Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun karakterini çaldılar...


Pluton

Öne çıkan mesajlar

BURSA’da 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Naz Çetin, şifresinin kırılarak, 4 yıldan bu yana internet üzerinden oynadığı starateji oyununda oluşturduğu 3 karakterin üzerindeki donanımların çalındığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Jandarma Bilişim Şuçlar Şubesi ekipleri, IP adresi tespit edilerek Çetin’in oyun şifresini kıran kişilerin kim olduğunu belirlemeye çalışılıyor.

http://gundem.milliyet.com.tr/-oyun-karakterimi-caldilar-/gundem/gundemdetay/11.12.2011/1474076/default.htm

said:
"DİLENCİ DURUMUNA DÜŞTÜM"

Oyundaki karakterlerinin donanımları çalındıktan sonra kendisini ’çıplak bir bebek’ gibi hissettiğini anlatan Naz Çetin, karşılıklı oyun oynadığı arkadaşlarının verdiği emanet karakterlerle oyunu oynamaya devam edebildiğini söyledi.
Türkiye’de giderek yaygınlaşan ’Metin 2’ adlı oyununda kullanılan silahları ve diğer donanımları almak için internet üzerinden satış yapılıyor. Bilgisayar karakterlerinin oyunun çok yaygın olduğu yabancı ülkelerde 10 bin dolara kadar yükselen fiyatlarla satıldığı bildirildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/12/11/fft99_mf1828298.Jpeg
said:
Merkez Yıldırım İlçesi’nde oturan Naz Çetin, internet üzerinden 4 yıldan bu yana oynadığı ’Metin 2’ adlı starateji oyununda kendisine, ’Lara croft’, ’Mitix’ ve ’Cekuud’ karakterleri oluşturdu.


said:
’Lara croft’

z-z-z-ZZZAAAAAAAAAAAA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne kızı ya 2 çocuk annesi lol

kadın eviylen çocuklarıylan kocasıylan işiylen ilgileneceğine sabah akşam internet kafede oyun oynuyor, sonra da karakter çalındı diye ortalığı ayağa kaldırıyor.
Hele haberlerde bi konuşması varki, çalanlar hayatının hatasını yaptı yandılar illa bulunacaklar falan diye tam mal karı ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay bana paticik'teki bir kadını hatırlattı. onu hatırladım güldüm geçtim zamanında onun da yaptıları bundan farklı değildi, hatta daha beterdi. artık foruma girmiyor sanırım.
bir umut şu mesajımı görse cevap verse nostaji yapsam ben de. yok ama
yeşim duy sesimi heyoooo :D ahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...