Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kim izliyor bilader bunları dediğimiz kadar varmış belkide http://www.haberturk.com/gundem/haber/697031-reyting-operasyonu said: İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında reyting ölçüm şirketleri ile bazı dizi ve film yapım şirketlerine operasyon yapıldı. Operasyonun haksız kazanç elde edilmesi ile reyting ölçümünde kullanılan deneklere ilişkin bilgilerin sızdırılması ve televizyon izlenme oranlarında usulsüzlük yapılması konusuyla ilgili olduğu öğrenildi. Operasyon kapsamında 10'a yakın kişinin gözaltına alındığı ve 25 ayrı adrese baskınlar düzenledi. Gözaltına alınanlar arasında firma sahipleri de bulunuyor. Polisin operasyon kapsamında Ay Yapım, Tims Yapım ve Med Yapım isimli şirketlerde arama yaptığı belirtildi. Reyting ölçüm şirketlerinden AGB'de de arama yapıldığı ve şu ana kadar AGB'den 3 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. Bazı internet sitelerinin ve ünlü site yöneticilerine ait adreslerin de arama yapılan adresler arasında olduğu belirtildi. Okan Bayülgen yardırıyor tweeterdan. Umarım doğru çıkarda, arz dayatmasının sonu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 erol kösenin acun hakkındaki iddialarıyla bi alakası var mı lan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 okan cok iyi lan. ayrica meilletin sosyo ökonomik yapisi ile oynadilar diyor ya haksizda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hayır benim anlamadığım neden böyle bir operasyon düzenlendi? benim bildiğim bu hükümet kendi altyapısını oluşturmak için ya da kendi aleyhine bir durum varsa gümletmek için operasyon düzenler. peki bu ne içindi? gerçekten "demokrasi" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 cemaat acunun üstünü çizdi yakında üzerine oyunlar başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 abı fena arz dayatması vardı zaten. yalnız tabi ben buna sevınırken yeni düzenin kimi destekleyecei belli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 AKP cemaati kaybediyor o teşkilat artık AKP sözünü dinlemiyor. AKP'den bağımsız bir şey olabilir bu. Ama çok iyi oldu. Erol köse'yi takip ediyorum adam acun konusunda haklı olabilir. Zaten saçma sapan diziler hep 1. çıkıyor okan bayülgen çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://www.ensonhaber.com/gulen-muhtesem-yuzyila-fena-kizdi-2011-12-08.html olayın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 escape said: hayır benim anlamadığım neden böyle bir operasyon düzenlendi? benim bildiğim bu hükümet kendi altyapısını oluşturmak için ya da kendi aleyhine bir durum varsa gümletmek için operasyon düzenler. peki bu ne içindi? gerçekten "demokrasi" mi? valla ben de artık nerdeyse hiç bir büyük polis operasyonunun safi hak ve hukuk doğrultusunda yapıldığına dair inanca sahip değilim. belki orta gerçekten bir dalavere vardır ve bu dalavereyi yapanlar karşılıklı bu işin tepesindeki büyük insanlar sırt kaşımamışlardır ancak öyle olur diyorum. Türkiyede neler neler oluyor, reytinglerle mi oynayamayacaklar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 PZero said: http://www.ensonhaber.com/gulen-muhtesem-yuzyila-fena-kizdi-2011-12-08.html olayın özeti ahah gülen böyle konularda daha alçakta yatıp rengini belli etmiyordu genelde. bu değişik bir hareket olmuş bence. yavaş yavaş daha koyu islam hareketlerine kayarsa, nasıl aldığını anlamadığım entel kısımdan gelen desteği falan azalır belki. o zaman sinan çetin gibi adamlar televizyona çıkıp "binci fitillih gilin cik iyi bi idim" demezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ardeth said: PZero said: http://www.ensonhaber.com/gulen-muhtesem-yuzyila-fena-kizdi-2011-12-08.html olayın özeti ahah gülen böyle konularda daha alçakta yatıp rengini belli etmiyordu genelde. bu değişik bir hareket olmuş bence. yavaş yavaş daha koyu islam hareketlerine kayarsa, nasıl aldığını anlamadığım entel kısımdan gelen desteği falan azalır belki. o zaman sinan çetin gibi adamlar televizyona çıkıp "binci fitillih gilin cik iyi bi idim" demezler. feto sinan cetini dinen gerekli, TV ye cikiyo diye hadim ettirmek istese adam kosa kosa gider, o derece karaktersiz bi saksakci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 eskiden siyasesi - asker kavgası olurdu,simdi asker in üstü cizilince iktidar - güc iliskisi geregi devleti cemaatler paylasmaya calısıyor.icisleri bakanlıgı senin olsun ekonomiyi bana ver gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 su cemaat ile akp nin arasının bozulmasının şiddetli tartışmaları ihl sözlükte gündemdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 birileri bir yerlerden düğmeye bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/387316_10150459735370536_96714650535_8402290_2109877479_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Off şırdan nereden çıktı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tavuk sandım ne kadar kötü pişirilmiş şırdan ne dir bil mi yorum zaten alakaya çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Şırdan o resimdeki. Offf neyse. Merak eden açsın baksın ne olduğuna... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sene 2012 olcak tv izleyen mi kaldı oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 baktım şırdana. şunu demek istiyorum biri lütfen türk wikipedia yazarlarını durdursun said: Midenin bir bölümüdür.Sakatat yemeklerinden Bumbar ve Kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adananın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı "şırdan dolmasıdır". Bu dolma yapılırken kuzu şırdanı tercih edilmeliymiş, makbul olanı oymuş.[kaynak belirtilmeli] Şırdan, Adana'da, "Adana kebap" ve "şalgam" kadar yaygın olan bir yiyecek olmasına rağmen Adana dışında pek bilinmeyen bir yiyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bence türk wiki ye bakmayı durdurun bir türk ne zaman doğru sölemiş ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Ardeth said: baktım şırdana. şunu demek istiyorum biri lütfen türk wikipedia yazarlarını durdursun said: Midenin bir bölümüdür.Sakatat yemeklerinden Bumbar ve Kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adananın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı "şırdan dolmasıdır". Bu dolma yapılırken kuzu şırdanı tercih edilmeliymiş, makbul olanı oymuş.[kaynak belirtilmeli] Şırdan, Adana'da, "Adana kebap" ve "şalgam" kadar yaygın olan bir yiyecek olmasına rağmen Adana dışında pek bilinmeyen bir yiyecektir. ekşisözlük terk olunca böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Nedir reyting operasyonu ya ? Kimler zan altında , kimler çıkar sağlıyor bu operasyondan ? Erol köse yorum yapmışsa konuyla ilgili , haksızdır , goygoyculuk yapıyordur ama ona eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 digiturk ve dsmart saniye saniye reyting tutuyor ama kullanması yasak. çok saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Reyting operasyonu trtdeki ulusa sesleniş birinci cıkmıyor diye yapılıyor bilgilendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar