Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bugun maç varmış lan.hemde trabzon bide.ben bu hafta maç yok sanıyodum enteresan neyse trabzon zor deplasman valla.bayadırda yenemiyoruz sanırım.fener maçındaki gibi gaza gelirsek rahat alırız burak yılmaz bizim defansta etkili olamaz kaybolur gider.ama zokora adrian filan tehlileki baya bayadır gs konusu açmıyordum.yenilebiliriz.ama genel olarak açtıgım konularda galibiyet ağırlıklı sdf
PZero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar. gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık . bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın .
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Adnan selam. TV'lerde goremiyoruz uzun zamandır, ozledik.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: ben bu galatsaray taraftarını futbolcuları anlamıyorum oynadıkları futbol umut veren bir futbol değil fenerbahçe macına kadar sürünüyolardı . fenerbahceyi kaza bela (feneri kötü zamanda yakaladılar) yendiler . cok büyük bir başarı sanıyorlar. gazeteler baktım hava alanında karşılamalar, engin baytarı omuzlarda taşımalar, 2000 ruhu geldi fln bırakın allahınızı severseniz. biz avrupada ligde fırtınalar estiryoruz bu kadar reklam yapmadık . bu akşam trabzonspor yensinde sizi aklınız bi başınıza gelsin ayaklarınız yere bassın . Hangi fırtınayı estiriyosunuz? FIRTINANIZ BİZİM BASİT BİR RÜZGARIMIZ KADAR GÜÇLÜ OKKE??
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Fener maçından sonra ilgi görmemiş lol, 1 haftada 2 derbi fikstüre gel.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Çok kötü maç olucak.Fb rehavetindeki Gs ile şampiyonlar liginden inanılmaz yorgun dönen ts.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Zokora denen adam çok acaip, tek başına bizim ortasahayı bayağı zorlayacak, ona çözüm bulursak defanstan top çıkartırsak rahat geçer maç.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Pzero'ya ilk kez katıldım, hay ağzın bal yesin emi
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Avrupa da estiriyoruz ne yav...Biz bile Rijkaard'lı zamanda gruptan lider çıkmıştık, Fener de hatta ilk maçı kaybetmesine rağmen...Sonra noldu geldi bir takım eledi gitti...UEFA ilk grupları baya traş o yüzden kendimizi kandırmayalım. Ha Beşiktaş yensin mi elbette yensin, keşke TS de çıkabilseydi çok acil puanlara ihtiyacımız var. BJK bu aralar formda doğru ama 2 derbiyi içeride berabere bitirince önemli bir avantajı elde edemedi.. Yani şu seriyi son 4-5 maçtır sürdürüyorsunuz zaten, Gençler'e 2-0'dan maç verdiğinizden beri, bekleyin bakalım biraz, takım UEFA'da ilerler, o zaman havaya girersiniz... Bizim Fener maçından sonra havaya girmemiz normal, zaten olması gereken de buydu. Yılardır Fener bizi yenip havaya girerdi sıra bizde.Bu Fener galibiyeti birçok Avrupa maçından önemliydi son yıllardaki kısırlığımız göz önüne alındığında. Terim rehavete kaptırmaz kimseyi kulağından çeker, o yüzden np..
guernica Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 trabzon'u yenersek sanırım beşiktaş'ın hakkı yenecek. pzero oraya parmak basmış.
Zep Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ahah avrupa fakiri beşiktaşlılar heycanlanmış tur atlayınca
loop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Galatarasaray rüzgarı arkasına aldı, ts de zaten hem lig hem avrupayı beraber götüremiyor. İbre gs den yana..
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 maç trabzonun sahasındaymış gs kazanır
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hazir miyiz gencler ? 1 2 3 ! Cim bom bom ! Laylaylaylaylaylaylaylaylaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa cimbomboooommm
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 TRABZONSPOR Tolga Serkan Giray Glowacki Cech Zokora Colman Adrian Halil Henrique Burak GALATASARAY Muslera Eboue Ujfalusi Semih Kaya Hakan Balta Emre Çolak Melo Selçuk İnan Kazım Kazım Baros Elmander
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tsnin hucum hattı çok kötü.halil sol açık oynuyor ve eboueye karşı etkili olamaz bence.burakta urfalı ve semihten kurtulamaz gibi öyle yetenekte bir adam değil henrikeyi çok izlemedim bilemicem ama adrian napcagı belirsiz ya.alanzinhodan daha iyi bence.meloda zokorayı tokatlarsa temiz
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Henrique iyiydi aslinda ama sanki sezon basinda sakatlanmisti, nasil dondu onu bilemiyorum. Trabzon halil'in yerine volkan'i niye oynatmiyor acaba okadar mi yetersiz antremanda
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 beşiktaş maçında da öyle yaptı.halil yetemedi.volkanı çok sevmem ama o adam nasıl oynamıyor enteresan
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Halil bir tane bala gol atmisti gectigimiz haftalarda o omrunu uzatti sanirim.
Öne çıkan mesajlar