senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 xunn said: senko said: yavaş tempolu güzel filmler var zaten, onlar da sıkmıyor adamı izlerken. ben bi filmdne sıkıldıysam zaten dandik filmdir. 2 tane örnek ver merak ettim. hangisine? yavaş güzel mi yavaş sıkıcı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Sıkıcı olan çok, ötekine var. Hatta 3 tane ver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 BramStoker said: xunn said: 2 tane örnek ver merak ettim. Primer (2004) Primer şahaneydi lan manyak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Aynen. Primer yavaş film değil, muhteşem film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 GERGE said: Sıkıcı olan çok, ötekine var. Hatta 3 tane ver =) lolita seven samurai 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Aliens serisini ilkokulda izlediğim için Prometheus olma ihtimali hayli yüksek ama gözlerimi kırpmadan sonuna kadar izlerim orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 uyumayı başardığım ender filmlerdendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 GERGE said: Aynen. Primer yavaş film değil, muhteşem film. Bütçe 7.000 dolar bu arada Primer'da. 7 k'ya araba bile yok dürzüler. 450k küsür kar yaptı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 xunn said: BramStoker said: xunn said: 2 tane örnek ver merak ettim. Primer (2004) Primer şahaneydi lan manyak mısınız? yavaş ama muhteşem film kategorisine örnek istemişsin ya onu yazdım. bence yavaş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 xunn said: BramStoker said: xunn said: 2 tane örnek ver merak ettim. Primer (2004) Primer şahaneydi lan manyak mısınız? Avengers'a 1/10 vermis birine soruyorsun o soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 avengers'ta dini alegori yapılıyor arkadaşım. tabi 1 verecem 10 üzerinden. orada iki tane süper kahraman espri yapınca tav oluyorsunuz hemen. ayrıca primer'e laf atmadım ben? niye hemen atladın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Adam bir vermiş >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 çok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 So dark and edgy, anon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Avengers'daki hatalar LotR'de yok lan ama harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 emanet said: tree of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ta ilkokulda Titanic'in öpüşme sahnelerinde gözlerimi kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 eheh beni quotelamış bi de adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ne hata varmıs lan merak ettim. bide dini alagoriden kasıt nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 alagoriden kasıt nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sunnet videom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Hata var evet, Thor'a demigod diyorlar bir yerde. Adam TANRI be, TANRI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 GERGE said: Adam TANRI be, TANRI!!! Yürrü beea :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 teknik olarak degil, dunyada tanri demisler, memleketinde normal adam. ortalamasi yari tanri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Zodiac'ta nasıl sıkılır ya insan? Gerçi Oldboy yazan falan var, sorgulamamak lazım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar