Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fetih 1453 (2012)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Laorx said:

şu burnu yapabilmişler mi merak ettim

http://www.enfal.de/pad3.jpg

Çocukken bir arkadaşta Osmanlı Padişahları (Dunedakiler hariç başka padişah ünvanı kullanan hükümdar var mı gerçi?) hakkında bir ansiklopedi vardı. Kanuniye kadar mı ne bütün padişahları anlatıyordu ama genelde fiziksel tasvir olarak. Öyle şunu yaptı, burayı fethetti şurayı kurdu falan değil yani. Hepsine işte "şahin bakışlı, boğa omuzlu" tarzı betimlemeler falan, Fatih'in burnu için "Kiraza dalan kartal burunlu" tarzı bir laf kullanılmıştı. Haliyle baya bir kafamız karışmıştı nasıl birşey lan bu diye.

Birde twitterda bir arkadaşın yazdığına göre filmde bir yüzüğün volkana düşme sahnesi varmış, ne iş?
Sosyal ağlarda paylaş

"yüzüklerin efendisi truva cennetin krallığı cesur yürek kill bill vs vs filmlerini izleyen herkes ben bu sahneleri daha önce görmüştüm diyebilebileceği bir film olmuş...."

dedi bir arkadaşım, elbette benzerlik olabilir ama direk alıp koymak bi yere kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Kotu filmlere verilen destekle iyi film cekilmez. Bunu iddia edenlerin iyi filmden anladigi sey yuksek butceli film. Cunku bir filme cok kisi gelmesi adamlarin ilerideki filmlerde daha kaliteli senaryo vs. yapmasini saglamaz, yalnizca daha pahali filmler yapabilmelerini saglar.

Genel olarak konusuyorum; bu filmi seyretmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...