Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 throine said: bir tarantino filminden çıkmak? orada olsaydım linç ederdim. abi öyle diyosun da,harry potter izlememişsin asfasjkasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 stimpak said: "roket adam" said: Yüzüklerin efendisi. Bir de bi tane sosyal psikoloji deneyi var ya hapishanede geçiyor, onun alman yapımı bi filmi vardı, yarısına bile gelmemiştik. das experiment? güzeldi o film ya, film izleyesiniz yokmuş heralde. Ben de begenmistim o filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://scs03.resimyukle.com/files/view/ryu.pho.img/233/00/dondurmam-gaymak_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 The One - Jet Li omfg diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 godfather serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oha godfather çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sakadir saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Darqainu said: Star Wars serisini hic izleyesim gelmedi cocukluktan beri, yarim yarim yillardir tv'de falan gorerek yada baskasi izlerken yaninda bir sure oyalanarak tamamladim seriyi zorla :D Burn this heretic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 life aquatic tunca dünyanın en komik filmi bu kesin izle demişti. ömrümde gördüğüm en dram filmdi inanılmaz kötü oldum. kaldıramayıp kapattım. yıllar sonra tekrar denedim çok üzüldüm yine kaldıramadım. en hardkor dram filmlerinden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 nomsaR said: capul said: Inglorious Bastards... oha ayıp. 2-3 başarılı oyunculuk dışında gayet sıkıcıydı valla.. Konusu da Yahudilerin , kurtlar vadisi ölçeğinde intikamından öte değildi.. Brad Pittin aksanından bahsetmiyorum bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Fargo. Yah? Yah! Gına geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sparkcaster said: hiç yarıda izlemeyi bırakmadım ama inglorius bastards da cidden yarıda bırakıp odada çıkmayı düşündüm o kadar kötüydü Yanlış filmi izlemiş olmasınlar bu arkadaşlar, Basterds versiyonunu izlemeniz lazım çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 o da aynı derecede kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://i.imgur.com/0Vd3M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 King's Speech edit : bi de Inglorious Bastards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kithnos_1 said: King's Speech edit : bi de Inglorious Bastards king's speech efsane film ya nasıl bıraktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 zevksiz doluymuş la forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 nefes p.s sevgilim askerdeydi dayanamadım izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 conanın son filmsi garip ürünü, 30. dkda falan kapadım mancınık sahnesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Inglorious Bastards diyene para mı veriyolar olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 jaffa said: nefes p.s sevgilim askerdeydi dayanamadım izlemeye anubis'e karşı savaşmaya mı gittiydi sdffdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 stalker, beynim almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Fountain mi ne vardı ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voidwalker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Antichrist... oyunculuk rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Voidwalker said: Antichrist... oyunculuk rezaletti. allah çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar