Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Başlığı: Legions of Lettow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten gank sıkıntı değil, AoC PvP oynamış biri olarak en kötüsüne hazırız. Asıl sıkıntı senin de dediğin gibi sunucu dilinin Rusça'ya dönmesi. Türkçe'ye de dönmesi kötü olur gerçi, öyle bir şey de var :P
Mesaj tarihi:
saçma sapan insanlarla küfürleşmek beni yoruyor.. bu yüzden unofficial rus ve üzülerek türk serverı olması beni korkutuyor. (HoN community gibi)
edit: kalırsak da değiştirirsek de hayırlısı olsun :)
Mesaj tarihi:
İlk gün olmasaydı dediğine katılırdım da, daha birinci gün ya Early Access'in. Oyun release edildiğinde girilemez gibi geliyor bana sunucuya.

Belki de yanılıyorumdur, bekleyip görecez, hala karar veremedik biz server olayına. Şimdilik Hun'ların da gideceği RP-PvP server'ı sıcak geliyor.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar biraz araştırıyorum da, LoL için gözümüzü korkuttuğunuz kadar bir leş tayfa akını yok. o listesini verdiğiniz guildler için low populated demişler.
Hatta aşağıda verdiğim linkte önerilen serverlardan biri olarak gözüküyor
merak eden inceleyebilir : http://www.reddit.com/r/swtor/comments/n9xjq/european_what_servers_to_avoid/
Mesaj tarihi:
Craft la ugrastim biraz, 15 oldum yada cok yakindi.

Tabi ben bu islerle ugrasirken, buradan sevgilerimi gonderiyorum ayrica o arkadaslara, is yerlerinden izin kullanip (caine, guru, venoms ve diger kuduzlar) server first a kosan arkadaslar 25+ i goruyorlardi o saat de.

Ben erken yaslanmisim.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

T U R X de burda arkadaşlar, donanım habere de haber veriyorum şimdi, türklerin olduğu samimi bir server ortamı kuralım burda

onlar da geliyormuş.
  • Yeni Oluştur...