forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 3x5 lik çam çerçeveli devasa bişey var çekiçle giriştim ayrılmadı testere düşünüyorum var mıdır başka yolu bir de yol gürültüsü nasıl kesilir
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 keserle ayır bağlantı yerlerinden.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tamamen parçalamak mı istiyosun yoksa bi şekil amacı falan varmı? direk keskiyi sapla belirgin yaş çizgisine, arkadan yardır çekiçle.. yol gürültüsünü pek kesemezsin. duvarlara kaplama, camlara pimapen falan yapsan olur bi parça..
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 çöpe atcam direk keser gircek yer üst tarafında bir tek oraya destek alıp vurmam zor
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bütün olarak koy kapının önüne, sabaha buharlaşır o
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 forgiver said: bir de yol gürültüsü nasıl kesilir Taş Yünü diye bir malzeme var. Muhteşem bir ses yalıtımı sağlıyor. Pencereden geliyorsa o iş masraflı; çift cam ve çerçeve değiştirmen gerekir.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sostizm said: forgiver said: bir de yol gürültüsü nasıl kesilir Taş Yünü diye bir malzeme var. Muhteşem bir ses yalıtımı sağlıyor. Pencereden geliyorsa o iş masraflı; çift cam ve çerçeve değiştirmen gerekir. eve gitmez gibi cam baya yer kaplıyor bir de 2. bir çerçeve düşünüyrum ne kadar etkili olur bilmem yalnız pencerenin açılan kısmı kalcak gibi
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 gider gider eve, hazır paneller var çok şık ve pratik bak: http://www.unar.com/index.asp?islem=48 renk renk model model var bak burada. Yapımarketlerde bile var artık. Cam yünü ile karıştırma bu çok iyi bi malzeme.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 üst ya da alt komşu, evde oturmuyorum diye, senin kombi yanmıyor, ben çok yakmak zorunda kalıyorum diye serzenişte bulunmuş taşınsam bile evde montla gezcem http://i.imgur.com/aDR3S.jpg bu kadar cam hangi kafanın ürünü, yol sesini nasıl kescem hiç bilmiyorum
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dinamit koy patlat. evde değil ama kapıya cıkar
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bi yere ilan ver, öğrencinin biri gelsin alsın kullansın. Niye imha ediyorsun ki, yazık.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 camlar çok sakatmış o gürültü kesilmez dolabı asitle eritebilirsin, biraz da eline dökersin fight club kafası yaşarsın
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evi tutarken görmedin mi camları, sonradan mı taktılar?
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gardolabı evden çıkartması için yine demonte etmesi lazım ki tekrar birleştirrise sağlam durcağını sanmıyorum, alan olsa daha iyi zaten, uğraştırmaz camlar öyleydi de nasıl olsa orda yatmıycam bişey olmaz yae dedim ama ses ilerliyormuş şu anki çerçevede baya bir boşluk var, 2. bir cam çerçevesi düşünüyorum pimapen düşüncem de angutlar tahta çerçeveye çiftcam geçirmişler
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gar ne dolap ne ulan asfsdfasfd gardrop olmasn o sakın? retn mi çıkıyor lan içindenSDF
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 o kadar dalga geçmişsiniz de doğrusu gardırop be abi gardrop da değil.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ona bakarsan tren yerine de retn yazmışım sadf
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 motorlu testere ile giriş 2 dakikada yok edersin ama dikkat et kolunu bacağınıda koparma arada
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 first it was like http://i.imgur.com/bEd3G.jpg sonrasında çok santasal foto oldu ehehe http://i.imgur.com/VjWTd.jpg parçlarına ayırdım da hala evin içinde dışarı atıp komşu atarı yemek istemedim önceden birikmiş 1 m3 de moloz temizledim, 10 jumbo boy çöp poşeti ediyor
Öne çıkan mesajlar