sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 -Deno- said: harir'e takilmayin ya. l4d oynarken ayni survivor takiminda olup, oyunun en kritik aninda beni (takim arkadasini) pompaliyla vurup 'abi zombi sandim' diyen biri yani. deno döşşek çekmiş lol harir'in proluğunu war'dan biliyoruz neyse ki, l4d'den bilsek sadece başka olurdu ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 l4d'de gizli kahramanım hep, değerim bilinmiyor.Ayrıca deno'yu alan yetkilisi yaptılarsa oyun kötüdür zaten sdf sardius said: aha pis cüce harir piste iniş yapmış... nörüyon genc gelcen mi swtora bakim hmp? :) Sannin said: Ama dam RvR ci..RvR yi iyi görürse gelir o da aramıza =) Gw2'ye kadar beklicem sanırım ben.Oyundan değil de belki güzel bir kadro olursa muhabbetine gelirim sdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 noluyo ya toplanmışsınız yine ben red guard ile republicdeyim aynı servera duşeriz inşallah da sardinin kelinde ben de halay cekerim artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 son betada sacrxi gördüm warzone da toplamış yine premadeyi kendiside açmış trooper geziyodu ortalıkta kestim 2-3 kerede sonrasında yanına yaklastırmadı beni yancılar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 -Deno- said: harir'e takilmayin ya. l4d oynarken ayni survivor takiminda olup, oyunun en kritik aninda beni (takim arkadasini) pompaliyla vurup 'abi zombi sandim' diyen biri yani. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 trathias said: noluyo ya toplanmışsınız yine ben red guard ile republicdeyim aynı servera duşeriz inşallah da sardinin kelinde ben de halay cekerim artık :D trat!! satış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 trathias said: noluyo ya toplanmışsınız yine ben red guard ile republicdeyim aynı servera duşeriz inşallah da sardinin kelinde ben de halay cekerim artık :D ula sana inad yine kel acıcam... reyna ile ikinizi aynı anda paket yapıcam:) ne accan shadow mu? ona göre sana kolay yem olmicak bi char accam aynı servera düsersek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Sith Inq. setleri aşırı gay olmuş... Şuan classtan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 @sardius sage olucam dps spec uzaktan takılıcam yine. sen kel ac da farketmek kolay olsun. @sannin siz sattınız, ben sizi warhammerda orderda buldum sonra riftte guardian devam ettik şimdi oldu mu empire oynamak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 trathias said: @sardius sage olucam dps spec uzaktan takılıcam yine. sen kel ac da farketmek kolay olsun. @sannin siz sattınız, ben sizi warhammerda orderda buldum sonra riftte guardian devam ettik şimdi oldu mu empire oynamak :P abi order da order(düzen) tutturamadık..İçimiz fesatmış demekki..Gel abi there is no peace,there is only passion diyorum.. diyorumki elin adamıyla oynıyacağına,gel bizle oyna diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 hadi bakalım trat senin yoladıgın taşlar mı yoksa benim sith lightning mi kazanacak:p yeter artık baydık yaw hep iyi hep iyi. birazda pislik olalım artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 biraz da mı? sen hep pisliktin ki? millet bilmiyodu belki :p lol yeni gördün o unlimited powaa noluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 may the force be with you dostlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 jedi asaletiyle satış böyle oluyor demek.. olm görmeyim bizim oralarda, hutt lara veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 BlackRose said: biraz da mı? sen hep pisliktin ki? millet bilmiyodu belki :p lol yeni gördün o unlimited powaa noluyo :D olsun senide cektim ya pislige:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bh pvp setler mukemmel olmus! ama warriorlar biraz abarti olmamis mi sanki, robotmusun la sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar