unity100 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 abi, gandalf abimiz, ogret bize.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: unity100, 09 December 2003 21:22 tarihinde demiş ki: iyi ki turkce ceviriyi almamisim cevirilerden aklimi kacirirdim. cikin cikmazi. gul hanim. ozel isimler asla baska dillere cevrilmez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Çevirileri muhteşem bi kitap. Zaten kitapdada yazıyor özel isimler çevirilemez diye bişey yok tolkien onları ingilizce yani kendi dilinde adlandırmış ve türkçeye çevrilebilir. yani ingilizcede kaymakpürüzü nü kullanmış bunu türkçe ceviridede ingilizce yazmanın alemi yok tabiki çevrilir.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 14 Aralik'taki galasina giden talihli var mi aramizda?" Bi kere sansim donsun de kazaniyim su cekilisi bee dedim de.. " Yine olmadi ahh ahh ne bahtsiz adamim... *!İki Kule'nin galasina gittigini hic belli etmez* [Bu mesaj MeSh tarafından 11 December 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 üstelik o türkçe cevirilerin kitaba ayrı bi tat kattıgını söylemeliyim yoksa D&d tadında karakterler şehirler soguturdu insanı.[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ya bugün emekten 10 bilet aldık 4 buçuk seansına kadın biletlerin yarısını 12 seansı için vermiş pff ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deryck Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 süreyya sinemasında biletler ne zmn satılmaya başlıcak bilen varmı yoksa başladıda haberimmi yok ?[hline]This can't last forever Time won't make things better I feel so alone Can't help myself And no one knows If this is worthless Tell me...So!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 cok az kaldı ya demosunu gordum muhtesem ya nasıl ıple cekıyorum dahada heveslendım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 süreyya sinemasında geçen cuma satışa çıktı biletler[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 eee... çeviriler olmamış. olamaz da. pazarlama stratejisi olarak mantıklı ama. herif dilbilimci zaten kötünü çatlatarak bulmuş yazmış herşeyi bi esprisi kalmıo çevirince.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 film süper olucak ya walla biletler cıksın alıcam gidip[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 -1 horace[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 7 gün sonra taç giyecek kral geri dönecek gondorun savaş çığlıkları pelenordan mordorun kapılarına kadar yankılanacak![hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 biletimi aldım mutluyum :)[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 film 3saat 15 dakika olacakmış,ohaney,ölürüm film bitene kadar,şimdi herkes sefgilisi ile gitmek isteyecek filme,boru değil 3 saat :P[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Fistan, 11 December 2003 12:04 tarihinde demiş ki: Çevirileri muhteşem bi kitap. Zaten kitapdada yazıyor özel isimler çevirilemez diye bişey yok tolkien onları ingilizce yani kendi dilinde adlandırmış ve türkçeye çevrilebilir. yani ingilizcede kaymakpürüzü nü kullanmış bunu türkçe ceviridede ingilizce yazmanın alemi yok tabiki çevrilir.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... ozel isimler cevrilemez diye birsey var, liselerde okutuluyor mufredatta, tum uluslararasi iliskilerde de sadece turkiye degil butun dunya kisi isimlerini alfabeleri elverdigince oldugu gibi yaziyor. kitaba o kurali sokan sahis herhalde kendi egitim mufredatini olusturmus.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 kaymakpuruzu ne abi ? nedir kaymak ? benim aklima lotru birak, mitolojiyi birak ad&d ile bile alakali hicbisey cagristirmadigi gibi getirdigi tek sey tam yagli kaymakli yogurt oluyor. o kadar kasmasalarmis bi taraflarini ceviricez isimlerini diye. hata etmisler zaten.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 abicim heryerde kurallardan bahsetmesek. herşey kurallara uygun yapılıyo olsa bugün biçok şeyden mahrum olurduk. Hele edebiyat gibi bişiide bunun lafını etmek saçma geliyo bana. ha bence de saçma olmuş çeviri o ayrı konu.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 cici bayanlar Return Of The King'in TV Comercial'ı capture edilmiş. Bütün görüntüler yeni yani spoiler içeriyorlar. Gerçekten inanılmaz görüntüler var, heyecan bastı birden. http://img-nex.theonering.net/movies/rotk_commercial_1.mov[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj Emaleth tarafından 13 December 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 cici bayanlar ben özel gösterime gidiyorum dün cnn türk'te gimli'nin zırhının ağırlığını sordular 30 kg olduunu duymuştum belgeselde anında cevapladım iki kişilik davetiye kazandım yarın saat 19:30'da filme gidiyorum yatılı okulumu da ektim bu yüzden. mutluyum :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true [Bu mesaj Emaleth tarafından 13 December 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 eh cümleye beyler die başlarsanız :))[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Bivrip, 13 December 2003 14:57 tarihinde demiş ki: cici bayanlar.. [Bu mesaj Emaleth tarafından 13 December 2003 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] AHAHAHA[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 beylere burda ayrim mi yapiliyor !?!?! cinsler arasi ayrim mi var ? o mesaj degerli beyler ve cici bayanlar diye degistirilsin ![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bu ne yaa feminizm ayrıca mesajlarıma edit koyulmasını da sevmem :)[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true [Bu mesaj Bivrip tarafından 13 December 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bu aksam 23.30 da basın gösterimine gidiyorum kaç gündür uykusuzum insallah deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 6 gün kalmış oyhş.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar