Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Setleri (Empire)

Sannin

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

harir'e takilmayin ya. l4d oynarken ayni survivor takiminda olup, oyunun en kritik aninda beni (takim arkadasini) pompaliyla vurup 'abi zombi sandim' diyen biri yani.

deno döşşek çekmiş lol

harir'in proluğunu war'dan biliyoruz neyse ki, l4d'den bilsek sadece başka olurdu ama. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

l4d'de gizli kahramanım hep, değerim bilinmiyor.Ayrıca deno'yu alan yetkilisi yaptılarsa oyun kötüdür zaten sdf

sardius said:

aha pis cüce harir piste iniş yapmış... nörüyon genc gelcen mi swtora bakim hmp? :)

Sannin said:

Ama dam RvR ci..RvR yi iyi görürse gelir o da aramıza =)

Gw2'ye kadar beklicem sanırım ben.Oyundan değil de belki güzel bir kadro olursa muhabbetine gelirim sdsfd.
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

noluyo ya toplanmışsınız yine
ben red guard ile republicdeyim aynı servera duşeriz inşallah da sardinin kelinde ben de halay cekerim artık :D

ula sana inad yine kel acıcam... reyna ile ikinizi aynı anda paket yapıcam:)

ne accan shadow mu? ona göre sana kolay yem olmicak bi char accam aynı servera düsersek:P
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

@sardius
sage olucam dps spec uzaktan takılıcam yine. sen kel ac da farketmek kolay olsun.
@sannin
siz sattınız, ben sizi warhammerda orderda buldum sonra riftte guardian devam ettik şimdi oldu mu empire oynamak :P

abi order da order(düzen) tutturamadık..İçimiz fesatmış demekki..Gel abi there is no peace,there is only passion diyorum..

diyorumki elin adamıyla oynıyacağına,gel bizle oyna diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...