Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pre-Load Başladı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

Harbi istemedende olsa Trolledim konuyu pardon
kaynak;http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=333

okudun mu içeriği bilmiyorum, ben 5 sayfa okudum.

red zone ile alakası yok zaten bu illete yakalananların çoğu alaska'da, florida'da ve canada'da yaşıyor yani tamamen random. Muhtemelen problem kredi karti ile alakalıymış ve origin'den alırsanız oyunu zaten karşınıza çıkma ihtimali var.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:

Aralik 11'inde pre-order etmisim artik cumaya girerim gibi. Gerci icimde bir umut var yarin herkesi alacaklar diye.

1. tur dan sonra yaptıkları açıklamada verdikleri tarihlere bakarsak perşembe günü hepimiz girmiş oluruz gibi duruyor. Bir ihtimal biz aralık ayında preorder yapanları cuma alabilirler. Bakalım göreceğiz. Ha dertmi ? yoo hiç değil ben zaten deluxe edition alarak istediğim in game itemlara zaten sahip olacağım :) ha 1 gun önce ha bir gün sonra.

Bahane ilede oynayanları izliyorum ve onlardan bilgi alıyorum. Neler yapmalıyım nasıl yapmalıyım diye.

Öyle işte....
Sosyal ağlarda paylaş

pcguru said:

Today, we invited people who had pre-ordered up to the very beginning of October (roughly). Tomorrow, we're going to be inviting the same number of people again; that will take us up to the last week or so of November.

kasım son haftası veya tamamı hadi hayırlı olsun

.... ..... ...... bunu en başından yapsanızda insanların 99999999999999999999 tane olumsuz post atmasının önüne geçseydiniz ya. ancak akılları başlarına geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...