BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 4Ever said: şu ordu takımından iğrendim ya ne pislik bir takımmış hoop hoop topla o ağzını toplarlar yoksa :D şimdi geldim maçtan, dışardan çevrildi diye "iptal" edilen golün yanlış karar olduğunu söylüyor herkes ama henüz izleyemedim birşey diyemiyorum, maçta da tam tersi taraftaydım ha çıkıp da o gol verilse ya da her nedense 14 haftadır hep 90 dakika oynayan as kalecinin neden yedek bile olamadığı mevzularına girmeyeceğim, malum şike var demiş olurum maazallah (!) gs sakin ve temkinli oynadı, istediğini aldı, orduspor taraftarı olarak gayet olgun tavırlarından ötürü önce Fatih hocayı sonra da oyuncularını tebrik ediyorum, kenarda ısınırken kaliteleri ve seviyeleri doğrultusunda (bizleri şaşırtmayarak) el kol hareketi yapıp seyirciyi tahrik eden servet ve sercan isimli müsveddelere de en derin teessüflerimi yolluyorum ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 as kalecinin neden kadroya alınmadığını tam bilmiyorumda orduspor zaten 6 yabancı ile oynadı sanırım o yüzden 11 de yoktu diyecem ama sanırım 18 ede alınmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 doğru da yani düşünün şimdi bu takımın en iyi iki oyuncusu culio ve kaleci fornezzi, bi yabancı daha oynatmak için sezon başından beri tek 1 dakika oyuna girmemiş yedek kaleciyi tercih etmek ne kadar mantıklı? GS haketti galibiyeti ama ilk golde kalecinin hatası yoktu demek doğru olmaz pek, ya da şöyle ifade edelim, o golü Fornezzi yemezdi diye düşünüyoruz :) ayrıca kimsenin takip ettiğini zannetmediğim için söylüyorum, sadece kadrodaki gariplikler değil birçok oyuncunun daha önce hiç oynamadığı mevkide oynadığına da etrafımdaki herkes hayret etti, zaten oyun içinde de birbirine giren oyunculardan tutun da oynadığı yerde turist gibi duranlar bu durumun açık ispatıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abi teknik direktör daha bu maçtan önce bırakmadı mı takımı? her td gidişi sonrası olağan şeyler bunlar, kim geçtiyse takımın başına kafasındaki fantezileri denemiştir işte. ha bana sorarsan ordu ligde 5-6 maçtır galibiyet alamayan bir takıma göre gayet iyi oynadı. demek ki oyuncuların yerini değiştirmekte çok da haksız değilmiş yapan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 orduspor un topla oynama yüzdesi gs den fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam.yabancılarının nerdeyse hepsi hücum oyuncusu olmasına rağmen orduspor hücum yapmakta çok zorlanıyor.bilmiyorum belki fatih tekke varken daha etkilidirlerdir ama culio ve stancu hariç yabancılar bana biraz leş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sırf onlar değil ki fener ve trabzon da pozisyon bulamadı gs'ye karşı. bu maçta değerlendirmek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yabancılar konusunda haklısınız, culio stancu ve kaleci fornezzi dışındakiler pek iyi değil, belki bir de garcia... ama Fatihin olmaması büyük bir avantajdı takım için inanın, Fatih olsa çok daha rezil bir forvet sergilerdi takım, ayrıca haftaya Trabzon maçı var ve Fatih o maçta da oynayamıyor (tesadüf tabi) küçük takımlar büyük takımlarla maç yapınca insanların dikkatini çekiyor ve yorumlanıyor, o yüzden sizin de bugün ve belki geçen beşiktaş maçındaki oyuna göre yorum yapmanızı doğal karşılıyorum ama inanın bu takım çok daha başarılı ve hırslı maçlar çıkardı ligin başında o yüzden ben bu akşamki maça bakıp teknik direktörün (A2 antrenörü diyelim) seçimlerinden ötürü bir silkelenme olduğuna kesinlikle katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 guernica said: rıdvan biraz önce bu baroş fıs dedi. abi radyodan dinledim de adam baros mu emenike mi desen emenike derim diye bi cümle kurdu valla yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çift forvetin kerameti, arkada sağlam orta saha olunca canımız istemese bile gol buluyoruz. Baros resmen son 3-4 maçtır eleştirdiğimiz skill'i olamamasına rağmen dikine paslaşmadan kaleye gitme özründen vazgeçmiş, pasları mükemmeldi biri gol oldu. Galatasaray böyle oynamayı sürdürdükçe perfect çeker. İyi oynadığı için demiyorum bunu tam bir 2004-2005 Chelsea'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 O zaman yenilgi zincirini başlatacak o lanetli cümleyi kuruyorum: YENİLMEZ ARMADAYIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voidwalker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 CthuLhu said: guernica said: rıdvan biraz önce bu baroş fıs dedi. abi radyodan dinledim de adam baros mu emenike mi desen emenike derim diye bi cümle kurdu valla yazık ya baros efsanevi bi forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ölüsü bile yeter baros'un, hani bazı adamlar vardır, her an herşeyi yapabilecek bir potansiyeli vardır. Üst üste 10 maç kötü oynasalarda sahada sürekli olmaları gereken forvetlerdir. Baros, Almeida ve belki Semih bu tip adamlar. Kim ne derse desin eskiden Hakan Şükür böyleydi ne bilim İlhan Mansız geldi yine aklıma eskilerden Baros GS'ye çok şey kattı, katmaya da devam edebilir. Fıs demek gerçekten saçmalık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 DarKRideR said: ölüsü bile yeter baros'un, hani bazı adamlar vardır, her an herşeyi yapabilecek bir potansiyeli vardır. Üst üste 10 maç kötü oynasalarda sahada sürekli olmaları gereken forvetlerdir. Baros, Almeida ve belki Semih bu tip adamlar. Kim ne derse desin eskiden Hakan Şükür böyleydi ne bilim İlhan Mansız geldi yine aklıma eskilerden Baros GS'ye çok şey kattı, katmaya da devam edebilir. Fıs demek gerçekten saçmalık, barosu çok izlemedim onu ayrı tutuyorum ama almeida ve semih örneğine katılmıyorum yani 10 tane pozisyonu yalan ettikten sonra beklenmedik bir anda bi tane atsa nolur atmasa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 her futbolcu formsuz dönemler geçirebilir, semih'in kumaşı ve yaptıkları belli, bu sezon başında GS'ye veya BJK'ye transfer olsa Semih, buna kimsenin "uff kitlediler bize, saçma transfer" vs. diyeceğini sanmıyorum. Aynı şekilde Werder'den Almeida'nın gelmesini de bir GS'li veya FB'li asla reddedemezdi. Almeida zaten sezona harika başladı. Geçen sene arasında geldiğinde de kendi anlatımıyla uyum sorunları vs. olmasına rağmen gayet güzel bir oyun sergiliyordu. Seneye çok iyi olur dedik, kendisi gibi olur dedik ki öyle de başladı. Erken sakatlık, sakatlık sonrası ne olduysa oldu halen toplanamadı. Ben araya kadar düzeleceğini de sanmıyorum genel performans olarak, Lakin Almeida halen iyi, şöyle ki Almeida tek forvet adamı değil. Werder'de en formda dönemlerini geçirdiğinde çoğunlukla ikili forvette Pizarro veya Rosenberg ile oynuyordu. Çok iyi destekleyici olmasının yanında ikinci forvet onu pozisyona sokabilirse affetmeyen bir yapısı vardı. Bu indirmeler, pasları vs. Beşiktaş'ta da ara ara yapmaya başladı fakat bitiriciliğini halen pozitif olarak göremedik. Onun dışında yüzünü kaleye dönebildiği hemen hemen her pozisyonda mutlak pozitif bir harekette bulunuyor. Ani çıkardığı şutlar vs. Golle sonuçlanmasa bile forvetlerin baskısı rakip defans üzerinde psikolojik bir baskı kuruyor. Bügün TSL'deki maçların hemen hemen hepsinde 2 stoper yakın oynuyor bu adama :) Benim tek üzüntüm, Almeida'nın o cüssesine rağmen Werder döneminde ani çıkışları olurdu. Yani bir anda dribblinge çıkar ve başarılı olurdu. Beşiktaş'ta onları hiç göremediğimiz gibi sanki pili bitmiş gibi fazla harekette etmiyor. Neyse toparlanacaktır. Semih'e gelince onun durumu malüm biraz, kendi mallığına patladı. Kariyerinin en önemli döneminde Avrupa'dan birçok teklif aldı, hepsini Fener'de yedek oturmak için reddetti. Yedek oturtmak için demeyelim de ilk 11 olacağının hayalinde patladı. Kulübün başına bu kadar şey geldikten sonra Gökhan Gönül, Volkan, Emre bile büyük düşüş içindeyken Semih'in iyice bitik olması mantıklı geliyor. Neden mi? Bu kadar sorunl ve forveti kalmayan takımda bile 11 alamıyor ve üstüne halen forvet transfer edilip ondan önce oynatılıyor. Futbolcu psikolojisi küçümsenecek birşey değil. Kafası bir kere bozulmuşsa malesef yerine getirilmiyor kolay kolay, hani gördük ki Emre olayında Aykut'ta yetersizliği ile yerli oyuncuların moralini iyice bozuyor. Çünkü ne yapsalar yabancılar onun gözünde daha üst düzeyde, Semih bugün başka bir takıma transfer olsa yine eskisi gibi oynar, kendine rahat gelir diye düşünüyorum. Birde şu TS'deki Henrique mi nedir çok övülüyor sağda solda, ben daha bu adamın bir olayını görmedim. Hatta Alanzinho'dan daha bencil gibi gözüküyor. Neyi var bu adamın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 dark yine üzülmüş gs yenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Rıdvan Dilmen: `Ujfalusi kaçak oyuncu. Bulmuş yanına bir asker, kaçak dövüşüyor.` Bu mantıkla Semih Allah gibi defans olmuş oluyor gfdgfd. Rıdvan canını senin. 7 deplasman oldu gol yemiyoruz, total yediğimiz gol sayısı 11. 4'ü zaten malum Antep maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 rıdvan her gs yenilgisinden sonra sinirden kuduruyor, tikler falan başlıyor adamda. rijkaard'ın 6'da 6 yaparak başladığı sezon 7. maçta berabere kalmasıyla sanki sami yen;'de 9-0 yenilmişiz gibi 1.5 saat takımın baştan aşağı azğına etmesini unutamam, canım. futbol bilgisi kıt, diğer ntvspor yorumcularına göre. rıdvan'ın yerine uğur meleke oturmalı bilgi ve yorumculuk kalitesi bakımından, ama rıdvan reyting yapıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu maçta da beşiktaşın hakkı yenilmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ayseuçepegu dansı yapan terbiyesizler cezalandırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 PZero said: galatasarayın balonu bu maçta patlar . Bize bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Masquerade said: Rıdvan Dilmen: `Ujfalusi kaçak oyuncu. Bulmuş yanına bir asker, kaçak dövüşüyor.` Bu mantıkla Semih Allah gibi defans olmuş oluyor gfdgfd. Rıdvan canını senin. 7 deplasman oldu gol yemiyoruz, total yediğimiz gol sayısı 11. 4'ü zaten malum Antep maçı.ahaha bunu cidden dedimi ya :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 abi çok güzel programdi bu hafta ya, gözyaşları seldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar