Zach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kullanır tabii, aslanlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Karea said: TK daki pilotların çoğu asker kökenli ( eski olanları ) ve askerde alıştıkları için gökyüzünü sadece kendilerinin sanıyorlar genelde kural falan takmazlar kafalarına göre uçarlar malesef heea sarıyer dolmuşu kullanıyor zaten kural takmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 valla insanların milliyetçilik gururu kabarmış ama Türkiyede olmayacak şeyler değil bunlar. Eğer THY de bozduysa pilot seçim ve denetim işini sıçtık demektir. Ama checklist gibi hayati şeylerin yapılmayacağını düşünmek istemiyorum. Ben hostes arkadaş sorayım bunu en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 beklerim ya kekolardan. ayrıca olmuyor denmiş de parayı basıp gayet pilot olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Pilot olunuyor THY'de pilot olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kemal abimiz gibi kullansınlar yeter, aya bile çıkarız alimallah!! http://www.youtube.com/watch?v=SAt-MTERnhI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 dusuncelihayvan said: Pilot olunuyor THY'de pilot olunmuyor. çatır çatır torpil dönüyo nereye olunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 nasıl bir kafa yapısı var siz de yahu. Torpil her yerde var. Sonuç olarak parayı her bastıran pilot olamıyor thy'de. Ayrıca torpille giren tiplere bile uçak emanet eden bir kurum değil THY. Ne zannediyorsunuz siz? Kadrolaşıyor olabilir ama emin olun pilotların çoğu çok eğitimli ve şakır şakır ingilizce konuşan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ingilizce konuşamayan adam pilot olamasın zaten bi zahmet. o bir kriter değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 koca kafalı yapısı var. alnım geniş bi de. torpilin heryerde olması tamam da pilot seçiminde işte fena. demiyorum ki neckbeard eli tesbihli adamları alıyolar, amma velakin çevremdeki adamların yaşadıkları söyledikleri pek nahoş şeyler. bu arada askeri pilot imba olacak diye bi kaide yok. hele ingilizce konusu çok acayip aileden biliyorum hiç girmiyorum dasfgasdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pilot olmak inanılmaz kolay ki sağlık kontrolünden geçersen. uçak uçurmak zor bir şey değil. parayı basıyosun diplomayı alıyosun vıj vıj uçuyosun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Türk havacılığının örnek aldığı insan. http://www.youtube.com/watch?v=NX6dvei2hG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kaldırması önemli tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Yabancıların sözleşmeleri yenilenmiyormuş ve zam istiyorlarmış, ondan çamur atıyorlar. Paralarını aldıkça gıkları çıkmaz. THY tertemiz bir kurum değil zaten de, abartmış yabancılar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Apronda fil kurban etmiş adamlar bunlar ya herşey olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Abi madem o kadar kolay gidin bnakadan kredi çekin yatırın paranızı aylık 20-30bin lira maaşınızı garantileyin şimdiden. THY temiz bir kurum değil elbetteki ama THY de pilot olmakta öyle kolay değil. Star alliance üyesi hava şirketinden bahsediyorsunuz, 3-5 uçaklı özkayserililer havayolundan değil. Pilotlar iç denetimin dışında bağlı olduğu yurtdışı kurumları tarafından da denetleniyor. Otobüs firmasında kaptan olmuyorsun. Elbette torpil dönüyordur ancak o noktada torpil yaptırabilen adam zaten yeterli donanıma sahip adamdır. Kafadan bir kere bilmem kaçbin uçuş saatini tamamlamadan kokpite giremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 en iyisi silikon http://www.dailymail.co.uk/news/article-2072548/Kasia-Rivera-Fake-doctor-gave-fatal-penis-enhancement-silicon-injection.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 NolaxThensbane said: doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Penisle kullanmak da bi heyecan sonucta bir cogumuz joystickle basladik ucak simulasyonlarina :D Saka maka benim cok olmasa da 3-5 kere yaptigim seferlere bakarsak, New York - Istanbul arasi direk ucuslarda fiyati, ucagi, servisi hemen hemen en iyi havayolu THY. Hatta 2-3 ay once madrid'ten bir aktarma yapmistim american airlines olmasi lazim planorun bir ustuydu alet nasil uctu amerikaya kadar anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Vecihi iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 vecihinin dier pilotlara ayar verisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bazıları süper de bazıları hakikaten dandik, hak verdim adamlara. İçeride neler döndüğünü bilmiyoruz ama İngilizceleri baya dandik yani. Daha iyi olması gerekir kusura bakmasın kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Nasil pilot olabilirim cukumle harikalar yaratabilirim yardimci olun bana elimden tutun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ben mousela kullanamiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eet bf3 te mouse la bende kullanamiyorum joystikmi alsak napsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar