Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forces of Anatolia (FoA) Star Wars: The Old Republic Cumhuriyet Guildi


Psikotrex

Öne çıkan mesajlar



Forces of Anatolia (FoA)




Cumhuriyet (Jedi) guildimiz açılmıştır. Tüm Paticik ahalisini bekleriz.


Guilde katılmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz ;

http://forcesofanatolia.jedinow.com/


Forces Of Anatolia Hakkında..


FoA Star Wars tutkunlarıyla , Galaktik Cumhuriyet tarafında PvE/PvP yapan , gelen contentleri hızlı bir şekilde temizlemeyi amaçlayan , Jedi tarafındaki ilk Türk guildlerinden biridir.

Ne mi istiyoruz ?

Sadece iyi oyuncu olmak , elbette bir guild için yeterli bir kriter değil.İyileri sadece oyun içindeki kabiliyetleri dışında , takıma uyum sağlama , belirlenen kurallara uyma , arkadaşlarına saygılı davranma olarak değerlendiriyoruz. Aramızda görmek istediğimiz kişiler öncelikle takımına saygılı olmalıdır. Raid saatlerine belirlenen kişilerin önemli mazeretleri olmadığı sürece söz verilen saatte oyunda olmasını istiyoruz.

Guilde başvuru yapmak için ana sayfadaki Guild Başvurusu sekmesine tıklayıp üyeliğinizi alıp guild başvurusu yapabilirsiniz. En kısa sürede size yanıt verilecektir.

Yöneticileden ricamız Türk Guildleri bölümüne eklenmesi :)-D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya bi oyuna da şu Anatolia-Ottoman-Hun-Turks gibi Türk olduğumuzu belirten guild açmasak dişimi kıracam, yahu hikayeye uygun bi isim hiç mi yok ki her oyunda guild isimleri böyle seçiliyor.


Force hem filmde kullanılan ana temalardan biri '' Güç'' hemde kendimizide dier türk oyunculara belli etmek için bu ismi koyduk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...