Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 behzat ç. izliyorum zaten ara sıra.behzat iyi oyunculuk çıkarıyo ama diğer karakterlerin rolünü de pas geçmemek lazım.harun hayalet akbaba üçlüsü olmasa mesela dizi yürümez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Seinfeld Mentalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sons of anarchy justified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Blue Mountain State akar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: Terminator: Sarah... Tudors The Pasific Fringe The Shield The Unit bu yarıda kesılmedıu mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: Terminator: Sarah... Tudors The Pasific Fringe The Shield The Unit The Pacific'i sil yerine Band of Brothers yaz derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Kaygısızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 türkiye'de arkası yarın dizileri tutulup polisiye diziler izlenmediği için sanki görevimmiş gibi yazıyorum: The Wire CSI CSI: NY Criminal Minds NCIS Monk The Mentalist Psych Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Freaks and Geeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hell on wheels , game of thrones , merlin izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Community Blue Mountain State Community Castle Community The Big Bang Theory Community Generetion Next (8 bolum ama kesin izle) Community Firefly ( :(:(:( ) Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Deacon said: Community Blue Mountain State Community Castle Community The Big Bang Theory Community Generetion Next (8 bolum ama kesin izle) Community Firefly ( :(:(:( ) Community community o kadar iyi diyosun yani sdjkfh bakarım bunlara da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kuzey güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 community. bu kadar zamandır izlememiştim. ilk sezon bitti daha. inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Generetion Next ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Vingthor said: community. bu kadar zamandır izlememiştim. ilk sezon bitti daha. inanılmaz. abi o kadar iyimi gercekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Loxias said: Generetion Next ne la Hakkaten o ne? Generation Kill olcakti tabii o. Niye next yazdim bilmiyorm fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bullbird said: komedi olarak bi arkadaş friends önerdi o nasıldır? oz iyiymiş nasıl görmedim şimdiye kadar bilmiyorum asdfaf friends mükemmeldir ilk 6 bölümde belki biraz sıkılırsın karakterlere alıştıkça kopamazsın. şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 friends lol leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 The Wire ve OZ izlemeyen dizi izledim demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 komedi değil komedya istiyorsanız extras'ı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Deacon said: Community Blue Mountain State Community Castle Community The Big Bang Theory Community Generetion Next (8 bolum ama kesin izle) Community Firefly ( :(:(:( ) Community djskgflsdf evet community (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Black Mirror Rome Six Feet Under Community Arrested Development Generation Kill Ha bir de ortasında kaldırılsa da inadına Carnivale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 komedi dizisi izliyince gülemiyorum artık abi zorladım kendimi ama yok ya izlenmiyo daha çok suç/dram tarzı diziler lazım bana fantastikte olabilir suç dedim ama polisiye de kesinlikle olmayacak yani sevmiyorum polisiye kitap türü olarak çok severim ama polisiye sdfgds breaking bad gibi bişeyler arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar