Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Tabii birde şunları buldum..Screenshot değil ama tasarım hakkında fikir veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sunların yarısını bile koysalar kurtulu bu muhabbet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ön izlemede çok kötü duruyor, bir de şöyle bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 setler omuzluklar helmetler piramitheadler lightsaberlar force falan filan... kumaş pantolonumla pistolümü verin yeter sizi almama http://30.media.tumblr.com/tumblr_l8pd7gFFoQ1qd2hmzo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 millet beni rahatca cozsun diye sevmeyecegim ust setlerle gezmek yerine begendigim set goruntusu ile gezmeyi tercih ederim, sonucta beni incelesinler diye degil zevkim icin oynuyorum. karsi tarafta bir tusa basip beni incelesin yani cok merakli ise. ben neden feragat ediyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 hayır war'da bu setin görüntüsünü istediğin parçalarla değiştirme olayı 1,5 yıldır filan var zaten, direkt kopyalasınlar. karşı faction'a işlemiyor ama. herkes memnun ve abuse olanağı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 jedi set bakınırken şöle bişi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bemre said: Ön izlemede çok kötü duruyor, bir de şöyle bakın.. undead mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sonuç olarak bütün setler kötü sadece bh 20 30 iyi mandalorian'a benzeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ajanlar level 50 setinde sub zeroya bağlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 mortal kombat dıt dıt dıtdıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Asgard said: jedi set bakınırken şöle bişi buldum sanki bir yanlışlık var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 banada garip geldi hele knightin set bildiğin robot olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aynen, knight olmaktan soğurum yani daha oyun başlamadan set'ler öyleyse gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 http://i418.photobucket.com/albums/pp264/jbboynton/JKBattlemasterVindicator.jpg http://i418.photobucket.com/albums/pp264/jbboynton/JKCenturianWeaponmaster.jpg sith inq,warrior setlere kötü demiştim bunları görünce tekrar düşündüm lafımı geri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aha bişiler daha buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 open world pvp http://www.youtube.com/watch?v=MkZmemH3sVM&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 said: Hmm.. world pvp looks like shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adam kötü yorum bulana kadar okumuş yorumları.ilk kötü yorumu koymuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 warhammerda influence rewardlar gelene kadar open rvr yoktu harir hatırlarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 war'da şundan iyisi kaç yıl önce vardı ama işte beethoven gibi hayattayken kıymeti bilinmedi teey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 harir'e takilmayin ya. l4d oynarken ayni survivor takiminda olup, oyunun en kritik aninda beni (takim arkadasini) pompaliyla vurup 'abi zombi sandim' diyen biri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sannin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Harir efsane oyuncudur ya =) çok anımız var WARhammerda.. Ama dam RvR ci..RvR yi iyi görürse gelir o da aramıza =) Gerçi Rift bile PvP Rift lerini daha sonradan koydu. Ben kolay adapte edebileceklerini düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aha pis cüce harir piste iniş yapmış... nörüyon genc gelcen mi swtora bakim hmp? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sannin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sadece bi saniyeliğine cüce sith imajı oluştu kafamad..sinir sistemim kitlendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adam kötü yorum bulana kadar okumuş yorumları.ilk kötü yorumu koymuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 warhammerda influence rewardlar gelene kadar open rvr yoktu harir hatırlarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 war'da şundan iyisi kaç yıl önce vardı ama işte beethoven gibi hayattayken kıymeti bilinmedi teey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 harir'e takilmayin ya. l4d oynarken ayni survivor takiminda olup, oyunun en kritik aninda beni (takim arkadasini) pompaliyla vurup 'abi zombi sandim' diyen biri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Harir efsane oyuncudur ya =) çok anımız var WARhammerda.. Ama dam RvR ci..RvR yi iyi görürse gelir o da aramıza =) Gerçi Rift bile PvP Rift lerini daha sonradan koydu. Ben kolay adapte edebileceklerini düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aha pis cüce harir piste iniş yapmış... nörüyon genc gelcen mi swtora bakim hmp? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sadece bi saniyeliğine cüce sith imajı oluştu kafamad..sinir sistemim kitlendi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar