Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

If there will be language options, which language you would choose?

pcguru

Öne çıkan mesajlar

Abi italyanlar italyanca oynayınca da bizimkiler gibi dusunuyorlar mı acaba? Por favor diyecekler falan olacak sey degil ingilizce kalsın, diyolar mıdır? Bir tek bizde var sanırım bu Turkce'den nefret etme durumu?

boyle oyunlarda falan ingilizce terimlerin turkce'ye cevrilmis hali kolay alısılır olmuyor tabi ama olmasında ne sakınca gordugunuzu anlayamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Abi italyanlar italyanca oynayınca da bizimkiler gibi dusunuyorlar mı acaba? Por favor diyecekler falan olacak sey degil ingilizce kalsın, diyolar mıdır? Bir tek bizde var sanırım bu Turkce'den nefret etme durumu?

boyle oyunlarda falan ingilizce terimlerin turkce'ye cevrilmis hali kolay alısılır olmuyor tabi ama olmasında ne sakınca gordugunuzu anlayamıyorum.

İngilizce özentiliği ve eziklik...
bizim halkımız nedense ingilizce bilmeyi Türkçe bilmekten daha önemli bişey olarak görüyor. Şu dünyada oyun camiasında çok ingilizce konuşan adam görürsün elin öküz Rus'u bile uyuz uyuz ingilizce konuşur. Olaya şöyle bakamıyoruz: dünyanın ana dili İngilizce ama sen + olarak Türkçe de biliyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi çevirilen türkçeyi destekliyorum
tf2 ve steam çevirileri iyiydi.

ama swtor bu oyunlara benzemez hayvan gibi senaryo var ve sanki yabancı dilden bir romanı çevirir gibi titz davranmak lazım. aral ithalat gibi ______ bi distribütörü olan bir ülke için parayla profesyonel çevirmen mi tutacaklar?

edit: herkes istediği gibi doldursun sınırlamıyım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Adamlar bırakın oyunu Türkçe yapmayı,zahmet edip satış listesini bile koymadıktan sonra bu firmadan Türkçe dilinde bir oyun beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Ama oyumuzu da verdik,maksat görsünler satış listesine dahi almadıkları ülkenin oyuncularınıda,az da olsa utansınlar ,adam olsunlar :D

Sonuç olarak Türkçe bir oyun ne yazık ki bence bir hayalden öte birşey değil,acı gerçek ise bu oyunun ülkemiz de ne zaman satışa sunulacağının bile hala belli olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye , telif hakları sorunları , orjinal ürün satamama sıkıntısı vs yüzünden hep sallanmayan ülke konumunda fakat , online p2p oyunlarda böyle bir problem olamayacağına göre Türkiye gibi bi piyasayı es geçmek de bi ticari hata bana göre. Hoş alacak olan yine bi şekilde yine alıyor kopyasını fakat 10 satacakken 1 satmak bi başarı değil bence..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...