jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Oyunun Engine Update'e ihtiyacı yoktu ki. Her türlü gideri vardı zaten görsel anlamda. Gördüğüm en detaylı karakter yaratma sistemine sahip sayılı oyunlardan biri idi. Hala da köpek gibi oynayan var. Atsak mı yine bir ara pek gaza gelmedim ama ortama bakıyor oyun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 5 saat önce, Scalanova dedi ki: Deno 153 products in account 8 reviews Recommended by Your Friend POSTED: 24 OCTOBER, 2012 gelin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 On 12.07.2019 at 22:11, -Deno- dedi ki: Yok abi siz anlamıyorsunuz pek bu işlerden, zaten iki cümlelik yorum yapmanızdan belli. Olsun ama ona da ihtiyaç var, sokaktaki adam yorumu da gerekiyor. 7 Senelik gelisim, 'Gelin lan' yorumundan sayfalarca stranger things seysine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Yav sanırım siz ruh hastasısınız, ya da ağır işsizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 14 saat önce, jonq dedi ki: Oyunun Engine Update'e ihtiyacı yoktu ki. Her türlü gideri vardı zaten görsel anlamda. Gördüğüm en detaylı karakter yaratma sistemine sahip sayılı oyunlardan biri idi. Hala da köpek gibi oynayan var. Atsak mı yine bir ara pek gaza gelmedim ama ortama bakıyor oyun sonuçta Abi 4 kişi çıkarsa ben uğrarım, f2p değil mi zaten? Dalgasına oynarız işte eski zamanlardaki gibi. Eski ss'lere falan baktım, ne eğleniyormuşuz belli değil. Garip bir çekiciliği vardı o dönem oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Takiliyorum be ya denk geldi apb ye bakarken steamde. yoksa peşinden ne yazdi ne yazdi diye gezmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 @Deno Baya uyarda diğer gençler ne der. Sam, Bone, Xunn vs. ( baya oynayan vardı o dönem ya ). 4 çıkar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 ya pre-made coop olarak competitive oynanabilen böyle oyun yoktu ve hala da yok sanırım, oyunun bayağı niche bir olayı var aslında. "hadi gidiyoruz" deyip göreve gazlamalar filan. bir de doğal olarak o gta/saint's row setting. en son 2 yıl önce sanırım ilk defa sildim oyunu artık oynayan kalmayınca. oyunun ortamı ne durumda bilmiyorum, hile vs önü alındı mı esas mesele o. bilemiyorum onu da şu an, kesin birşey diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar