mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 braga - beşiktaş vs atletico - lazio psv - trabzon vs stoke - valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 braga - beşiktaş trabzon - psv braga'yı geçersek lazio veya atletico madrid braga'yı geçeriz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Zor kuralar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hayırlı olsun Braga :) * Porto - M.City * Ajax - M.United * L.Moskova - A.Bilbao * Salzburg - Metalist * Stoke City - Valencia * R.Kazan - Olympiakos * AZ Alkmar - Anderlecht * Lazio - A.Madrid * Steaua - Twente * V.Plzen - Schalke * Wisla - S.Liege * Braga - BEŞİKTAŞ * Udinese - Paok * Trabzonspor - Psv * Hannover - C.Brugge * Legia - Sporting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tam liste Porto-Manchester City Ajax-Manchester United L.Moskova-A.Bilbao Salzburg-Metalist Stoke-Valencia Rubin Kazan-Olympiakos AZ Alkmaar-Anderlecht Lazio-A.Madrid Steaua-Twente V.Plzen-Schalke Wisla-Standard Liege Braga-BEŞİKTAŞ Udinese-PAOK TRABZONSPOR-PSV Hannover- Club Brugge Legia-Sporting Lizbon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 nasıl kuralar bunlar oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya braga geçen senekinin yarı gücünde bile değil, stoke'u yenebilen bir takımız ki braga'yı normal şartlarda çok rahat geçmemiz gerek bizim ben sonrasından korkuyorum. A. Madrid yine yenilebilecek bir takım çünkü bizle hemen hemen aynı derece de hem güven veren, hemde sürekli hata yapan bir savunma hattına sahip. Tek avantajları hata yapmayan bir hücum hattına sahipler, a.madrid'i yenme hayali tek bir durumda gerçekleşebilir bizim için, attıklarından çok atacağız. Gün itibariyle hücum hattımız bu güveni bana hiç vermiyor ya neyse :) Lazio'da para veririz bir yerlere sakatlarlar hernandes'i maçtan önce tamam tur bizim asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ntv'de dediler. Carvalhal bragalıymış. Braga alt yapısından yetişmiş, Braga'da oynamış. Tabi yönetim mallık yapıp Tayfuru teknik direktör yapmazsa, bizim açımızdan avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tayfur kendisi gelmez ya bir süre daha, hatta carvalhal bu sezonu kapatır gibime geliyor eğer büyük terslikler olmazsa schuster'deki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Tayfun zaten sessiz, mahcup bir adam. Takım bu kadar başarılıyken, carvalhal'ı egale edipte takımın başına geçecek ego adamda yok. Bu iyi birşey mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İyi bir şey tabii ki. Erdem diyoruz biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 mokoko said: tam liste Porto-Manchester City Ajax-Manchester United L.Moskova-A.Bilbao Salzburg-Metalist Stoke-Valencia Rubin Kazan-Olympiakos AZ Alkmaar-Anderlecht Lazio-A.Madrid Steaua-Twente V.Plzen-Schalke Wisla-Standard Liege Braga-BEŞİKTAŞ Udinese-PAOK TRABZONSPOR-PSV Hannover- Club Brugge Legia-Sporting Lizbon yalnız bakıorum da daha bu turda güçlü takımlar birbirleriyle eşleşti, bu bir avantaj olabilir turu geçersek ki bence geçeriz, braga dişimize göre bir takım, sonrasında muhtemelen a.madrid gelecek onuda eleyebilecek gücümüz var, yeterki sakat felan olmasın, özellikle fernandes ve q7 nın mutlaka olması lazım maçlarda, özellikle fernandes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abi herkes Carvalhal'a yoğunlaşmışta. Braga Jorge Mendes'in takımı =))) Çok şikeli bi kura geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Favorilerin birbirleriyle eşleşmesi çok iyi oldu en azından %50'si dökülecek braga'yı geçersek yine kolay bir takım gelmesi muhtemel. burası da stadı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: abi herkes Carvalhal'a yoğunlaşmışta. Braga Jorge Mendes'in takımı =))) Çok şikeli bi kura geldi bana. bragayı gecersek a.madrıd varkı o da mendesle bayaaa bir sıkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dusuncelihayvan said: Favorilerin birbirleriyle eşleşmesi çok iyi oldu en azından %50'si dökülecek braga'yı geçersek yine kolay bir takım gelmesi muhtemel. burası da stadı =)) bune be bucasporun stadı bile daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Taş ocağı diyorlarmış o stada :D acaba ses yankılanması sonucu çıkan fazladan ses orda olabilecek bir yeni açık'tan fazla ses çıkmasına neden olabiliyor mudur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 besiktas alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 O diil de ajaxin picozlari manuyu yikar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 buraya yazıyorum "dağlara taşlara vurdu" esprisi gelicektir maçta eğer bu stadta oynanıcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://stadiums.football.co.uk/Images/Photos/Large/1690-0.jpg ters açı http://i.olhares.com/data/big/189/1893242.jpg http://blog.emiratesstadium.info/wp-content/uploads/2010/11/braga-stadium.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 GS Braga maçında sabriyi görmek isterdim bu stadda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mayhem said: http://stadiums.football.co.uk/Images/Photos/Large/1690-0.jpg şu resmde arka planda sehir acayip mindfuck ya :D yoksa bana mi öyle gelio :D (o nasl bir eğimdir ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bjk'nin daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar