axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Feridun Nadi'nin Kabri serverındayım ve akşamları inanılmaz sıra oluyor. Bilgisayara cep telefonundan bağlanıp yoldayken sıraya sokmak ve eve geldiğinde direk oyuna girmek diye bi muhabbet dönüyordu, bunun oluru nedir şimdi? Tam olarak hangi app ve programlara ihtiyaç var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oyunun kurulu olduğu makinada teamviewer, ona bağlanacağın telefonda veya bilgisayarda teamviewer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İşten evdeki bilgisayara tv (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Feridun düzagac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Güzel. Peki teamviewer hiç kullanmamış bir insan evladı olarak tips&tricks lazım mı, yoksa indir kur zaten çok kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 pc ne kurcan. username + pass verio. telefonada kurup baglanican o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 FERİDUN NADİNİN KABRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 axedice said: Güzel. Peki teamviewer hiç kullanmamış bir insan evladı olarak tips&tricks lazım mı, yoksa indir kur zaten çok kolay mı? hic bisi yok, user password u telefona girince. desktop un birebir onune geliyor , oradan client ini acip user pass girip oyunda sira bekliyorsun ama haliyle bilgisayarini tum gun acik birakman gerekicek : hatta teamviewer i telefonuna kurunca demo pc ye baglanip test edebilirsin. kisaca takilcagin hic bi yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şey yap. makineden şifreyi kaldır, dışarı çıktığında evde birisi varsa eve gelmeye 2 saat kala falan telefon çak onlara pc'yi açsın gerisini biliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 swtor kurup hesabını açabiliyorsan teamviewer de çok rahat kullanabilirsin. yaparsın yani sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Teamviewer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fatiha okunmadan girilmez kabre mazallah çarpılırsın tü tü tü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ahahah axe'den böyle bir hareket beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 valla anneme tw kurduruyorum şimdi iyi aklıma getirdiniz akşam eve gidince sıra bekleyemem bir de, işten yaratayım karakteri aufhdjfk, hatta 3fps gibi bir hissiyatla oynanır bile hasgheasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Kurdum tv, cidden hiç bi numarası yokmuş. Ben böyle yok port ayarı yok tcp mcp uğraştıran bişey sanıyordum. Cümleten teşekkürler. Evde her zaman biri olacak olsa ihtiyaç duymazdım, böyle güzel oldu. Yalnız oyun windowed değilse ekran siyah kalıyor, belki server seçim arayüzü görünüyordur onu daha sonra denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar