Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Jim_E_Rustler said: Son bölüm shit tier. iyi dedik diye mi boyle oldu ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yok baştan sona baya kötüydü, izledikten sonra o anki hayal kırıklıgım belli zaten postumda. Konusu kötü, mesaj kaygısının aşırı göze parmak şeklinde verilmesi kötü. Onu geçtim mesajın kendisi çok zayıf. Normal gayet iyi çeken herif bölümü iyi çekmemiş bile. Bi ilk bölümü düşün, olayların gerçekliğini hiç sorgulamıyordun. Evet bunlar oluyor şu an diyosun çünkü düzgün cinematography. Şu bölümde baştan sona şaka havası, neredeyse tiyatro havası var mesela. Rol yapmayı da becerememişler. Üzgünüm abi bu sefer olmadı. Öncekiler gibi yapmaya devam etsin izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ben de onu diyorum iste, dizi 4 bolumdur iyi iyi dedik bi anda ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bok seviyesi dediğiniz 2x2 white bear mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Yok baştan sona baya kötüydü, izledikten sonra o anki hayal kırıklıgım belli zaten postumda. Konusu kötü, mesaj kaygısının aşırı göze parmak şeklinde verilmesi kötü. Onu geçtim mesajın kendisi çok zayıf. Normal gayet iyi çeken herif bölümü iyi çekmemiş bile. Bi ilk bölümü düşün, olayların gerçekliğini hiç sorgulamıyordun. Evet bunlar oluyor şu an diyosun çünkü düzgün cinematography. Şu bölümde baştan sona şaka havası, neredeyse tiyatro havası var mesela. Rol yapmayı da becerememişler. Üzgünüm abi bu sefer olmadı. Öncekiler gibi yapmaya devam etsin izleriz. Aynen benim dizi hakkındaki düşüncelerimi yazmışsınız. Alışıla gelinmiş şeylerin özeti olmuş çok sıradan ve mesaj verme kaygısı fazla abartılmış. Bu tarz mesaj verme kaygısı olan dizilerden hiçbir farkı yok ve konunun işlenişini de çok saçma buldum ben.. Özellikle ilk bölümün;senaryosunu bir çocuğa falan yazdırmış olmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yalnız xunn sadece 2x2 den bahsediyor o postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 son bölüm harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 beğenmeyenler anlayamamış olanlar. kusura bakmayın ama 5i beğenmediyseniz kıtsınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 lesser insanin da gelip algi ve begeniyle ilgili atip tutmasi yok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sen çok greatersın da bir boksun sanki. gece 2 de foruma giren adam. sümüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bütün yazılanları okudum ve chrome sen haksızsın ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 haksızım abi ben de farkındayım da. adam lesser dedi diye çamura yatıyorum. ayrıca ibne de sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 chrome said: beğenmeyenler anlayamamış olanlar. kusura bakmayın ama 5i beğenmediyseniz kıtsınız demektir. http://i.imgur.com/9WV8Q8y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 With its thought-provoking script, discreet direction, striking photography, affecting performances, and distinctive though unobtrusive score, The Entire History of You is perhaps the best of the three Black Mirror films, and certainly, whatever the case, an excellent piece of decidedly plausible science-fiction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yeni bölüm çıkmış. yine beğenmeyecek olanların ekran kartı yanar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chrome said: beğenmeyenler anlayamamış olanlar. kusura bakmayın ama 5i beğenmediyseniz kıtsınız demektir. fikrini başkasına zorlayanlar asıl kıt olanlar olmasın bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kıtsınız işte kıt kıt kıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sus artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 chrome level 1 troll henüz daha pişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Yeni bölüm bi önceki kadar kötü olmamakla beraber yine iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 2x1 cok iyiydi ya sonra pek olmadı, ama gene de cogu diziden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 asfasklfas 2-3 ü izledikten sonra hepsi kötü gelio climax i yaptı admalar bitti oaly :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar