Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Harbi istemedende olsa Trolledim konuyu pardon kaynak;http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 abii 11 ekim hadi bir bonus çıkarsınlarda bizde girelim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 DrewIAHWK DrewIAHWK @Rockjaw Why are you guys still advertising up to 5 days EGA? No way will anyone post November get more then 1 day, seems kinda deceitful. 1 hour ago in reply to ↑ @Rockjaw Stephen Reid @DrewIAHWK It's a little early to be saying that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bu haber iyi oldu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yarın gircek zaten kasımın çoğu, cuma da dediğim gibi 3 ü 4 ü öncesi alanlar hep girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yanlız avrupa serverları düşündürücü eğer cap aşşağı çekilmemişse şuan heavy olanlar bile üzülür releaseden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Frostbite said: Harbi istemedende olsa Trolledim konuyu pardon kaynak;http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=333 okudun mu içeriği bilmiyorum, ben 5 sayfa okudum. red zone ile alakası yok zaten bu illete yakalananların çoğu alaska'da, florida'da ve canada'da yaşıyor yani tamamen random. Muhtemelen problem kredi karti ile alakalıymış ve origin'den alırsanız oyunu zaten karşınıza çıkma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sabahın 9'undan beri download bitmedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sanırım Paticik'in çoğunluğu oyuna girdi, forum iyice sessizleşti, hayalet kasabaya döndü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yok atama bekleyenler olarak öğlen 4 - akşam 10 takılıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yarına kaldık artık neyse server seçeyim bari adam akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 İyi yapmış amazon harika valla, adamlar zaten bir paket yolladığında bayağı hızlı geliyor buraya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Francis se acıdım valla. hehehehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 amd yine bi driver cıkardı (12.1).Ati ekran kartında fps mps sorunu oluyorsa güncellersiniz.ulan boktan bi laptopum var forumlarda sadece fps baslıklarını okuyorum nedir ne degildir diye.bende mail gelince heyecanlanmak istiyorum. bende inv. gelmeyince sövmek istiyorum ama olmuyor. Tek derdim FPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 17 eu 26 us yeni server açıldı.Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Aralik 11'inde pre-order etmisim artik cumaya girerim gibi. Gerci icimde bir umut var yarin herkesi alacaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 iyi qqlarım çözüm oldu, yarın herkesi alıyolar demek ki betadaki serverlar gelmiş gnawers roost felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 SWTOR forum said: Tomorrow, we're going to be inviting the same number of people again; that will take us up to the last week or so of November. fffffffuuuuuuuuuuu 30 kasım benimki. kesin cumaya kaldık peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Today, we invited people who had pre-ordered up to the very beginning of October (roughly). Tomorrow, we're going to be inviting the same number of people again; that will take us up to the last week or so of November. kasım son haftası veya tamamı hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sylian said: Aralik 11'inde pre-order etmisim artik cumaya girerim gibi. Gerci icimde bir umut var yarin herkesi alacaklar diye. 1. tur dan sonra yaptıkları açıklamada verdikleri tarihlere bakarsak perşembe günü hepimiz girmiş oluruz gibi duruyor. Bir ihtimal biz aralık ayında preorder yapanları cuma alabilirler. Bakalım göreceğiz. Ha dertmi ? yoo hiç değil ben zaten deluxe edition alarak istediğim in game itemlara zaten sahip olacağım :) ha 1 gun önce ha bir gün sonra. Bahane ilede oynayanları izliyorum ve onlardan bilgi alıyorum. Neler yapmalıyım nasıl yapmalıyım diye. Öyle işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 pcguru said: Today, we invited people who had pre-ordered up to the very beginning of October (roughly). Tomorrow, we're going to be inviting the same number of people again; that will take us up to the last week or so of November. kasım son haftası veya tamamı hadi hayırlı olsun .... ..... ...... bunu en başından yapsanızda insanların 99999999999999999999 tane olumsuz post atmasının önüne geçseydiniz ya. ancak akılları başlarına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 5 Aralık redeem tarihi. Açıkçası pazar gelir filan diye bekliyordum ama cuma gelecek bize de heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 resmi forumlarda bunla ilgili bir çok mesaj var. Türkiyeden şuan'a kadar sıkıntı yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 of 24 kasim pre-order benim gelir mi acaba yarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar