaten fener ilk defa işime gelen bi sonuç almıştı hemde.. :(
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Bırakıcam altılı falan oynıcam olmıcak böyle sdadadf
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu macın sonucunun 1-0 oldugu cok belliydi aslında, hemen bakalım: gs-fb: 3-1 gs-ts: 3-0 çıkartalım birbirinden iki denklemi: fb-ts: 1-0
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 lan allah belami versin, mactan once aynen bunu yazicaktim.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 la onu bunu geçin gökhan gönülün sportmenliğiyle mehmet topuz'un hayvanlığını tartışın. ne pis adammışsın topuz ya
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 aynen öyle. karaktersiz olduğunu çok önceden zaten herkese göstermişti. yalnız pozisyonları izledim de cüneyt cidden içine etmiş maçın. bu arada aynı gökhan cech'e yaptığı hareketten sonra da umursamazca yoluna devam ediyor. bu perhiz bu ne lahana turşusu.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/12/19/-sandik-uyarisi-1849882.Jpeg
Öne çıkan mesajlar