MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 arc için geleli baya oluyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 eveeeet havalarin isinmasiyla nur topu gibi yellow tintim oldu. turkcellden alip ayni problemi yasayan var.mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Xperia S için ICS güncellemesi gelmiş ama belli seri numara aralıklarındaki telefonlara yüklenebiliyor. Benimkine olmadı, sizde bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Telefonda halledemediğim bir sorun var. Telefonun içinde gelen güç tasarruf modu arada bir kendini kapatıyor. Ben farkedene kadar %10-15 pili yiyor telefon. Dün ICS update ettim telefonu. Sabah baktım hala kendini kapatıyor güç tasarruf. Var mı sizde de bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 babamda var bu telefon, çok çabuk sarjı bittiğinden şikayet ediyor. smartphone cahili olmama ragmen bir baktım bluetooth wireless falan kapalı. problem ne olabilir? 1 gün anca dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ics ye geçtin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dikkat etmedim. babamın telefondaki yazılımı update edeceğini hiç sanmam. geçmediyse geçeyim mi? etkisi varmı çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 istesen de geçemeyebilirsin bana ics gelmedi hala. evet pili çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Nozomi nin 2 sorunu var diye hatırlıyorum biri sarı ekran diğeri pil ama pil sorunundan emin değilim olmayadabilir. Hatırladığım pil sorunu nozomiye ait ise software kaynaklıydı güncelleme ile halletmişlerdi. Ayrıca anne, baba uygulamadayken direk menü tuşuna basınca iş bitti sanıyor halbuki uygulama arka planda çalışır durumda, buda pile yansıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu geçen sayfada resmi olan kapağı alanlar nerden aldı bi paylaşabilirler mi? güzel birşeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stifmei5ter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 herkese merhaba. xperia s alarak root yapıp ics güncellemesine ulaşmak istiyorum ama bunun sağlıklı bir yolu var mıdır? yoksa internetten talep ederken root isteyerek o şekilde gerçekleştirebileceğim ve biraz fiyat farkı var. şimdiden teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 necromancy ics updatei gelmişti ama yaz başından beri ihtiyacım olmadığı için yapmamıştım geçen gün yine update notificationu ile göz göze geldik, ona dont touch if it works dedim o da bana olsun bok var update et işte dedi ben de ok bari dedim system sliderda beklediğim o auto rotation disabler falan gelmedi :/ asıl sorun ise telefon aşırı yavaşladı birden, windows olsa format atıcam o derece. arama yapma ekranında geçişler falan kasılıyor telefon ne yapmak lazım bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 factory default yap düzelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 repair yaptım abi telefonun şarjından hızından memnun olmayan direk yapsın pc companiondan sabah işe gittim eve geldiğimde şarj %82 deydi konuştum nete girdim falan bi de ben hayatımda böle bişi görmedim hız sorunu da ortadan kalktı arkada çalışan bi ton app yüzündenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 neyse yok bişey buldum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 taşınabilir aygıt değil de flaş bellek gibi bağlayabiliyor muyuz bunu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bugün telefonu seramik yere 1.5-1.6 metreden yere paralel çekilde düşürdüm, çatAnK diye ses geldi, telefon kapanmadı bile. bu kaçıncı düşüşü ama hep ahşap parke üzerine falan düşürüyordum herhald e50 kere düşmüştür en sağlamı buydu. açma tuşuna bastım he bişey mı vardı hacı dedi telefon. iphone olsa kesin ekreanı tuz buz olmuştu bir kaç kere çok daha hafif düşmelerine şahit olmuştum zira iphoneların. sony çok sağlam telefon yapıyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ben öyle betona düşürdüm ya, pek sallamıyor öyle şeyleri alet. 1+ sene oldu, köşelerinde ışığa tutup dikkatlice bakınca görülebilen 1-2 eziklik var sadece. ekran filmini hiç değiştirmedim ki onda da çizik heralde vardır diyorum, ben görmedim. kılıf falan takıyorum arada da süs niyetine, gerekmiyor çünkü dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 gorilla glass olmadığı için onlar hep. gorilla glass olsaydı noktasal darbelerde sorun yaşamazdı ama düşünce kırılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar