fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 paticik verimli bir tarla gibidir, ne ekersen onu biçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 mısır ektim patlağı elimde kaldı işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 dua et kocani kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Aiko said: at lazım Creus said: boks yap. odun kes. bandaj topla. oh wai- (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 nasil birinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voidwalker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Guclu ol. Asla unutma, hayatinda her zaman daha guzel firsatlar olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ok master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 napae said: Üzül, ağla, kendini parçala, beter ol. Bye. emo gibi aglamayin da isterseniz jiletleyin kendinizi. Theridone said: ne yapıyorduk? uzun zaman olmuş unutmuşum. üzülmek üzereyim yanlış üzülmeyeyim. ps: ciddiyim. fiziksel ve mental aktivitelere yardir aga. dans seks bb seks kick box seks film/kitap/muzik seks yeni sevgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Theridone said: ne yapıyorduk? uzun zaman olmuş unutmuşum. üzülmek üzereyim yanlış üzülmeyeyim. ps: ciddiyim. En son gümbür gümbür sesle gaz olmuş bi şekilde Green Zone izlerken mesaj geldi, salakça bişeyler yazıyodu. Bi daha bana bişey yazma ayarında bişeyler yazdım. Sonra filmi izlemeye devam ettim Jack of Clubs'ı indirdi Iraklı herif falan. Bi de yine gerzekçe bi şekilde iftira atmaya kalktı bi tanesi, hiç bişey yazmadım bu kez her taraftan sildim bunu da... :D Ha, şu an yalnızım. LIKE A BOSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Acılı Aşk Yoktur desem.. Dün çalışmalarım sanki daha çok aşka, aşk acısına, aşk kıvranışlarına, aşkı yaşamaya dair korkulara, aşk adı altındaki beklentiler dünyasına yöneldi. Aşka dair ne kadar yanlış program her gün kendini daha yanlışlarıyla update ediyor uzaktan ve sessizce dinledim. Çok Osho okuyan, çok Osho takip eden bir insan değilimdir, ama şans eseri bir kitabı kendini önüme atmıştı ‘Oku Beni’ diye sanki. Kitabın orijinal adı ‘ Being In Love’-Türkçe dı ‘ Âşık Olmak’. Aşk tanımları çok hoş, Türkçesini bilmiyorum ama İngilizcesi çok akıcı. Bugün ben sessiz kalıp lafı sanırım ondan yaptığım birkaç alıntıya bırakıyorum. ‘’Çok mu önemli, olmazsa olmaz mı, nedir bu aşka takıntı, iki insanın bir olması bu kadar mı önemli, hem zaten aşk yok ki’’ sözlerinin çok dolaştığını biliyorum etrafta. Gerçeği olmayacaksa sahtesi olmasın belki ama… Gerçeğinin içinde barındırdığı güçle tanışan birisinin vazgeçemeyeceği ve asla azıyla yetinemeyeceği bir paylaşım ve dönüşüm ve oluşum aşk. Aşkı yanlış kullanan ağızların çevrenizden uzak olması, aşkı aşk gibi hisseden herkesiz birbirini bulduğu, bulunca tanıdığı, tanıyınca kaçmadığı bir ömür olsun bu seferki… Dilerim… …… Âşık Olmak-OSHO *Aşkın diğer insanla hiç ilgisi yoktur. Nasıl yaşayan bir insan yemek yer ve nefes alırsa, aşkla dolu bir insan da sadece sever. O onun oluşumunun bir parçasıdır. *Aşktan bahsediyorsak size vermesi beklenen hisler; korkusuzluk, her halinizle sevilebilir ve kabul edilebilir olduğunuzdur. * Aşk ilişkiden bağımsızdır; bir ilişki ve bu ilişkide süreklilik talep etmez. Aşkta olan insan bu anı yaşar ve her yeni günün getirdikleriyle âşık olduğunun yer değiştirebileceğini, büyümesi için bu gerekliyse sevgiyle bilir. *Aşk çok önemli bir olgudur, ama özgürlük tüm her şeyin üstündedir. Özgürlük için aşktan ayrı kalınabilir, ama âşık olan aşk için özgürlüğünden vazgeçmez ve bunu âşık olduğundan talep etmez. *Hayatta en çok karıştırılan iki kavram şehvet ve aşktır. Acıya sebep veren his şehvettir, aşka asla acı vermez. Şehvet