hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 saat farki sorun olcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yok problem değil her daim adam var, zaten us içinde bile 3-4 saat west-east farkı varken np, ben serverın en yoğun olduğu 2k sıra olan saatte uyuyorum çoluk çocuk yatınca kalkıyorum işte bize göre, gayet iyi. zaten aussie ve kanadalılar falanda var bi sürü, bitek us yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu limit olayini ne zaman duzeltirler ya? Oynasan bir dert oynamasan bir dert. Benim keyde 20sinde gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ben lettow'daki karakterimi bırakıp The Ravagerda açtım mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://i.imgur.com/3ma4q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 twitterdan capleri kaldırıcaz yakında dediler dün ama bakalım launchda herkes 2-3 servera yayılmasın diye yapıyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Sovereign said: http://i.imgur.com/3ma4q.png bitch please 2000+ = 5 saat queue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 scepter of ragnos serverındayım gayette memnunum en fazla akşam 9'da 20 dakka bekledim... Beklemek sıkıcı kabul ediyorum ama en kalabalık server tercihi yapıpta neden bu kadar bekliyoruz qq su yerine daha az bekleyeceğiniz bir serverda karakter açabilirsiniz yada eninde sonunda arttıracaklar kapasiteyi biraz sabır sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ravager 'a gelin bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 deployment yapılan serverdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Trayus Academy ve Chuuba (ya da oyle birşey) isimli pvp serverlerindeyim birinde Sith Maraduer, diğerinde Commando yaptım ikiside lvl 11. İki serverinde girişleri çok rahat. 0-10 ölüm gibi geldi (wow bizi kolaycılığa alıştırınca böyle oldu). bir daha yeni baştan kasar mıyım belli olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ne kadar sürede karakterden, ne kadar sürede serverdan logout oluyor deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 zaten her akşam maksimum 1 saat 2 saat oynayabiliyorum şu aralar. serverda 2 saat sıra oluyodu. guild taşıdık, rahatladık. çile çekmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 en güzeli de biowhore forumlarındaki /burdadavar/ başka servera gidin bioware sizi bekletmemek zorunda deil ne istrse yaparrrrrr fanboyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 server queue konusunda adamlar hak vermemek elde degil. adamlar her serveri canli tutmak icin ugrasiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Masquerade said: server queue konusunda adamlar hak vermemek elde degil. adamlar her serveri canli tutmak icin ugrasiyor iste. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Masquerade said: server queue konusunda adamlar hak vermemek elde degil. adamlar her serveri canli tutmak icin ugrasiyor iste. Serverı canlı tutsunlar, kullanıcılar öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 asdfasf levent kırca skeç bitiş cumlesi tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Biz grup olarak Trayus Academy'deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 synthesizer said: asdfasf levent kırca skeç bitiş cumlesi tadında LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 DeviantSun said: Biz grup olarak Trayus Academy'deyiz. republic or sith ? ben sith tarafındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yeni açılan serverlar bile heavy ya da full ahah. 2 - 3 hafta daha bu kafada giderse profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 oynamaktan şuan sağ omzum düştü haha daha gitmiyor paslanmışız :) level 36 oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Oha millet oyunu bitirdi biz hala release date bekliyoz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Çok iyi ya, trafikte 2 saat geçirip eve gel üstüne 4 saat kuyruk. Bari mobil sıra alma gibi bir şey olsa bankalardaki gibi hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar