Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

gitti gidiyordan cd key almayı düşünüyodum.. fakat benim bildiğim erken girilmesi için bi cd key bide ayın 20 sinde tekrar cd key geliyor bu benim bildiğim... fakat şöyle bi durum var.. gitti gidiyordaki satıcıya sordugumda verdiği cevap bu oldu "2 kod olarak gönderilen ürünler box ürünlerdir. Bizim sattığımız digital delux edition all in one cdkey. Tüm özellikler tek bir cdkeyde mevcuttur. ayın 15 inde erken giriş hakkı elde edecek. ayın 20 sinde üyeliğiniz otomatik 30 gün oynama hakkı ile başlayacaktır." bunun doğruluk payı varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

pre-order ederken 2 farklı key sunmayan bir yerden alırsanız %99.999 ihtimalle çıkış günü (ve tabi sonrasında) giremeyeceksiniz oyuna, o yüzden dikkat, yoksa sadece pre-order (early release) keyi almış olursunuz ki buda 5$ falan ücreti normalde. (origindeki pre-order fee).
Sosyal ağlarda paylaş

bende gitti gidiyordan aldım. nuclear denen adamdan. şöyle yazıyor

1) Şuan satın aldığınızda size önsipariş keyi gönderilecektir. Asıl oyun keyiniz 20 aralık tarihinde Gittigidiyor üzerinden tarafımızdan teslim edilecektir.
2) Erken giriş yetkisi oyunun resmi çıkış tarihinden 5-6 gün önce başlayacaktır. Erken giriş açıldığında erken erişim kodunuz yine size bizim tarafımızdan teslim edilecektir.

edit: herif=adam
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle birşey var. bu swtor forumlarında da konuşuluyor. Bu mal EA Origin'i sadece satış yeri olarak kullanmak yerine mal gibi gitti swtor'a falan bağladı.

versiyonu upgrade/downgrade etmek isteyenler Origin supportla konuştuğunda şu cevabı almışlar. Mail ile size key gönderilmeyecek ayın 20sinde otomatik olarak yeni keye update olacak. Hep 2 key var ama digital versiyon satın alırsam game key mail ile gelmeyecek. Tek digital satış yeri Origin olduğundan satın aldığında o hesaba aktive olacak oyun. Böyle birşey varsa çok saçma olur işte. EA büyük aptallık yapıyor Steam'le yarışmak için ve eline yüzüne bulaştıracak.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=720354&page=8

said:
Thats what I was told by Bioware and what Ive read on the forums, however according to an Origin Rep the game key is automatically applied to my account and not emailed.

So my problem is I entered my old pre order codes a long time ago and will most asssuredly get 5 days of early access with my old codes, if however, I enter the new codes, I will be placed in the back of the line for early access and will not get the full 5 days. Also if I dont enter the new pre order codes on this account then I wont get the auto game key update on the 20th because they wont be sending emails with game keys.(according to the origin rep)
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

şimdi şöyle birşey var. bu swtor forumlarında da konuşuluyor. Bu mal EA Origin'i sadece satış yeri olarak kullanmak yerine mal gibi gitti swtor'a falan bağladı.

versiyonu upgrade/downgrade etmek isteyenler Origin supportla konuştuğunda şu cevabı almışlar. Mail ile size key gönderilmeyecek ayın 20sinde otomatik olarak yeni keye update olacak. Hep 2 key var ama digital versiyon satın alırsam game key mail ile gelmeyecek. Tek digital satış yeri Origin olduğundan satın aldığında o hesaba aktive olacak oyun. Böyle birşey varsa çok saçma olur işte. EA büyük aptallık yapıyor Steam'le yarışmak için ve eline yüzüne bulaştıracak.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=720354&page=8

said:
Thats what I was told by Bioware and what Ive read on the forums, however according to an Origin Rep the game key is automatically applied to my account and not emailed.

So my problem is I entered my old pre order codes a long time ago and will most asssuredly get 5 days of early access with my old codes, if however, I enter the new codes, I will be placed in the back of the line for early access and will not get the full 5 days. Also if I dont enter the new pre order codes on this account then I wont get the auto game key update on the 20th because they wont be sending emails with game keys.(according to the origin rep)

yani leveltr nin sattığı pre digital deluxe edition keyi,20 aralıkta normal keyemi dönüşecek?
Sosyal ağlarda paylaş

bişi dicem originin olayı ne şu durumda

benim originde oyun gozukuyor ama ben keyi origine falan girmedim

swtora girdim.18 gb indirdim.1-2 gün eartl akses ile oynicam.sonra rusçu keyi göndericek.onuda swtora gircem devam etcem

bunun dışında olay ne çözemedim sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

originle swtor hesapları bütünleşik zaten kendi içinde, swtor.comdan ekleyinde öbüründe çıkıyor vs. origin hesabın yoksa ea swtor.com bilgilerinle açabiliyor senin adına falan :p

neyseki yarın swtor sitesine wipe geliyor, tüm topicler uçucak sonra ea hiçbi problem olmadan release ettik oyunu bak diyecek lol
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle açıklayayım bildiğim kadarıyla bazı şeyleri.

Digital standart ve DDE sadece Origin üzerinden satılıyor.

tek hesapla tek seferde birden fazla oyun alamıyorsunuz. Bir kere orderı tamamlayıp 2. sini aynı hesapla alabiliyor musunuz bilmiyorum.

Eğer tek hesap tek order varsa Nuclear ve O'nun gibi diğer key satanlar/tedarikçileri her ürün için hesap yaratmış olması lazım.

Sorun Origin supportun oyun release olduğunda key göndermeyeceğiz otomatik hesabınıza aktive olacak demesi yeni product keyin. Yani nasıl BF3, ME vs satın aldığınızda Origin üzerinden oyun satın aldığınız mail adresine kayıtlı hesabın oluyorsa aynı durum burda da söz konusu olabilir. Yani sistem steam gibi değil, gift olayı yok entegre edilmiş.

Sorun digital olması. Yoksa kutulu oyun olsa bu tarz bi sorun olmaz. Digital olunca bu mal EA red-zone green-zone olayından ötürü bu tarz birşey yapabilir. Origin üzerinden satılan keyi satın alan hesaba bağlayabilir kafasına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...