Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 NeoStyle said: aldık mı istanbulu Allahsız Romen Diyojen çoh para istemiş, alamamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ust kullanim hakkini kiraladik 1000 yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 şu burnu yapabilmişler mi merak ettim http://www.enfal.de/pad3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gidicektim de hiçbir yerde boş koltuk dahi bulamadık sdfas izlemem dedim ben de filmden çıkanlar leş yorumlar yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Yarın gidicem filme ama yorumlardan sevmicem gibi geliyo. En azından çok kötü olmasın.:P Bir de galayı kodakta yapıp ünlü aktörleri çağırmışlar. En pahalı bütçeli film bu mu lan diyip götleriyle gülmeseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Laorx said: şu burnu yapabilmişler mi merak ettim http://www.enfal.de/pad3.jpg Çocukken bir arkadaşta Osmanlı Padişahları (Dunedakiler hariç başka padişah ünvanı kullanan hükümdar var mı gerçi?) hakkında bir ansiklopedi vardı. Kanuniye kadar mı ne bütün padişahları anlatıyordu ama genelde fiziksel tasvir olarak. Öyle şunu yaptı, burayı fethetti şurayı kurdu falan değil yani. Hepsine işte "şahin bakışlı, boğa omuzlu" tarzı betimlemeler falan, Fatih'in burnu için "Kiraza dalan kartal burunlu" tarzı bir laf kullanılmıştı. Haliyle baya bir kafamız karışmıştı nasıl birşey lan bu diye. Birde twitterda bir arkadaşın yazdığına göre filmde bir yüzüğün volkana düşme sahnesi varmış, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 o burnun aynısı bende var, güzel şekil. istanbul hayırlı olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 şu İffet'teki şabanı buraya da koymuşlar, adam mı kalmadı bunu iyice şöhret yapıyorlar alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Bileti erken almanın zararları. Hava berbat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ahahhahahah 'kiraza dalan kartal burunlu' çok iyiymiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 filme gidenler var mi? internetten indirmeye deger mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ne kadar doğru izleyince göreceğiz.. http://sinema.milliyet.com.tr/copy-paste-fetih-/SinemaEditorDetay/17.02.2012/223/1504311/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 En azından bir başlangıç olsun, bu tarz yüksek bütçeli görsel zenginlikli filmler artsın, fantastik , mitolojik yapımlarda gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 eski çağ savaş filmi heralde benzerlikler olacak. ben izledim beğendim bugün. beklediğimden iyiydi. bu bütçeye bu kadarı çok iyi. 200-300m filmlerle karşılştırmak yersiz bence. 17m bütçe sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 "yüzüklerin efendisi truva cennetin krallığı cesur yürek kill bill vs vs filmlerini izleyen herkes ben bu sahneleri daha önce görmüştüm diyebilebileceği bir film olmuş...." dedi bir arkadaşım, elbette benzerlik olabilir ama direk alıp koymak bi yere kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 sinema sektörü bizde yavaş işlediği için takmamak lazım öyle şeyleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Beğenmedim filmi çok dandikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Film dandik mandik demeyin gitmek lazimki ilerde daha iyilerini cekebilsinler. Yoksa yalniz adam gibi filmler cekicekler devamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Şu muhabbeti de en az 10-15 yıldır duyarım ha. O kadar zamandır da bi türlü daha iyisini çekemediler ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 10-15 yıldır gelişme yok diyorsan iyisini çekip çekmemeleri seni ilgilendirmemeli bence çünkü ya izlemiyorsun ya anlamıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Sen ne diye bu kadar atarlandın çocuğum? Film ekibinden misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Kotu filmlere verilen destekle iyi film cekilmez. Bunu iddia edenlerin iyi filmden anladigi sey yuksek butceli film. Cunku bir filme cok kisi gelmesi adamlarin ilerideki filmlerde daha kaliteli senaryo vs. yapmasini saglamaz, yalnizca daha pahali filmler yapabilmelerini saglar. Genel olarak konusuyorum; bu filmi seyretmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 o da bi gelişmedir en azından.dram dram dram yapmaktan vazgeçip arada savaşmış fetihmiş bilimkurguymuş birşeyler denenmeli. ben mahsun dramından ivedik komedisinden böyle fetih gibi filmleri görmeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hatunla drivea bilet alırken felaket sıra bekledik bu film yüzünden fefese nasıl bir rağbet var yahu tamamen şişirme ve osmanlı gazı mı yoksa cidden güzel film mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 millet biraz da destek olmak için gidiyordur ama gene de eski türk yapımı filmlere göre çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum / umuyorum. Biletlere baktım ben de bugün. Çoğu salonda ve seansta hiç yer yoktu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar