DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Zaten gank sıkıntı değil, AoC PvP oynamış biri olarak en kötüsüne hazırız. Asıl sıkıntı senin de dediğin gibi sunucu dilinin Rusça'ya dönmesi. Türkçe'ye de dönmesi kötü olur gerçi, öyle bir şey de var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 saçma sapan insanlarla küfürleşmek beni yoruyor.. bu yüzden unofficial rus ve üzülerek türk serverı olması beni korkutuyor. (HoN community gibi) edit: kalırsak da değiştirirsek de hayırlısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 frf'nin ilk üyesi girdi oyuna, hatta offical site'de de gm'imiz o (burakstlin) lettow'da başladık yani biz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sen istiyor item verecek 50 kredi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Hadi hayırlısı olsun LoL'da başlayan guildlere. Bakalım, hiç olmadı RP-PvP'ye kayarız, sessiz sakin olur en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Coexist Legions of Lettow da başlayacak. www.guildcoexist.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The HUN Empire olarak oto Deploy bizi bu sunucuda gösteriyor ama RP PVP sunucusu olan Lord Calypho 'da olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Şu an için LoL'da register etmiş Guild sayısı 67 fena bir sayı değil. Ama asıl can sıkıcı olan şey, server'ın daha ilk günden Full'e geçmiş olması. Guild Listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Serverın Full olması bence can sıkıncı bi faktör değil , aksine olumlu bi gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 İlk gün olmasaydı dediğine katılırdım da, daha birinci gün ya Early Access'in. Oyun release edildiğinde girilemez gibi geliyor bana sunucuya. Belki de yanılıyorumdur, bekleyip görecez, hala karar veremedik biz server olayına. Şimdilik Hun'ların da gideceği RP-PvP server'ı sıcak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Deno sıra beklediniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 image hosting jpegimage hosting jpeg Semadan da anlasildigi gibi surekli yeni karakter kasmak istemiyorsak en mantiklisi direk yabanci bir guild de baslamak yada 3 ay bekleyip oyuna baslamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 istatiksel geyikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 arkadaşlar biraz araştırıyorum da, LoL için gözümüzü korkuttuğunuz kadar bir leş tayfa akını yok. o listesini verdiğiniz guildler için low populated demişler. Hatta aşağıda verdiğim linkte önerilen serverlardan biri olarak gözüküyor merak eden inceleyebilir : http://www.reddit.com/r/swtor/comments/n9xjq/european_what_servers_to_avoid/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Qui said: Deno sıra beklediniz mi? hiç sıra beklemedim ya. tython'da başladığımda saat 18.00 falandı. oyuncu sayısı (tython'da) 120 - 140 civarındaydı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 OOO DENO HOŞGELDİN!!!! UZAYDA NASIL HAVALAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 NEFİS NEFİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Devo cikista bekledim yoktunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 glad, benden sonra oynadınız mı :/ ayrıca klonumu yaratmana da darıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sabah 5 de yattim, ise geldim maymun gibi sonra. Yok biz baba ogul gibi olduk, iyi oldu guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kaç yaptın level'ı ? ben 4 saat uykuyla üniversiteye geldim, 7 saat uyuyup geldiğimde bu kadar dinç gelmiyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Craft la ugrastim biraz, 15 oldum yada cok yakindi. Tabi ben bu islerle ugrasirken, buradan sevgilerimi gonderiyorum ayrica o arkadaslara, is yerlerinden izin kullanip (caine, guru, venoms ve diger kuduzlar) server first a kosan arkadaslar 25+ i goruyorlardi o saat de. Ben erken yaslanmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Troll alan yetkilisi ve guilddaşı, MSNden yazışsanıza. Eş dost muhabbetine gireceksiniz birazdan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Cok agir trolledin devo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sparkcaster said: T U R X de burda arkadaşlar, donanım habere de haber veriyorum şimdi, türklerin olduğu samimi bir server ortamı kuralım burda onlar da geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar