toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bir kac haftadir iyi gidiyodunuz. Iyi oldu gercek gucunuze donmeniz. IBB yine yenilmedi lol.
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Webo olsa skor da baya farkli olabilirdi 1-3 falan gibi xD
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 quaresma gitsin takımı etkiliyor sdf
PZero Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Dartanian said: PZero said: akşam maç fazlasıyla lideriz . pteside tam lideriz gklsangagmaög moc fozlosoylo lödörsönöz gs bugün 4 yerse görürüm ben seni matamatiksel olarak şansımız var
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=103574 beşiktaşın hakkı yenmiş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 paticik'in en büyük faillerinden biri olur herhalde ya sırf bunun için yenileceksek fark yiyelim istiyorum:)
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Biri matematiksel şans karikatürünü koyuversin :D
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: Dartanian said: PZero said: akşam maç fazlasıyla lideriz . pteside tam lideriz gklsangagmaög moc fozlosoylo lödörsönöz gs bugün 4 yerse görürüm ben seni matamatiksel olarak şansımız var Gs'nin bu kadroyla Trabzon'dan 4 yemesi matematiksel olarak mumkun degil haci
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 normal bir sonuc. kac haftadir estik gurledik 2-3 gunde bir mac yapiyoruz + q7 de sakatlandi. Sevinen fakirlere ben anlam veremedim cok.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hala almedia diyen beşiktaşlı varsa eğer terlik fırlatıcam duvarın önüne geçsin. hah! ayrıca ernst in pozisyon penaltıydı.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 allah sizinde çok hakkınızı yemiş ama :(
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: Dartanian said: PZero said: akşam maç fazlasıyla lideriz . pteside tam lideriz gklsangagmaög moc fozlosoylo lödörsönöz gs bugün 4 yerse görürüm ben seni matamatiksel olarak şansımız var N'aber? http://cache.ohinternet.com/images/thumb/2/2d/Trollface_HD.png/618px-Trollface_HD.png
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PZero said: Dartanian said: PZero said: akşam maç fazlasıyla lideriz . pteside tam lideriz gklsangagmaög moc fozlosoylo lödörsönöz gs bugün 4 yerse görürüm ben seni matamatiksel olarak şansımız var http://www.youtube.com/watch?v=dwSXYElDwDk
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yaw bu kadar rahat pozisyonda nasıl kafayı vuramıyor boşa zıplıyor bu köybaşı anlamıyorum. Bok yere yedik anasını satıyım..
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 uzuldum mac sonucuna. hakkımızın yenmesini ön plana koymamak lazım neticede ezici bir üstünlük kuramadık. ancak o korner öncesi ernst ile belediyeli futbolcunun kapısması, belediyeli adamın ernstin ustune ustune gitmesi, sarı kart yemesi, sonrasında daha sert mudahele edereken hakemin gözüne soka soka aynı hareketi yapması ilgincti, hakem kırmızı veremedi. ayrıca 2 korner pozisyonunda daha ernsti direk yere indirdiler yine gözden kactı sanırım.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yalnız ernst'in pozisyonu hakkat penaltıymış. hakem seminerlerinde projektörün kontrastını fazla açıyorlar herhalde ki hakemlerin görme yetisi zayıflamış. bugün ts gs maçında da hakem 4-5 bariz elle oynamayı görmedi. hoş onu görmeyen hakem zokora'nın yumruğu gördü o da garip.
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Dartanian said: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=103574 beşiktaşın hakkı yenmiş. oha bariz penaltıymış bu ben izlememiştim maçı vay anam vay
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 eve yeni geldim bende, maçtaydım. Yarın belki birşeyler yazarım da şimdilik tek birşey diyebileceğim. Carvalhal rotasyonu ve yargı kırbacını indirmeyi öğrenmedikçe bu takımda istikrar falan olmaz. Ayrıca yediğimiz golde yine tamamen onun tecrübesizliğinden kaynaklı Toraman oyuncu değişikliği ile alakalı oldu. Çok iyi bir analist ve scout ona kimse laf diyemez fakat oyunu okuyamıyor. Yani okuyamıyor derken, bir B planı yok. İşleyen bir sistemi oturtabiliyor fakat o sistemden fire verdiğinde takım hiçbir şekilde toplayamıyor.
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 DarKRideR said: Çok iyi bir analist ve scout ona kimse laf diyemez fakat oyunu okuyamıyor. Yani okuyamıyor derken, bir B planı yok. İşleyen bir sistemi oturtabiliyor fakat o sistemden fire verdiğinde takım hiçbir şekilde toplayamıyor. neyin analizini yapıyor bu adam öyleyse, yetemedim valla dediğine.
Öne çıkan mesajlar