-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 arkadaşlar küçük bir duyuru var, guild'ların assign oldukları serverlar hakkında. sizlere de ileteyim dedim. yarın saat 21.00 gibi avrupalı guildlar ile bir toplantı yapılacak, ventrillo ya da irc üzerinden olacak büyük ihtimalle. bu toplantıdaki guildlar oturmuş guildlar, yani haybiye kurulmuş guildlar değil - oyunda gerçekten bir amacı olan ve mmo geçmişi olan adamlar. bu adamlar şu an server araştırıyorlarmış tek tek, çoğu forum'lardaki adam akıllı guildların tek tek listesini tutmuş anlaşılan ve yarın da bir server belirleyeceklermiş. bu server pvp server'ı olacakmış her halükarda, ve rppvp tarzında takılmak isteyen guild'lara da açıkmış. amaç, düzgün oyun stiline sahip republic ve empire guildlarını tek bir server altında toplamak. yani her halükarda manuel olarak kurulacak yeni guildlar. bugün bizim frf'ye ve duyduğum kadarıyla hun guild'ına ulaştılar, toplantı hakkında bilgi verdiler. eğer katılmak isteyen diğer guildlar olursa şimdiden haberleri olsun, yarın detayları öğrendiğimde buraya yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 güzel düşünmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 rp için öyle bir düşünceleri önceden beri vardı malum rp pvp serverı açmadı swtor o tarz guild çok var ayıp oldu onlara biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pvp server diyince Atrimaxx 7x gm full stats item stone arena PvP runUO server olayını aklıma getiren işlemi sonlandıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 For the Horde da swtor geçmiş wow da 6 yıl tokat yedıkten sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bunun benzerini WoW ve WARda yapmıştık. Bir anlamı olmuyor. Burning Legionda ve Karak Eight Peaksde başlamıştık. Sonuc hüsran olmuştu. Ben kalmayı tercih ederim. Adamlar emek harcamış, sistem yapmış. Bosa gitmesin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ordaki insanların fikirlerini öğrenmekten zarar görmeyiz sanırım.Sonuçta hepimiz tadını çıkararak oynamak istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 direk o adamlarla oynamicaksan bi anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 >oyunda gerçekten bir amacı olan ve mmo geçmişi olan adamlar http://i.imgur.com/uvcJJ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 CLEAR ALL CONTENT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 xunn said: >oyunda gerçekten bir amacı olan ve mmo geçmişi olan adamlar http://i.imgur.com/uvcJJ.gif yirtik dondan firlama gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Gerçekten iyi bir comeback yoksa bu topige summonlama bir daha. Back to mah movie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bu belirlenen server yayılırsa orada iyi bir ortam oluşacağı ne malum? Herkes oo en iyi server buymuş diye dalarsa? Bi de hakkaten o adamlarla beraber falan oynamayı düşünmüyosan avantajı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tiLi said: Bu belirlenen server yayılırsa orada iyi bir ortam oluşacağı ne malum? Herkes oo en iyi server buymuş diye dalarsa? Bi de hakkaten o adamlarla beraber falan oynamayı düşünmüyosan avantajı ne Ortamın iyi olması ile alakalı değil de, birçok profesyonel guidl toplanırsa daha ciddi bir ortam, daha çok event içeren çekişmeli bir server olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hahahahahaha PİVİPİ İZ SİRIYIZ BİZINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 o serverda ne sıra beklenir onu düşünen de varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 xunn said: >oyunda gerçekten bir amacı olan ve mmo geçmişi olan adamlar http://i.imgur.com/uvcJJ.gif supersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sıra olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 DA2019 said: Bunun benzerini WoW ve WARda yapmıştık. Bir anlamı olmuyor. Burning Legionda ve Karak Eight Peaksde başlamıştık. Sonuc hüsran olmuştu. Ben kalmayı tercih ederim. Adamlar emek harcamış, sistem yapmış. Bosa gitmesin. :P valla burning legion ve karak eight peaks icin husran diyemeyiz.. sonucta nihilum, khadgars rage gibi donemin saglam guildleri bl den cikmadir warhammerin doneminin en iyi guildi Bloodline da Karak Eight Peaks deydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bütün empire oyuncuları buldu rusları bırakmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sin said: valla burning legion ve karak eight peaks icin husran diyemeyiz.. 4-5 saatlik sıraları sanıyorum görmedin BLde. Sonrasında bir çok guild migrate etti zaten. Hüsrandan kastım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 valla o yuzden ben bloodworthy niman yada chuundar gibi serverlarda acabilirim chari.. hem yazimi kolay hem "full population with no que" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bezerye said: o serverda ne sıra beklenir onu düşünen de varmı dünkü serverlar güncel server listesi değil. 2 tane pvp server'ı olması akıl karı değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 en zevkli world pvp burning legionda dönüyordu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar