Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıdvan Dilmen ve İstifa

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Son olarak çalıştığı Sabah ve Fotomaç gazetelerinden istifa etmiş bulunmakta.Ntv,Star ve Ntvspor durmak yok yola devam.

NTV'de futbol yorumları yapan, Turkuvaz grubunda ise köşe yazıları yazan eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Sabah ve Fotomaç gazeteleriyle yollarını ayırdı.

İşte Rıdvan Dilmen'in Medyatava'ya yolladığı ayrılık açıklaması:

"1,5 yıldır yazılarımla görev aldığım Sabah ve Fotomaç gazetelerinden 6 Aralık 2011 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Turkuvaz grubu yöneticilerine ve çalışanlarına, bana sayfalarında yer verdikleri için teşekkür ederim. Değerli okurlarımın ve izleyenlerimin NTV, NTV Spor ve Star TV'deki yorumlarımla karşılarında olacağım.

Sevgi ve Saygılarımla
Rıdvan Dilmen"
Sosyal ağlarda paylaş

bu rıdvan bence baya bi overrated bir topçuydu.
yaşı müsait olanlar hatırlar. 2 sezon top oynadı fenerde allah nasıl bir şans verdiyse hala onun ekmeği ile trilyonlar kazanıyor. 2. sezondan sonra zaten sürekli sakattı. bir fenerbahçeli olarak yorumlarını da pek beğenmiyorum malesef. son olarak geçen gün başbakanın ellerinden öpmüş bir de heh.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

parayı futbolcuğundan kazanmıyor güzel arkadaşım. zekasıyla kazanıyor adam. memlekette en çok takip edilen futbol yorumcusu kendisi. onu oynarken gören en son adam amca oldu artık.

onu da belirttim güzel arkadaşım. bence yorumları da vasıfsız. beğenmeme hakkım var mı var? bunu söyledim. niye gerildin?
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Biraz ucunu kaçırdı bence Aziz Yıldırım'ı savunucam derken.Resmen fanatiklik yaptığı bariz ortada.Ne olursa olsun tarafsız yorumcu kimliğini kaybetmemesi lazımdı.Ama sonuçta bu ülkede renkler konuşur.

onu kaybedeli yıllar oldu. Güya ntv'yide bırakıcaktı ne oldu ? Para tatlı geldi heralde
Sosyal ağlarda paylaş

evet onun ekmeğini yiyiyor.
30 yaşındayım gayet de hatırlıyorum rıdvanın oyunculuğunu. o 2 sene oynadığı harika futbol ile nasip oldu fener teknik direktörlüğü ve yorumculuğu.

yorumculuğuna gelirsek lugatı xavi messi iniesta el klasikodan öteye gidemeyen birisi. pazarlama harikası bir kişilik. samimiyetine de inanmıyorum, çok gafları ve ikiyüzlülüğü var. fenerbahçeye yakıştıramıyorum ben bir fenerbahçeli olarak. kişisel görüşüm bu. seni bağlamaz.

bir de uslubuna dikkat et. rıdvan dilmenin annesi misin nesin niye gerildiysen.
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

bu rıdvan bence baya bi overrated bir topçuydu.
yaşı müsait olanlar hatırlar. 2 sezon top oynadı fenerde allah nasıl bir şans verdiyse hala onun ekmeği ile trilyonlar kazanıyor. 2. sezondan sonra zaten sürekli sakattı. bir fenerbahçeli olarak yorumlarını da pek beğenmiyorum malesef. son olarak geçen gün başbakanın ellerinden öpmüş bir de heh.

İyi veya istikrarlı topçu olmakla iyi yorumcu olmanın alakası yok.

Ahmet Çakar ve Toroğlu tüm ülkeyi ağızlarına baktırıyor ama ikisi de hakem eskisi, yine Ömer Üründül topa ayağını sürmemiş ama fena yorumcu değil baya tutuluyor.

Hakan Şükür, Tanju efsane topçuydu ama yorumculukta hiç iyi değillerdi.

Rıdvan ile Sergen sakatlıklardan dolayı az oynadılar ama ikisi de çok iyi ve tutulan yorumcular.

Yani sonuç yorumculuk bilek işi değil, kafa işidir...
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

evet onun ekmeğini yiyiyor.
30 yaşındayım gayet de hatırlıyorum rıdvanın oyunculuğunu. o 2 sene oynadığı harika futbol ile nasip oldu fener teknik direktörlüğü ve yorumculuğu.

yorumculuğuna gelirsek lugatı xavi messi iniesta el klasikodan öteye gidemeyen birisi. pazarlama harikası bir kişilik. samimiyetine de inanmıyorum, çok gafları ve ikiyüzlülüğü var. fenerbahçeye yakıştıramıyorum ben bir fenerbahçeli olarak. kişisel görüşüm bu. seni bağlamaz.

bir de uslubuna dikkat et. rıdvan dilmenin annesi misin nesin niye gerildiysen.

rahatsız mısın arkadaşım? yazdığım hangi mesajda senin kişiliğine karşı en ufak bir saygısızlık var. durup durup "niye gerildin, üslubuna dikkat et" deyip duruyorsun.

nerede sıkıntılı insan var futbola dadanıyor arkadaş ya.

5 yaşımdan beri rıdvan'ı seven birisiyim, annesi değilim, gerilmiş falan da değilim, saçma sapan laflarla eleştirdiğin için sana cevap veriyorum.

bak diğerleri de tarafsızlığı veya diğer özellikleri hakkında eleştiri yaptı, hiç biri rahatsız etmez beni çünkü adam tarafsız değil kendisi söylüyor bunu.

ama çıkıp türk futbol tarihinde ilk 10 hatta ilk 5 e girecek bir adama, önce futbolcu değil, sonra iki yüzlü diyen sensin. kim üslubuna dikkat etmeli acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

valla rıdvan gayet çelişiyor kendiyle.
2 gün önce savcı ve cumhurbaşkanımıza danışıklı dövüş iddiasında bulunuyor, akp vekillerine çatıyor sonra da başbakanın ellerinden öpüyor.
rüzgar nereye eserse oraya giden sıradan bir yorumcu bence.
bu son süreçte de malesef daha komik duruma düşürüyor kendini. üzülüyorum. ne olursa olsun bir fenerbahçe efsanesi. ne olur biraz sus da bu kadar komik duruma düşürme kendini. rasim ozan gibi adamlarla aşık atmaya kalkıyorsun. alakan olmayan toplara giriyorsun. kötü de olsan bildiğin işi yap lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

LucifeL said:

Sabah ve Fotomaç Akp yanlısı gazeteler onun da etkisi büyük galiba bu istif işinde.

ntv akp yanlısı değil mi gdgagdf
Ben Ntv kısmından bahsetmiyorum sadece milletvekili mevzusundan sonra bence o 2 gazete de çalıştırmayacaklardı istafaya zorlanmış olabilir gözdağı gibi birşey yoksa Rıdvan istifa etmezdi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
bi mehmet demirkol değil

ben de bu Mehmet Demirkol ile basketten devşirme futbolla alakasız ama ne alakaysa TRTde futboldan ekmek yiyen Bilgin Gökberk'e kılım mesela.

Hele geçende Mehmet, ben ayda 200tl veriyom Digitürk'e hebele hübüle etti çok güldüm, ulan stada gitmeden evden izleyip yorum yapıyon belki ayda 20bin kazanıyosun o 200tl sayesinde, bi de utanmadan adamlara laf ediyosun, bi yürü git...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgin Gökberk'e bende çok kıl oluyorum.İşten eve giderken Radyosporda denk geliyordum bu adamın programına adam resmen spor dışında her türlü birebir tartışmanın içinde.Yok buna küfrediyorlar face ve tweet üzerinden bu bir iade-i cevap peşinde.Sürekli bir gerilim.Manyak gibi dinleyip bende gerilip sinirleniyordum zamanında.Sonra yaptığım hatanın farkına vardım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...