Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aile var


jaffa

Öne çıkan mesajlar

ulan başlığa bakınca oha diyosunda iş böleymiş:
said:
Kendisi de Kasımpaşalı olan Gelhan Çetin’in arkadaşlarının da gelmesi üzerine kasadaki ruhsatsız silahını alan işyeri sahibi Kadir M, önce bir el havaya ateş açtı. Arbedenin devam etmesi üzerine Kadir M. silahını Gehlan Çetin’e doğrultup ateşledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Tersine oyle baslik atan adama ek odeme yapiyorlar. Daha cok okundugundan. O haber mudurleri bilhassa o sekilde yazi yazilmasini istiyor. Milliyet ve Hurriyet gazetelerinin internet sitesindeki haberlerin tek amaci sitenin trafigi yuksek olsun, sayfa gosterimi fazla olsun, sitede gecirilen zaman yuksek olsun da reklam veren firmalardan daha fazla para koparalim tarzinda.

kalite 0 lakin ilgi cekici oldugundan cok trafik var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tahmin edebiliyorum zaten onların da öyle yazılar istediğini
zaten yukarda yazdığım anlayışla bir medya kurumunu ya da gazeteyi yönetmeye çalışsam muhtemelen iflas eder gazete, ama tabi ki yukarda bahsedilen sülükçe medya anlayışı yüzünden.

Sonuçta bunlar ciddi ve önemli haberler, toplumun hassas olduğu konular. Bu tarz haberlere böyle cıvık bir şekilde yaklaşmak gerçekten sülüklük. İstiyorsan ne bileyim magazin haberlerini, dünyadan enteresan haberler kısmını, hatta hadi feda ediyorum bilim teknoloji kısmını bile istediğin kadar abart ama provakatif potansiyeli olan haberlerde bunu yaptıkları zaman kafalarına meteor fırlatmak istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...