Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: Valla istediğiniz kadar gülün eğlenin, Hürriyet Ana Sayfadan imzalı vermiş haberi ki zaten bilinen gerçekler bunlar baya bi senedir, sallamasyon bişi yok ortada yani. Şu TEMOZ LİG İSTEYOZZZ nidalarınızın yanına güzel durmuş bu haber. Sırf yasanın tarihi milad kabul ediliyor, öncesi sayılmıyor diye pürü pakız tertemiziziz diye geçiniyor Gs ama futbolu biraz takip eden herkes hiç bir büyük kulübün temiz olmadığını biliyor. Ha olmamalı ve Fb yasadan sonra da devam edip hem de abartmış orası Aziz'in mallığıdır, ama şike-teşvik futbolda hep olmuş bir olay. Ki Gs 8.liğe falan oynamasaydı geçen sene, başa oynasaydı onunda bişileri çıkardı illaki. edit: Tarık 95te falan alındıydı ve evet kaçırmışlardı sanırım, ondan önce de sonra da var kaçırmalar. Ben sadece Ergün Gürsoy futbolcu kaçırırdı demedim ki, ama kendileri ünlüdür o işlerde orası ayrı, hatta övündüğüne de şahit oldum bir programda. Gs'nin olayı hala o tarz önce futbolcunun aklını çelme ve kulübüyle kavga ettirip ucuza kapma yöntemiyle iş yapmaya çalışıyor olması, sonra da GAYSERÜ BİZE DÖŞMAN ZATAN FENERLİ ONNAR diye ağlıyonuz maalesef. 1- Futbolcunun mukavelesinde 6 ay veya daha az süre kalmışsa futbolcu istediği kulüple görüşebilir, isteyen her kulüp de futbolcuyla görüşebilir. Bu ayartma değildir. Kulübü akıllı davranacak ya elinde tutacak, tutamıyorsa da o süreye girmeden elinden çıkararak kar edecek. 6 ay veya daha az süre kalmışken görüştü diye hiçbir kulübe laf edilemez. Bu durum içerisine Ali Turan da giriyor Selçuk İnan da. Gayet yasal ve normal bir durum bu. 2- Temiz ligle falan alakası yok durumun. Dediğim gibi yasal. Ha, arada 6 aydan daha uzun süre mukavelesi olan adamı ayartmak varsa, evet bu kural dışıdır, ayrıca etik olarak da yanlıştır. Amaaa bunun "temiz lig"le falan zerre alakası yok. Bu ne ligin temizliğine bir darbe, ne de kusra bakmayın ama şike yapmakla en ufak bir benzerlik ya da kategori tutması var. Bu en fazla transferde kural çiğnemektir. Şike gibi doğrudan maç sonucunu etkileyen, direkt çıkar sağlamaya yarayan ve başka takımın hakkını, ligin durumunu betkileyen bir şey değil. Burada ikiyüzlülük yaparak "biz şike yaptıysak siz de transferde ayartma yaptınız aynı şey" demek bayağı saçma. 3- 80lerde 90larda Türkiye'de transfer dosyası ortada. Bunu Faruk Süren veya GS'ye yüklemenin hiçbir akla yatkın yanı yok. Tarık ve Aurelio dedim, yüzlerce başka isim de sayabilirim. Fener de yaptı bunu GS de BJK da. "Selçuk İnan'ı biz alacaktık GS ayarttı" diye bir şey de yok, 6 ay önceden hakkınız vardı, teklifi sunsaydınız. Ayrıca BJK'da oynayacam diyen, beşiktaş formasıyla poz veren Mehmet Topuz'u kulüp baskısı ve zorlamayla nasıl fenerin aldığı ortada, gerçek ayartma ve gerçek baskı istiyorsanız aha bu. 4- Fener yanlısı medyanın, ve şu anda futbolda adaletin sağlanmasını isteyen tek kulüp olan GS'ye saldırının böyle abartması normal, ama çok zayıf bir atak oldu bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Darqainu said: Dark senin verdigin orneklerle benimkinin ne alakasi var ya. Ben Unal Aysal'in gecmisini ekstra bilgi diye verdim sadece. Sen, ben hatta random beyni olduguna inanan herhangi birine desenki : "Sike mike olaylari var, suan ortalik cayir cayir, gs'nin de bu olaylarin icinde pek adi gecmiyor ve ligde iyi gidiyor, mal gibi gidip 2014'te sozlesmesi biten cok da asiri bir olayi olmayan ve klubuyle de aranin benzer bir olaydan bozuk oldugu futbolcuya illegal girisimde bulunur musun ?" Ne cevap alirsin ? Soru basit. eee abi bende şike demedim ki :) hatta bu tip görüşmelerin hep yapıldığının örneğini verdim. Dünyanın en iyi takımı olarak görülen Barcelona bile neler yaptı. Chelsea bunu yaptığı için 2-3 sene önce ceza yedi. Sanıyorum en son ceza yiyen takımda buydu örnek olarak verilebilecek. Sözleşmesi bitmeye yakın olan ünlü futbolcuların neredeyse tamamı bu tip şeylerle karşılaşır. Fabregas örneğine dönersek adam sözleşmesinin bitmesine kaç sene varken Barça akıl oyunlarına başladı, Fabregas kulüpten kopmak için neler yaptı da Wenger çabaladı. Herkes Porto değil ki, futbol temiz değil dediğim gibi. Bu tip transfer hareketleri yine futboldaki en temiz şey :) Usülsüz transferi herkes yapıyor artık günümüz futbolunda, GS'nin girişimleri o yüzden bana saçma veya şerefsizlik vs. olarak gelmiyor. Belki kitapta öyle yazıyordur, ama yer eden futbolda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Genwa said: Görüşmek değil de ön sözleşme imzalamak yasak diye biliyorum ben, yoksa kaç tane futbolcu var ben doğuştan şu takımlıyım isteseler anında giderim diyen Futbolcu açıklayabilir. Ama kulüp 6 aydan uzun süre öncesinde "futbolcunun bağlı olduğu kulüpten izin almadan" o futbolcuyla görüşemez. Eğer 6 ay veya daha az süre varsa ama kimseden izin almasına gerek yok, direkt futbolcu veya menajeriyle masaya oturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bu arada Amrabat çok takip ettiğim bir oyuncu değil, izlediğim 1-2 maçına bakarak da GS'ye çok yakıştırmıyorum. Haliyle sözleşmesinde ne kadar süresi var bilmiyorum. Ama 6 aydan fazlaysa, ve GS iddia edildiği gibi salça oluyorsa o zaman bu etik değil evet. Daha da ötesi suç. Çirkin bir şey. Ortada bir şey yok, Kayseri yapıyorlar diyor, GS yapmıyoruz diyor. Hangisine inanacaz? Amrabat çıkıp "GS bana teklifte bulundu" dediyse o zaman leşlik var. Ama o da sadece "GS'de oynamak isterim" dedi galiba, tekliften falan bahsetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bırak allahaşkına, fanatik beşiktaşlı adamı kim bilir neler yaparak kandırıp beşiktaş ile anlaşmışken ayartıp transfer eden takımın taraftarı açıyor şu konuyu. o adam ki hala maçlarda siyah beyaz bileklik takıyor bilmem dikkat ettiniz mi.. yazık gerçekten oksijene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Amma ağlamış zavallılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nscorp said: ŞAKA LAN ŞAKA! Ben bile utandım şu yazılanlardan Fenerbahçeli olarak. Bırak git işine Tatar Ramazan mısın nesin ya. Senin gibi taraftarlar yüzünden bütün camia damga yiyiyoruz. Yazdığın şeyler saçma sapan, adamlar 6 ay kalan oyuncuları alıyor ki Fifaya göre buna hakları var gayet. Ondan sonra senin gibi Antu terk adamlar yüzünden elaleme madara oluyoruz. Transfer haberinden de şikeye bağlaman hiç olmamış. Aziz Yıldırım resmen Sith Empire gibi çökmüş Fenerin üstüne, kendi kimliğini senin gibi taraftarlara da yansıtmış. Ben utandım senin burdaki tavırlarından. Topikteki diğer postlarımın verdiği rahatsızlıktan dolayı da özür diler köşeme çekilirim. Sen niye utanıyon abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 QQ buthurt ağlak mesajlarına son verin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ya ne amrabatmış arkadaş hala konuşuyomusunuz. kazım > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 DoruK said: bırak allahaşkına, fanatik beşiktaşlı adamı kim bilir neler yaparak kandırıp beşiktaş ile anlaşmışken ayartıp transfer eden takımın taraftarı açıyor şu konuyu. o adam ki hala maçlarda siyah beyaz bileklik takıyor bilmem dikkat ettiniz mi.. yazık gerçekten oksijene. kim lan gerçekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Rewendor said: 4- Fener yanlısı medyanın, ve şu anda futbolda adaletin sağlanmasını isteyen tek kulüp olan GS'ye saldırının böyle abartması normal, ama çok zayıf bir atak oldu bu :/ fener yanlısı medya? her maç saraçoğlunda staddan dışarı atılan küfür yiyen medya mı bu ? . cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fede said: DoruK said: bırak allahaşkına, fanatik beşiktaşlı adamı kim bilir neler yaparak kandırıp beşiktaş ile anlaşmışken ayartıp transfer eden takımın taraftarı açıyor şu konuyu. o adam ki hala maçlarda siyah beyaz bileklik takıyor bilmem dikkat ettiniz mi.. yazık gerçekten oksijene. kim lan gerçekten mi?evet son maçta bildeğinde gördüm bu ne lan dedim nasıl izin veriyorlar diye hatta bi başka oyuncuda da sarı kırmızı bileklik vardı bienvenu olabilir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 poopla said: Rewendor said: 4- Fener yanlısı medyanın, ve şu anda futbolda adaletin sağlanmasını isteyen tek kulüp olan GS'ye saldırının böyle abartması normal, ama çok zayıf bir atak oldu bu :/ fener yanlısı medya? her maç saraçoğlunda staddan dışarı atılan küfür yiyen medya mı bu ? . cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fotospor fenerbahçe resmi yayın organı abi, o sayılmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Öeh, Sabah'ın "Herkes haddini bilecek" manşetini, Ercan Saatçi'nin ülkenin en önde gelen gazetelerinin birinde saçma sapan yazılar yazmasını da ekleyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 onlar sayılır adsf medyada bir fener baskınlığı var ama malesef reddedilemeyecek bir gerçek, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yahu bu gazeteler değil mi Selçuk'u GS alınca saçma sapan hesaplarla yalan dolanla daha pahalı göstermeye çalışan? Bu gazeteler değil mi 9 milyon euroluk emenikeyi bedava selçuktan iyi transfer olarak yansıtma çabasına giren? Bu gazeteler değil mi her fenerbahçe galibiyetinde taraftar gibi coşan? Yine bunlar değil mi söz birliği etmiş gibi feneri şike soruşturmasında savunan? Her fener puan kaybında hakem hatalarını ön plana çıkarıp diğer maçlardakini ya da fener leyhine olanları sallamayan da bunlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sotto said: Öeh, Sabah'ın "Herkes haddini bilecek" manşeti hindili mac di mi. sonra denizli faciasi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Aynen. Hıncal zaten ağzının payını vermişti, kendi yazısında zaten o da Sabah da yazıyor. Hayır, herşey olabilir, hepsini kabul ederim ama "Herkes haddini bilecek" lafını kabul edemiyorum. Derbi maçı oynanmış ve biri kazanmış, sonra başlık bu. Zaten o maçta hindileri de sahaya sürmüşlerdi Galatasaray tribünlerini çıkartmayarak spotlara tutarak, ama 2 hafta sonra tokat geldi. Artık karma mı dersiniz, ilahi adalet mi bilmem ama inanırım böyle şeylere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 OLOHO ODOLOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ne güzel topak olmuş bu ya, cevapları yapıştırı yapıştırıvermiş herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: Valla istediğiniz kadar gülün eğlenin, Hürriyet Ana Sayfadan imzalı vermiş haberi ki zaten bilinen gerçekler bunlar baya bi senedir, sallamasyon bişi yok ortada yani. Şu TEMOZ LİG İSTEYOZZZ nidalarınızın yanına güzel durmuş bu haber. Sırf yasanın tarihi milad kabul ediliyor, öncesi sayılmıyor diye pürü pakız tertemiziziz diye geçiniyor Gs ama futbolu biraz takip eden herkes hiç bir büyük kulübün temiz olmadığını biliyor. Ha olmamalı ve Fb yasadan sonra da devam edip hem de abartmış orası Aziz'in mallığıdır, ama şike-teşvik futbolda hep olmuş bir olay. Ki Gs 8.liğe falan oynamasaydı geçen sene, başa oynasaydı onunda bişileri çıkardı illaki. edit: Tarık 95te falan alındıydı ve evet kaçırmışlardı sanırım, ondan önce de sonra da var kaçırmalar. Ben sadece Ergün Gürsoy futbolcu kaçırırdı demedim ki, ama kendileri ünlüdür o işlerde orası ayrı, hatta övündüğüne de şahit oldum bir programda. Gs'nin olayı hala o tarz önce futbolcunun aklını çelme ve kulübüyle kavga ettirip ucuza kapma yöntemiyle iş yapmaya çalışıyor olması, sonra da GAYSERÜ BİZE DÖŞMAN ZATAN FENERLİ ONNAR diye ağlıyonuz maalesef. agiz yamultarak yazman çok acinasi olmus tartismanda kulaklari kapatarak lalalala diye bagirmaktan farksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 poopla said: Rewendor said: 4- Fener yanlısı medyanın, ve şu anda futbolda adaletin sağlanmasını isteyen tek kulüp olan GS'ye saldırının böyle abartması normal, ama çok zayıf bir atak oldu bu :/ fener yanlısı medya? her maç saraçoğlunda staddan dışarı atılan küfür yiyen medya mı bu ? . cool story bro. cidden hiç birşeyden haberin yokmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Kayserispor: "Galatasaray'ın istediği Amrabat için Elmander ve Eboue'nin yanısıra 5 milyon Euro talep ediyoruz" Kayserispor Yönetim kurulu üyesi İskender Belük: "Melo kiralık olmasa onu da isterdik." safsdfasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ahah gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar