Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bakalım neler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 BloodRayne serisi.Kristanna Loken hatrına izlerim diyordum ama katlanılabilicek gibi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ali G'yi sevmeme rağmen Ali G Indahouse çok çok kötüydü, sonunu getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 çok fazladır izlemediğiniz değil de izleyemediğiniz diyelim... filmi açıp yatağa uzanıyorum 15dakka sonra fln uyumuş oluyorum, genelde filmin castingde uyanıyorum. bugun underground diye bişi açtım mesela filmin yine başında uyumuşum kalktığımda gom playerın turuncu ışığı vuruyordu yüzüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 the conspirator 4dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 District9. 10 dakika dayanamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Catwomen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 genelde sırf izlemiş olmak için sonuna kadar mal gibi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 vaperon said: District9. 10 dakika dayanamadım... o kadar kötü değildi ya o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hiç yarıda izlemeyi bırakmadım ama inglorius bastards da cidden yarıda bırakıp odada çıkmayı düşündüm o kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Melancholia uyumak için izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0208988/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hiç yarıda kestiğim film olmadı, özellikle sinema salonunda (bilgisayarda yarıda durdurup sonra izlediğimiz filmleri saymıyoruz) transformers'ın son filmine bile katlanmıştım bi şekilde, ancak smurfs'ün filmi yarıda kesip çıktığım tek film olmuştur, çok feci baymıştı. district 9 güzel filmdir bu arada. 10 dakka izlediysen devamını da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 d9 yarıda kesmek hakkaten olmamış valla rage quit attıgım çok film var ama aklıma gelmiyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Clash of Titans mıdır nedir, tam 5 gece uyudum izleyecem diye niyetlenip her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ghost writer 5-6 kere falan izlemeye çalıştım, her seferinde 30. dakika civarlarında uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.catman.ca/Images/m%20pics/magnolia1999.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 the eye jessica alba nin hatrina ragmen, yine de biraktim yarida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 av mevsimi şener şen bile rol yapamamış filmde öle kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 enemy at the gates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 o kadar çok var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 candy'i izleyemedim.film cok güzel olsa da kadın cocugu düşürmeye basladıgında kapattım dayanamadım daha fazla ızdıraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 hamsilipilav said: enemy at the gates Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Kızanlar olacak belki ama Braveheart ı 3 kere falan denedim izleyemedim. Mel Gibson denen adama dayanamıyorum ya iğreti geliyo batıyo. 30 dakka izleyip kapattım hep. Ne kızanı olacağı ya Star Wars ı izleyemeyen varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Yüzüklerin efendisi. Bir de bi tane sosyal psikoloji deneyi var ya hapishanede geçiyor, onun alman yapımı bi filmi vardı, yarısına bile gelmemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar