Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Trabzonspor-Galatasaray @ 11.12.2011-19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bugun maç varmış lan.hemde trabzon bide.ben bu hafta maç yok sanıyodum enteresan

neyse trabzon zor deplasman valla.bayadırda yenemiyoruz sanırım.fener maçındaki gibi gaza gelirsek rahat alırız

burak yılmaz bizim defansta etkili olamaz kaybolur gider.ama zokora adrian filan tehlileki baya

bayadır gs konusu açmıyordum.yenilebiliriz.ama genel olarak açtıgım konularda galibiyet ağırlıklı sdf
Mesaj tarihi:
ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar.

gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık .
bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın .
Mesaj tarihi:
PZero said:

ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar.

gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık .
bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın .

Hangi fırtınayı estiriyosunuz?

FIRTINANIZ BİZİM BASİT BİR RÜZGARIMIZ KADAR GÜÇLÜ OKKE??
Mesaj tarihi:
Avrupa da estiriyoruz ne yav...Biz bile Rijkaard'lı zamanda gruptan lider çıkmıştık, Fener de hatta ilk maçı kaybetmesine rağmen...Sonra noldu geldi bir takım eledi gitti...UEFA ilk grupları baya traş o yüzden kendimizi kandırmayalım.
Ha Beşiktaş yensin mi elbette yensin, keşke TS de çıkabilseydi çok acil puanlara ihtiyacımız var. BJK bu aralar formda doğru ama 2 derbiyi içeride berabere bitirince önemli bir avantajı elde edemedi..
Yani şu seriyi son 4-5 maçtır sürdürüyorsunuz zaten, Gençler'e 2-0'dan maç verdiğinizden beri, bekleyin bakalım biraz, takım UEFA'da ilerler, o zaman havaya girersiniz...
Bizim Fener maçından sonra havaya girmemiz normal, zaten olması gereken de buydu. Yılardır Fener bizi yenip havaya girerdi sıra bizde.Bu Fener galibiyeti birçok Avrupa maçından önemliydi son yıllardaki kısırlığımız göz önüne alındığında. Terim rehavete kaptırmaz kimseyi kulağından çeker, o yüzden np..
Mesaj tarihi:
TRABZONSPOR
Tolga
Serkan
Giray
Glowacki
Cech
Zokora
Colman
Adrian
Halil
Henrique
Burak

GALATASARAY
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih Kaya
Hakan Balta
Emre Çolak
Melo
Selçuk İnan
Kazım Kazım
Baros
Elmander
Mesaj tarihi:
tsnin hucum hattı çok kötü.halil sol açık oynuyor ve eboueye karşı etkili olamaz bence.burakta urfalı ve semihten kurtulamaz gibi öyle yetenekte bir adam değil

henrikeyi çok izlemedim bilemicem

ama adrian napcagı belirsiz ya.alanzinhodan daha iyi bence.meloda zokorayı tokatlarsa temiz
  • Yeni Oluştur...