Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 said: danimarka basınına konuşan 13 yabancı türk hava yolları pilotu, türk meslektaşları için “eğitimleri yetersiz, kurallara uymuyorlar ve ingilizceleri kötü” suçlamasında bulundu. danimarka ulaştırma bakanlığı thy hakkında soruşturma başlattı. işlerini kaybetmek istemedikleri için isimlerini gizleyerek konuşan pilotlardan biri “türk kaptan bana ‘ben penisimle bile uçak kullanırım. kontrollere gerek yok’ dedi. uçuştan önce yapmamız gereken check list’i umursamadan havalandık. kontrol etmemiz gereken noktalar arasında ne kadar benzin aldığımız ve acil durumlarda yolculara vereceğimiz oksijen maskelerindeki oksijen miktarı gibi hayati şeyler vardı” diye konuştu. bir başka pilot thy’de çalışmanın hayatını tamamen değiştirdiğini belirterek “uçmaktan korkacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. ama artık yolcuyken çok korkuyorum” dedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25305067/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 haters gonna hate ahaha "türkler" kanunu çıkarsa kıçımla güler, hitler fotosu gönderirim bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 danimarkalılar da bir iyi sorma ya of.sanki qantas pilotu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kaza olursa da boeing'e airbus'a falan atarız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 uçak böyle kullanılır http://www.youtube.com/watch?v=FOaGhE_sejI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 türk pilotların %90ı aklınızın alamıyacağı kadar kıro adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 krolar uçak uçuramıolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 noluo düşüo mu uçaklar? hangi verilere göre konuşuyosun, bide neden kro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 neden kıro bilmiyorum. parası olan hem gezerim hem para kazanırım diye pilot oldugundan oluyo olabilir mesela ingilizce bilmiyolar checklist yapmiyolar adam gibi. bi de dünya benim tribindeler çok. öküz gibi davranıyolar bütün kabine kaynak: götüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Parayı bastıran nasıl pilot oluyor ya thy'da? Öyle kolay mı hayvanlar gibi eğitimleri var, pilot olanların çoğu artık çok iyi okullardan mezun tipler. Eskiden de hep hava harpten gelenleri topluyorlardı. Yok öyle olm parayı bassın pilot olsun mantığı. Anadolu üni'de pilotaj var özel bölüm 60bin euro para ödeniyor o adamları bile almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 her türk çüküyle bişiler kullanabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Önüne geleni pilot yapmıyorlardı.Ciddi derecede zordu pilot olabilmek bu kurumda.Genellikle Türk hava kuvvetlerinden ayrılanlardan oluşan bir kadrosu var.Onlarda zaten ingilizce yiyip ingilizce sçtıkları için anlamıyorum bu suçlamaları.Bence ali cengiz oyunlari. ps: (ak.p kadrolaşması kurumun içine etmemişse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bi isi de dogru yapalim arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 TK daki pilotların çoğu asker kökenli ( eski olanları ) ve askerde alıştıkları için gökyüzünü sadece kendilerinin sanıyorlar genelde kural falan takmazlar kafalarına göre uçarlar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 türk hava kuvvetleri terk olmak penisle kullanmaya engel değil yanlız öyle de bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yok abi danimarkalı pilotlar iş bulamıolardır çamur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 onların penisi kullanmaya yetmiyodur ondan çamur yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 abi direk ırkçı söylem ki bu, yani tamam sevmio olabilirlerde bu direk çamur. belirli pilotlar denebilir, isim verilerbilir ama türk pilotlar ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=36n8Y5soYWo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kıskanmışlar resmen türklere bişi olmaz mantıgımızı kıskanmışlar ki genelde bişi olmuyor hakkaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://dunya.milliyet.com.tr/turk-gencten-ozgurluk-isareti-/dunya/dunyadetay/15.09.2011/1438643/default.htm?ref=facebookmypage türk pilotlarından cevap gecikmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 türk gençlerinden özgürlük işareti başlığını okudum kapadım. bu topikten ne çıkacağı belli olmaz, iş yerinde canımız yanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar