-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 YA BIOWARE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ? Every day we have brought you a new musical score from STAR WARS: The Old Republic. Today we have reached an incredible milestone, we have reached 500,000 ‘likes’ right here on Facebook! As an extra reward for reaching half a million ‘likes’, we are releasing 8 additional bonus tracks of music for your listening enjoyment! Thank you again for your continued support and may the Force be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 çok hata ettiler böyle early access gününde mail alacaksınız demekle şunu geçen hafta belirleselerdi insanlar ne zaman gireceğini öğrenseydi bu kadar yaygara kopmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nasıl öngörcen ne kadar oyuncuya izin vermen gerektiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 -Deno- said: YA BIOWARE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ? Every day we have brought you a new musical score from STAR WARS: The Old Republic. Today we have reached an incredible milestone, we have reached 500,000 ‘likes’ right here on Facebook! As an extra reward for reaching half a million ‘likes’, we are releasing 8 additional bonus tracks of music for your listening enjoyment! Thank you again for your continued support and may the Force be with you. Ben dinliyorum valla şu an, cokgzller. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sparkcaster said: nasıl öngörcen ne kadar oyuncuya izin vermen gerektiğini? hayrına yapmadı heralde o 2 tane weekend betayı ne kadar kaldırabilir serverlar vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 -Deno- said: YA BIOWARE NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN ? Every day we have brought you a new musical score from STAR WARS: The Old Republic. Today we have reached an incredible milestone, we have reached 500,000 ‘likes’ right here on Facebook! As an extra reward for reaching half a million ‘likes’, we are releasing 8 additional bonus tracks of music for your listening enjoyment! Thank you again for your continued support and may the Force be with you. deniz girdin dmi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 gençler pve serverinda illumda otomatik olarak pvp flag açılıyomu?bilgisi olan? pvp questleri var herhalde yanyana durarak tamamlanmaz diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eet ostden baya bi parça koydular 21 tane oldu bugünkü update ile, cantina muzikleri çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 DA2019 said: Ben dinliyorum valla şu an, cokgzller. :) Nerden dinliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 4 aydır dinliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bugün aldım 38mb'lık installerı indirdim de... kaç GB indiricek bu meret bilen var mı? Gerçi cevabı duymaktan hafiften tırsıyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 18.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 19-27gb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 18-19gb olması lazım bandwithine kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 biragh allah askina 1,5m insani ayni anda alamiyorsa oturup aglasin bioware. blizort 2-3 saat icinde butun insanlari sokuyor expansionlarla servera mesela. sacma sapan bir launch yapiyorlar. customer supportu 2 gundur ariyorum ulasmak imkansiz mesela uheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sağolun da harbi tırsmakta haklıymışım eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi o zaman örli aksesin bir anlamı kalmıyor ki adamlar ta ne zaman pre order etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 swtor patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 -Deno- said: hayır... haydaaa TR'den giren var mı peki? Belki bölgelere göre filan alıyorlardır diycem de böyle bi saçmalık yapmazlar işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 axedice said: DA2019 said: Ben dinliyorum valla şu an, cokgzller. :) Nerden dinliyoruz? http://www.facebook.com/starwarstheoldrepublic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Asgard said: swtor patladı patlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 kaliteli bir star wars deneyimi için ea belki gene 3. dünya ülkelerinden başvuranları tespit edip ayın 20sine atmıştır onların girişlerini:p sonuçta: To maintain a high quality of service, only certain regions worldwide will be able to pre-order Star Wars™: The Old Republic™. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 GELDİ LAN GELDİ OH BE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 The moment we've all been waiting for is finally here. Early Game Access* has started, and you can now begin your adventure. To start playing, click on the button below and follow the steps outlined on the page. Welcome to your Star Wars™ saga. OH ULAN OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar