Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petstar 2012 takvimi - Osman the Cat

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Pfizer in her sene yaptigi takvim fotografi yarismasi oluyor bu, gec katildigimiz icin kazanma umidimiz de fazla yok acikcasi ama zahmet edip osmana oy verirseniz sevinirim.
Hatta ayni fotografa 24 saatte bir tekrar oy verebiliyoruz, tekrar tekrar oy verseniz tekrar sevinirim asdfasd.

http://s3.amazonaws.com/petstartakvimi/production/photos/12351/big/4a110d5f753052023ac726dbcdba3885.jpg

Osmana oy ver!

Petstar 2012 sitesine git

edit:
Baskasina daha once oy vermis olsaniz dahi gunde 100 fotografa oy atabiliyoruz. fyi.
Sosyal ağlarda paylaş

kazansak pek guzel olurdu ama daha birinci gunde milletin tren yaptigini gorunce, yagan ozel mesajlar biz size oy verdik sizde bize verinciler, her gun orduyla 24 saatte bir oy yardiranlarla telefondan cekilmis kotu fotograflarin 1500+ oy aldiklarini gorunce ne heves kaldi ne umut.

tum arkadaslarin da oy vermeye usenmesi falan bambaska bi mevzu tabii asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

kazansak pek guzel olurdu ama daha birinci gunde milletin tren yaptigini gorunce, yagan ozel mesajlar biz size oy verdik sizde bize verinciler, her gun orduyla 24 saatte bir oy yardiranlarla telefondan cekilmis kotu fotograflarin 1500+ oy aldiklarini gorunce ne heves kaldi ne umut.

tum arkadaslarin da oy vermeye usenmesi falan bambaska bi mevzu tabii asdfasd

Bu senin kedinin güzelliğinden bişey eksiltmiyor sevgili Kharon. Osman'a oy verelim diye girdim mesela ben, facebook uygulamasını görünce geri çıktım. viral uygulamalar yüzünden paranoyak oldum resmen.

girmişken de diğer hayvanlara falan bakayım dedim, rahat bi 5*10 kişi hayvana eziyetten mahkumiyetine sebep olacak resim koymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...