Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Pfizer in her sene yaptigi takvim fotografi yarismasi oluyor bu, gec katildigimiz icin kazanma umidimiz de fazla yok acikcasi ama zahmet edip osmana oy verirseniz sevinirim. Hatta ayni fotografa 24 saatte bir tekrar oy verebiliyoruz, tekrar tekrar oy verseniz tekrar sevinirim asdfasd. http://s3.amazonaws.com/petstartakvimi/production/photos/12351/big/4a110d5f753052023ac726dbcdba3885.jpg Osmana oy ver! Petstar 2012 sitesine git edit: Baskasina daha once oy vermis olsaniz dahi gunde 100 fotografa oy atabiliyoruz. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Isim sayesinde kapti oyu. fb connect istedi. Olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 verdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 şöyle bi baktım scottish yok hiç.koysam mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 koy, oy ver. saadet zinciri yapalim.fasdfa ilk 20 tren yapmis zaten masallah 1500 oy falan var kotu kotu fotograflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Verdik oy Osman'a. Buna bayıldım ben ayrıca :D http://petstartakvimi.heroku.com/fotograflar/lokum--2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://petstartakvimi.heroku.com/fotograflar/gobeksihayvan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ona oy basicaktim, uye muye facebook mejhaksjnkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahahahahasjhdkvsjadba; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bi 4chan personal army çagırıp kazansak mı yarışı çocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://i.huffpost.com/gen/236596/thumbs/r-CROSSEYED-OPOSSUM-large570.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 We have a winner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 verdim gitti osman süpermiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 oylar osmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sırf ismi bizim kedinin adaşı olduğu icin bile oy veririm buna asfdas gerçi bu bildiğin yakışıklı bizimki bildiğin peşmerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kazansak pek guzel olurdu ama daha birinci gunde milletin tren yaptigini gorunce, yagan ozel mesajlar biz size oy verdik sizde bize verinciler, her gun orduyla 24 saatte bir oy yardiranlarla telefondan cekilmis kotu fotograflarin 1500+ oy aldiklarini gorunce ne heves kaldi ne umut. tum arkadaslarin da oy vermeye usenmesi falan bambaska bi mevzu tabii asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bayaa bayaa güzel kediymiş ama. Yakışıklı kediymiş osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet yakisikli norvec os(r)man kedisi kendisi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 KHaRoN said: kazansak pek guzel olurdu ama daha birinci gunde milletin tren yaptigini gorunce, yagan ozel mesajlar biz size oy verdik sizde bize verinciler, her gun orduyla 24 saatte bir oy yardiranlarla telefondan cekilmis kotu fotograflarin 1500+ oy aldiklarini gorunce ne heves kaldi ne umut. tum arkadaslarin da oy vermeye usenmesi falan bambaska bi mevzu tabii asdfasd Bu senin kedinin güzelliğinden bişey eksiltmiyor sevgili Kharon. Osman'a oy verelim diye girdim mesela ben, facebook uygulamasını görünce geri çıktım. viral uygulamalar yüzünden paranoyak oldum resmen. girmişken de diğer hayvanlara falan bakayım dedim, rahat bi 5*10 kişi hayvana eziyetten mahkumiyetine sebep olacak resim koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar