Eternal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://members.roadfly.com/yelowbastard/baby.ban.him.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Star Wars serisini hic izleyesim gelmedi cocukluktan beri, yarim yarim yillardir tv'de falan gorerek yada baskasi izlerken yaninda bir sure oyalanarak tamamladim seriyi zorla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 di said: hamsilipilav said: enemy at the gates Ayip. Çok kötü bir film. Stalingrad savaşını zerre yansıtmayı başaramıyor ve çok anlamsız zoraki aşk sahneleriyle zaten iyice saçmalıyor film. Milletin elini kolunu sallayarak şehirde gezebilmesini saymıyorum bile. WW2 filmi istiyorsan bir Stalingrad bir Patton izle hocam sana tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Pirates XXX ehehe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bana laf ederler bide adamalr enemy at the gates braveheart falan kapatmış lan ben en azından leonu sonuna kadar izledim ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 From Paris With Love. Cok kotuydu, o kadar kotuydu ki vaktimi bosa harcamak istemedim. Gozluklu herife gelince 5dk sonra kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tenenbaum ailesi midir nedir, onda çıkmıştım salondan. nadir ikinci yarıyı beklemeden çıktığım filmlerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 irreversible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 New World Inglorious Bastards... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 harry potter serisi ilk filme 30dk dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Inglourious Basterds,sinema ara verdiğinde arkadaşlara çıkalım gidelim diye resmen yalvardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 "Tatar Ramazan" said: Clash of Titans mıdır nedir, tam 5 gece uyudum izleyecem diye niyetlenip her seferinde 3 günde tamamladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 The Aviator. Aslında sinema salonunda hafiften fenalaşmıştım ama filmin bayıklığının da etkisi yok değildi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 en son moneyball. çok uykum geldi ondan yarıda kestim, güzel gidiyodu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 "roket adam" said: Yüzüklerin efendisi. Bir de bi tane sosyal psikoloji deneyi var ya hapishanede geçiyor, onun alman yapımı bi filmi vardı, yarısına bile gelmemiştik. das experiment? güzeldi o film ya, film izleyesiniz yokmuş heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 capul said: Inglorious Bastards... oha ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Machette http://www.imdb.com/title/tt0985694/ jessica alba bile fayda etmedi bence leş bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Machete'den cikmak? Testesteron testinden kalmissin arkadas. Ben lisedeyken cilgin dershaneden ciktigimi hatirliyorum. Karne gunu toplu aktivite diye gitmistik. Allahim ne kafalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Deacon @sinemada değildik gece evde izliyorduk ilk yarım saat dayandık sarmadı değiştirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 şunu unutmuşum http://www.imdb.com/title/tt0985699/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Machete saçmasapan bi film değil miydi ya nasıl 7.0 not almış alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.filmresimleri.com/wp-content/uploads/2011/02/imgAlatriste1.jpg yarıda bıraktığım tek film galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bir sinemadan ilk cikisimdir, nefret etmistim. http://www.filmresimleri.com/wp-content/uploads/2011/04/Zodiac-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bir tarantino filminden çıkmak? orada olsaydım linç ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sw ve lotr yazılmış daha geriye ne yazılsa boş. topic'e kilit vur admin kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar