Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Orduspor - Galatasaray A.Ş. : 16.12.2011 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kötü oynuyoruz.en azından hucum anlamında.takım full defans yapıyor dinlene dinlene

ordunun buna rağmen pozisyonu yok adam gibi.bizim 2-3 tane net pozisyonumuz var atak yapmadıgımız halde fds
Mesaj tarihi:
1-0 dan sonra yukarı attıgı bi top var ama

onun harici yine yerden şut attı kaleci cıkardı

böyle gelişine yerden sert güzel şutlar atıyor
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

kendi macinda hala besiktas diye aglayan galatasarayli profili.. priceless..

yakında sizin de star tv de macinz olur canmms..

haa evet sizden gelmeden uefakupasi.gif

noldu beyler beşiktaşın hakkını mı yediniz yine, yer yer sağnak yağışlı gözler görüyorum.
Mesaj tarihi:
şu macıda gol yemeden bitirirsek artık takım olmuş diyebiliriz

resmen trolledik orduyu.sevinin garipler diye top çevirdiler ama pozisyonları yok

2-3 kere geldik attık

ayrıca barosun paticik okudugu kesinleşti.adam pas atmıyor dedim.bu maç resmen harika paslar attı
Mesaj tarihi:
abi sabri sakatlandı ayhan ve servet kesik yedi takım kendine geldi lan.kötü oynasak bile deplasmandan gol yemeden 3 puan alıyoruz gözlerim yaşardı lan.

şimdi ben bunu yazdım ya kesin gol yeriz :D
Mesaj tarihi:
bu selcuk nie böyle abi ya

psikologa falan yollasınlar cocugu.gereksiz bi heyecan stres var gibi oynuyor sdfs

riera muhtemelen gönderilir ztn ya
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

sağlamcı oynayıp tatsız da olsa kazanırız gibime geliyo.
ilk 30 dakikada 1-0 yapıp sonrasında oyunu orta sahaya kitleriz baskıyla falan. 70den sonra da ordu biraz yüklenmeye başlayınca kontradan bi tane atar 2-0'a bağlarız maçı. eyyorlamam bu kadar.
SPOILER ALERT

70'den sonra demişim de 3 dakikadan bi şey olmaz.
Mesaj tarihi:
baros iyi oynadı bugün, attığı, attırdığı, ayakta kalması gayet iyiydi.

ben bu maç emreye illet oldum açıkçası. çocuğun içine maldonado-ayhan melezi kaçmış. tam ileri gidecek driplinmph yapacak, durup geri pas veriyor. kaç kere yaptı delirtti. ama oynamaya devam edip güvenini yerine getirmesi lazım.
  • Yeni Oluştur...