Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 behzat ç. izliyorum zaten ara sıra.behzat iyi oyunculuk çıkarıyo ama diğer karakterlerin rolünü de pas geçmemek lazım.harun hayalet akbaba üçlüsü olmasa mesela dizi yürümez gibi.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: Terminator: Sarah... Tudors The Pasific Fringe The Shield The Unit bu yarıda kesılmedıu mı
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: Terminator: Sarah... Tudors The Pasific Fringe The Shield The Unit The Pacific'i sil yerine Band of Brothers yaz derim :)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 türkiye'de arkası yarın dizileri tutulup polisiye diziler izlenmediği için sanki görevimmiş gibi yazıyorum: The Wire CSI CSI: NY Criminal Minds NCIS Monk The Mentalist Psych Life
kath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hell on wheels , game of thrones , merlin izlenir
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Community Blue Mountain State Community Castle Community The Big Bang Theory Community Generetion Next (8 bolum ama kesin izle) Community Firefly ( :(:(:( ) Community
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Deacon said: Community Blue Mountain State Community Castle Community The Big Bang Theory Community Generetion Next (8 bolum ama kesin izle) Community Firefly ( :(:(:( ) Community community o kadar iyi diyosun yani sdjkfh bakarım bunlara da
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 community. bu kadar zamandır izlememiştim. ilk sezon bitti daha. inanılmaz.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Vingthor said: community. bu kadar zamandır izlememiştim. ilk sezon bitti daha. inanılmaz. abi o kadar iyimi gercekten ?
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Loxias said: Generetion Next ne la Hakkaten o ne? Generation Kill olcakti tabii o. Niye next yazdim bilmiyorm fds.
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bullbird said: komedi olarak bi arkadaş friends önerdi o nasıldır? oz iyiymiş nasıl görmedim şimdiye kadar bilmiyorum asdfaf friends mükemmeldir ilk 6 bölümde belki biraz sıkılırsın karakterlere alıştıkça kopamazsın. şiddetle tavsiye ederim.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 The Wire ve OZ izlemeyen dizi izledim demesin.
kumathros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 komedi değil komedya istiyorsanız extras'ı öneririm.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Deacon said: Community Blue Mountain State Community Castle Community The Big Bang Theory Community Generetion Next (8 bolum ama kesin izle) Community Firefly ( :(:(:( ) Community djskgflsdf evet community (tu)
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Black Mirror Rome Six Feet Under Community Arrested Development Generation Kill Ha bir de ortasında kaldırılsa da inadına Carnivale.
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 komedi dizisi izliyince gülemiyorum artık abi zorladım kendimi ama yok ya izlenmiyo daha çok suç/dram tarzı diziler lazım bana fantastikte olabilir suç dedim ama polisiye de kesinlikle olmayacak yani sevmiyorum polisiye kitap türü olarak çok severim ama polisiye sdfgds breaking bad gibi bişeyler arıyorum
Öne çıkan mesajlar