-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 YA BIOWARE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ? Every day we have brought you a new musical score from STAR WARS: The Old Republic. Today we have reached an incredible milestone, we have reached 500,000 ‘likes’ right here on Facebook! As an extra reward for reaching half a million ‘likes’, we are releasing 8 additional bonus tracks of music for your listening enjoyment! Thank you again for your continued support and may the Force be with you.
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 çok hata ettiler böyle early access gününde mail alacaksınız demekle şunu geçen hafta belirleselerdi insanlar ne zaman gireceğini öğrenseydi bu kadar yaygara kopmazdı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nasıl öngörcen ne kadar oyuncuya izin vermen gerektiğini?
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 -Deno- said: YA BIOWARE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ? Every day we have brought you a new musical score from STAR WARS: The Old Republic. Today we have reached an incredible milestone, we have reached 500,000 ‘likes’ right here on Facebook! As an extra reward for reaching half a million ‘likes’, we are releasing 8 additional bonus tracks of music for your listening enjoyment! Thank you again for your continued support and may the Force be with you. Ben dinliyorum valla şu an, cokgzller. :)
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sparkcaster said: nasıl öngörcen ne kadar oyuncuya izin vermen gerektiğini? hayrına yapmadı heralde o 2 tane weekend betayı ne kadar kaldırabilir serverlar vs diye
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 -Deno- said: YA BIOWARE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ? Every day we have brought you a new musical score from STAR WARS: The Old Republic. Today we have reached an incredible milestone, we have reached 500,000 ‘likes’ right here on Facebook! As an extra reward for reaching half a million ‘likes’, we are releasing 8 additional bonus tracks of music for your listening enjoyment! Thank you again for your continued support and may the Force be with you. deniz girdin dmi sen?
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gençler pve serverinda illumda otomatik olarak pvp flag açılıyomu?bilgisi olan? pvp questleri var herhalde yanyana durarak tamamlanmaz diye düşündüm
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eet ostden baya bi parça koydular 21 tane oldu bugünkü update ile, cantina muzikleri çok acayip
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 DA2019 said: Ben dinliyorum valla şu an, cokgzller. :) Nerden dinliyoruz?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 4 aydır dinliyorum ben
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bugün aldım 38mb'lık installerı indirdim de... kaç GB indiricek bu meret bilen var mı? Gerçi cevabı duymaktan hafiften tırsıyorum ama :)
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 18-19gb olması lazım bandwithine kuvvet
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 biragh allah askina 1,5m insani ayni anda alamiyorsa oturup aglasin bioware. blizort 2-3 saat icinde butun insanlari sokuyor expansionlarla servera mesela. sacma sapan bir launch yapiyorlar. customer supportu 2 gundur ariyorum ulasmak imkansiz mesela uheuh.
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sağolun da harbi tırsmakta haklıymışım eheh :)
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi o zaman örli aksesin bir anlamı kalmıyor ki adamlar ta ne zaman pre order etmişler
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 -Deno- said: hayır... haydaaa TR'den giren var mı peki? Belki bölgelere göre filan alıyorlardır diycem de böyle bi saçmalık yapmazlar işallah
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 axedice said: DA2019 said: Ben dinliyorum valla şu an, cokgzller. :) Nerden dinliyoruz? http://www.facebook.com/starwarstheoldrepublic
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Asgard said: swtor patladı patlar dedim.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kaliteli bir star wars deneyimi için ea belki gene 3. dünya ülkelerinden başvuranları tespit edip ayın 20sine atmıştır onların girişlerini:p sonuçta: To maintain a high quality of service, only certain regions worldwide will be able to pre-order Star Wars™: The Old Republic™.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The moment we've all been waiting for is finally here. Early Game Access* has started, and you can now begin your adventure. To start playing, click on the button below and follow the steps outlined on the page. Welcome to your Star Wars™ saga. OH ULAN OH
Öne çıkan mesajlar