reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 eve gitcem az sonra yemek yiyip cikicam, ocagin ustunde dun bu saatlerde yapmistim, ole kalmis dolaba koymayi unutmusum. corbada su toygamidir nedir knorun hazir olanlarindan. yenirmi bunlar, sakata gelmeyelim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 kaynatıp yiyebilirsin. iyice kaynat ama. çorba hazır çorbaymış onlar daha zor bozulur normal çorbadan.
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 nerde yaşıyorsun?soğukta birşey olmuyor genelde ama 3-5 saat bile bozulduğu da oluyor yeri geliyor ,kaynat bencede kokusundan anlarsın yada az tadına bak hadi gg
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yedim az once simdi cigdem citliyom, bisi olursa kabuklarini takip edip bulun beni dsfsdf
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 corbayı yemeyeyindin iyiydi geçmiş olsun
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bırak dışarıda kalmasını buzdolabında bile olsa hazır çorbayı 2. seferde yemeyin bence. İğrenç bir şey.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Knorun yeni nesil çorbaları eski hazırlar gibi değil, biraz daha kaliteli. Ve çorbaya bişi olmaz ye gitsin
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 lan corbanin uzerinde hicbir katki maddesi yoktur diyodu, yalan mi simdi o? bide fazla icemedim zaten 2 kasik aldim biraktim, kurufasulyeyide oda sicakliginda yedim acelem vardi asfasf
Öne çıkan mesajlar