Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Trabzonspor-Galatasaray @ 11.12.2011-19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Bütün takım iyi. Cımbızla kötü aramaktan vazgeçin. Kazım da GENE çok iyiydi. Baroş'da çıkana kadar harikaydı

ne içiyon aynısından ben de istiyom :D

kazım gol attırdıktan sonra full top kaybı yaptı. baros desen ne önüne atılan topa yetişebiliyor, ne pas verebiliyor ne şut çekebiliyor. hatta bütün topları eziyor, sağ kanat boşsa bi anda kendi etrafında dönüp sol kanada pas atıyo, hatta o sırada top kaybı yapıyo vs vs. bildiğin sıfır ötesi. keşke gönderseler baros'u da adam gibi forvet alsa aysal başkan, şööle hızlı defansın arkasına atılan toplara koşacak, en azından adam eksiltecek birini...
Sosyal ağlarda paylaş

- Sezon başında burada bas bas bağrıyorum 4-4-2 istiyorum, Baros Elmander çift forvet oynasın diye, anca sesimiz gitti Terim'e :P Sonuç bu işte, son 2-3 haftadır ortada durum.

- GS güzel oturdu, 1-2 takviyeyle bu takım canavar olur.

- Barosta eski istek yok, ama umarım kalmayı sürdürür ve performansını tekrar yakalar. Fena değildi, ama daha iyi olması lazım. Bir de geriye çok geldiği ve çok top sürdüğü için çok kaptırıyor. Fiziksel değil mental anlamda bir çöküşü var, gaz verilmesi takıma ısındırılması lazım tekrar.

- Elmander giderek daha iyi oluyor.

- Semih resmen muhteşemdi. Helal olsun gence. Daha önceki maçlarda 1-2 ufak hata yapardı bu sefer onu da yapmadı. Giderek gelişiyor, çelimsiz de olsa vücudunu kullanmayı da çok iyi öğreniyor.

- Hakem genel olarak kötüydü, ik 10 dk TS'liler resmen dayak attı ses çıkarmadı, sonra Cech'in bariz elle müdahalesini görmezden geldi. 2. yarıdaysa saçma bir kırmızı kart verdi.

- Kırmızı kart kesinlikle hatalı. Faul var, belki sarı verilir o da belki, ama kırmızı kesinlikle olmaz.

- Takım birbirine çok iyi alışmış, kısa paslar çok yerli.

- Takım savunmasını çok iyi yapıyoruz, öne geçince böyle koruyoruz, ama geriye düşsek nasıl atak yaparız organizasyonlarımız ne alemde orası soru işareti.

- TS genel olarak çok kötüydü, ilk 5-10dkdan sonra kırmızıya kadar da etkisizdi, korkak oynadı, kırmızıdan sonra zaten bıraktı maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi kazımın savunmayın bana pls

diğer topculara lafım yok hakanbalta dahil

ama kazımın o laubali tavırları şımarık tarzı.mucadele de etmiyor ayrıca.

Kazım gitsin, biz gene her maç 3 çekelim sen gene nefret edecek bikaç kişi bulursun takımda :)

Kazım o pozisyonda çok başarılı ama. Eskiden bukadar savunmaya yardım da etmiyordu. Dikkat ettiysen FB maçında zaman zaman sağ bek gibi oynadı. Bu maçda o kadar olmasa da arkasını çok kolluyor, bencillik yapmıyor.

Arda olsa elbette daha iyi oynar sağda da solda da kabul ama GS'da da milli takımda da bu kadar yetenekli az oyuncu var. Daha yaşı da genç üstelik, inşallah uzun yıllar hizmet eder gs ve milli takıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla semih çok güzel bi kazanç, gs yi geçiyorum tamamen ülkeye katkı çocuk.Açıkçası bende şımarıcak bi izlenimde bırakmadı ki en sevindirici tarafta fatih terimin td olması.İzin vermez buna.Fiziğini güçlendirsin ek olarka arkadan oyun kurmak için tekniğini ilerletsin bi 10yıl rahat ederiz.Zaten çok güzel özellikleri var stoper için.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Valla semih çok güzel bi kazanç, gs yi geçiyorum tamamen ülkeye katkı çocuk.Açıkçası bende şımarıcak bi izlenimde bırakmadı ki en sevindirici tarafta fatih terimin td olması.İzin vermez buna.Fiziğini güçlendirsin ek olarka arkadan oyun kurmak için tekniğini ilerletsin bi 10yıl rahat ederiz.Zaten çok güzel özellikleri var stoper için.

2 sene sonra Kesimal - Semih - Ömer Toprak 3'lüsü stoper mevkisi konusunda çok işimize yarayabilir ülke olarak. Bir de Serdar Aziz'i çok beğeniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...