karşısındaki insanı bir meta gibi görür, ona sahip olmak ister ve kişiyi böyle görür olmak o kişiye yapılabilecek en büyük aşağılamalardan birisidir. Şehvette diğer insanı kendi ihtiyaçların için kullanma vardır. Aşk ise bunun tam tersidir; karşısındaki insanın varlığına, istek ve tutkularına sonsuz saygı duyar. Bu saygıyla onaylanan hiçbir ilişkide kırgınlık olması mümkün değildir. *Korkunun aşkla hiç alakası yoktur. Hatta korku ve aşk asla aynı kapta barınamazlar. Birisini kaybetmekten korkuyorsanız ona sahip olduğunuzu düşünüyorsunuzdur; bu asla aşk değildir. *Âşıklar anda yaşarlar ve her an birbirlerini ilk kezmiş gibi görüp her an birbirlerine tekrar ve yeniden âşık olurlar. Aşk garantide yaşamaz ve hiçbir anı bu sebeple harcamaz. *İki yalnız insanın buluşması yalnızlığı ortadan kaldırmaz, daha da büyütür. *Aşk adı altında sizden özgürlüğünüzü kısmanız isteniyorsa, ya da siz aynısını bir başkasına yapıyorsanız bilin ki aşkı yanlış burada aşk adı altında başka bir duygu sizi yönlendiriyordur. *Aşk bir ihtiyaç değil, kişinin kendinde olanı paylaşmasıdır. Aşkı içinde taşımayan insanin yaşadığı ilişkide ise sadece pazarlık ve doldurulmaz bir ihtiyaç açlığı vardır. *Bir insana aşkla bağlandığınızda onun başka bir insanı sever olması bile sizde kıskançlık yaratmaz. Siz içinizde taşıdığınız aşkı büyük bir keyifle paylaşır olduğunuzdan, karşılığında bir şey beklemediğinizden o insanı tamamen özgür bırakırsınız. O insanı kaybetmeye dair bir korkunuz yoktur, çünkü o insanı kaybetmek diye bir şeyin söz konusu olmadığını bilirsiniz, aşkınız daima sizinledir. Sadece onu yönlendirdiğiniz insan değişecektir. Paylaştığınız keyif olduğunda karşınızdaki kişiye bir hapishane yaratamazsınız. Sadece paylaşırsınız. Karşılığında teşekkür bile beklemeden. Verirsiniz çünkü siz içinizdeki sevginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilirsiniz. * Rahip ya da rahibe olmak çok kolay, ama âşık olup kıskanmamak, âşık olup sahip olmaya çalışmamak, âşık olup aşkınıza özgürlük tanımak, tanıyabilir olmak gerçek bir gelişim. Ve aşk ancak bu yolla öğrenilir ve sonra gerçeğinde yaşanabilir. …… Kitap daha çok söyler… Bugünlük benden bu kadar.-))) Banu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 (- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Banu choq güsel yazmıŞsıN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ay ben mi? sağol şekerim. adfgdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sayın CthuLhu.. adım banu değil yazdığım yazı banu kalaycı diye bir yazara ait..demek istediklerim bunlardı-hazırdı bunu yazma gereği duydum..(- sevgiler..çok güzel yazmışsın demişsin hala bakiyse teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 o teşekkür edemez. başlık bana ait ben teşekkür ederim ancak. en çok bana soracaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 (-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 biraz daha komik olursak kodu çözücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 biraz daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 imzanla yaptığın kombo bakalım bgo dan bir smiley hamlesi ile kodu getiricek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bgo nun smileyleri beni kesmiyo. çok minimal smileyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ((-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Saeros said: http://www.youtube.com/watch?v=MFG8TdKvxdU sinek gibi yapışmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 BGO'nun adı Banu muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Theridone said: ne yapıyorduk? uzun zaman olmuş unutmuşum. üzülmek üzereyim yanlış üzülmeyeyim. ps: ciddiyim. /o/ o /o/ o /o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar