Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

`ben penisimle bile uçak kullanırım`

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
danimarka basınına konuşan 13 yabancı türk hava yolları pilotu, türk meslektaşları için “eğitimleri yetersiz, kurallara uymuyorlar ve ingilizceleri kötü” suçlamasında bulundu. danimarka ulaştırma bakanlığı thy hakkında soruşturma başlattı.

işlerini kaybetmek istemedikleri için isimlerini gizleyerek konuşan pilotlardan biri “türk kaptan bana ‘ben penisimle bile uçak kullanırım. kontrollere gerek yok’ dedi. uçuştan önce yapmamız gereken check list’i umursamadan havalandık. kontrol etmemiz gereken noktalar arasında ne kadar benzin aldığımız ve acil durumlarda yolculara vereceğimiz oksijen maskelerindeki oksijen miktarı gibi hayati şeyler vardı” diye konuştu. bir başka pilot thy’de çalışmanın hayatını tamamen değiştirdiğini belirterek “uçmaktan korkacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. ama artık yolcuyken çok korkuyorum” dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25305067/
Sosyal ağlarda paylaş

Parayı bastıran nasıl pilot oluyor ya thy'da?
Öyle kolay mı hayvanlar gibi eğitimleri var, pilot olanların çoğu artık çok iyi okullardan mezun tipler. Eskiden de hep hava harpten gelenleri topluyorlardı.

Yok öyle olm parayı bassın pilot olsun mantığı. Anadolu üni'de pilotaj var özel bölüm 60bin euro para ödeniyor o adamları bile almıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Önüne geleni pilot yapmıyorlardı.Ciddi derecede zordu pilot olabilmek bu kurumda.Genellikle Türk hava kuvvetlerinden ayrılanlardan oluşan bir kadrosu var.Onlarda zaten ingilizce yiyip ingilizce sçtıkları için anlamıyorum bu suçlamaları.Bence ali cengiz oyunlari.

ps: (ak.p kadrolaşması kurumun içine etmemişse)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...