Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 öyle demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Yazıldımı bilmiorum ama bişey soriyim. Beta'da indirdiğimiz client'ı update edip onla girişimiz mümkün mü yoksa yeni client mı çekicez ?s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 son 2 beta haftasonuna girdiğin beta clientse yeterli(24 kasım ve sonraki haftasonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorbey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "If everything is good, we'll send a 'wave' earlier; we in fact sent 'wave 2' ahead of schedule. So cross your fingers.)" diyor mesajda.Şu ana kadarda bi problem çıkmadı forumu takip ettiğim kadarıyla ,belki yarınki partiyi bu akşama çekebilirler diye umut ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ee noldu herkes oyunamı girdi 20 dakikadır kimse post atmamış bir banamı gelmedi nedir:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 fazla heyecan sonucu kalp yetmezliğinden birçok üyeyi kaybettik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Serverlar 2 dalga sonucu dolmuş deniyor?Doğru mu bu haber eğer? böyleyse uzun bekleme süreleri bizi bekliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Server Status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 daha bismillah ne high population u e biz giremicekmiiz şinci :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ne yazık ki dışarda kalcak bazı arkadaşlar, yeni server da açamıyolarmış serverları bitmiş ellerindeki :( artık köşe başında sütümüzü içip uzaktan izleyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Girdim. Gunslingerima Roland nikini verip yardiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 her gğn yeni serverlar eklenecek diyolardı öyle bişi olmaz daha early access bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 the force unleashed 2 steamde 5 dolar 3 saati kaldi 2 3 gün daha bekleyecek arkadaşlara duyurulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sothra said: the force unleashed 2 steamde 5 dolar 3 saati kaldi 2 3 gün daha bekleyecek arkadaşlara duyurulur :P bu steamin kampanyaları yüzünden cepte para kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 2.dalgada temmuzdan bile giremeyenler var..ağustos a hiç gelmemiş bile..hesabı yapın arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nscorp said: Girdim. Gunslingerima Roland nikini verip yardiriyorum. ss or not happening.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bir serverda 10k, hadi bilemedik max 15k oyuncu olur. oyunu ilk ay içerisinde minimum 2 milyon kişi oynayacak, yani en en az 140 server'a ihtiyaçları var, şu anda 106 tane gözüküyo. daha açacaklardır yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 07.23.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition Pre-Order bu nasil olur yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 aynı durumdayım wayne, bir tek benim standard değil collector's. kafa atıyorum şu an f5'e, farklı şekillerde spamliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 burnunla bas f5e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 forumlarda bi ton "temmuzda pre-order ettim giremedim, 2 hafta önce pre-order edip şu an oyunda olan arkadaşlarım var" post'u var. Ya pre-order date ağırlıklı karışık alıyorlar ya da cidden karışmış bişiler. İşin kötüsü böyle bir şey umut da veriyor insanlara. "birader pre-order ı şu tarihler arasında yapanlar şu gün giricekler, hadi uza" deseler daha çok mutlu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 troll onlar "We haven't finished invites for the day yet, but I can tell you from seeing the list with my own eyes, no-one who pre-ordered in (for example) October is in the game - unless they made two accounts and registered two pre-order codes. We're inviting more people later today, as stated." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 şimdi 1 hafta yemeyip içmeyip 50 yi görücek nördler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Valla bioware ayip ediyor, server sayisini arttirip herkesi gayet rahat iceri alabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Evr said: troll onlar "We haven't finished invites for the day yet, but I can tell you from seeing the list with my own eyes, no-one who pre-ordered in (for example) October is in the game - unless they made two accounts and registered two pre-order codes. We're inviting more people later today, as stated." şu an altf4 ü koydum ki browser'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar