GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Evet oyunun çıkışına bir hayli az bir zaman kaldı ve Dark Side kanlarımız kaynasin biraz :D
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 (tu) Başlığı düzelttim, papatine yazmıştın. :P
GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Supreme Chancellor: I thought not. It's not a story the Jedi would tell you. It's a Sith legend. Darth Plagueis was a Dark Lord of the Sith who lived many years ago. He was so powerful and so wise that he could use the Force to influence the midichlorians to create life... He had such a knowledge of the dark side that he could even keep the ones he cared about from dying. Anakin Skywalker: He could do that? He could actually save people from death? Supreme Chancellor: The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 senin jedi'in benim sith'imin* önünde diz çöker tövbe ister
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 daş atarak öldürecem sizi.UNLİMİTED POWAAAAAAA
sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 asgard sizin tarafda seriat kanunları gecerli galiba. ne bu taşlama falan recm mi uyguluyosunuz nedir? :)
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aynen şu şekilde taşlara kayalara vurarak antrenman yapıyorum oyuna kadar kondüsyonlu olmam lazım :p
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 4.03, 8.04, 10.02, sesini şöyle kalından inceye çevirdiğinde orgazmik oluyor. sanki karşısında adamlar ölürken tepeden kibirli bakışlarla izleyip keyif alacakmış gibi bir ses tonu var. 0 5.45'teki sahne de müthiştir.
Öne çıkan mesajlar