toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Abi italyanlar italyanca oynayınca da bizimkiler gibi dusunuyorlar mı acaba? Por favor diyecekler falan olacak sey degil ingilizce kalsın, diyolar mıdır? Bir tek bizde var sanırım bu Turkce'den nefret etme durumu? boyle oyunlarda falan ingilizce terimlerin turkce'ye cevrilmis hali kolay alısılır olmuyor tabi ama olmasında ne sakınca gordugunuzu anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Oyun f2p olmadığı sürece türkçe seçeneğinin olmasının zararı ne ki size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 panpa diye gezen tipler gormemek icin swg mi kınaytmı bi fark olmasi acisindan? ne loredan zevk alirsin ne oyundan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 genel ortama bakıyorum da yeni wow olcaksınız tebrikler başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aaaa kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 japoncayı seçtim. japonca seslendirmeli ingilizce altyazılı swtor oynamak istiyorum. jiraiya'daki adam seslendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Norak said: english seçtim :o hatta oyunu free oynıcan ama tr olcak deseler gene english seçerim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Okadar Türk oynayacakmı ki bu oyunu :) Nba all-star spamına kaymış sanki ortam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bi dunemaul-burning legion ortamı yapacaz chatte küfürler uçuşacak!!!!Her oyunda olması lazım yoksa bereketi kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bone said: japoncayı seçtim. japonca seslendirmeli ingilizce altyazılı swtor oynamak istiyorum. jiraiya'daki adam seslendirsin. yalnız ben de türkçe olmasa japonca seçerdim. aslında türkçe olsa da ingilizce oynarım da orada bir türkçe seçeneği görmek güzel olur pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Japonca şart evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tooi mukashi, haruka kanata no gingakei de… (A long time ago, in a galaxy far, far away…) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 OMAE NO CHICHI WA WASHI DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kojiroh said: OMAE NO CHICHI WA WASHI DA I'm your father ! =) hatta başında LUKE olsun istiyorsanız Ru-KU diyeceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 toggie said: Abi italyanlar italyanca oynayınca da bizimkiler gibi dusunuyorlar mı acaba? Por favor diyecekler falan olacak sey degil ingilizce kalsın, diyolar mıdır? Bir tek bizde var sanırım bu Turkce'den nefret etme durumu? boyle oyunlarda falan ingilizce terimlerin turkce'ye cevrilmis hali kolay alısılır olmuyor tabi ama olmasında ne sakınca gordugunuzu anlayamıyorum. İngilizce özentiliği ve eziklik... bizim halkımız nedense ingilizce bilmeyi Türkçe bilmekten daha önemli bişey olarak görüyor. Şu dünyada oyun camiasında çok ingilizce konuşan adam görürsün elin öküz Rus'u bile uyuz uyuz ingilizce konuşur. Olaya şöyle bakamıyoruz: dünyanın ana dili İngilizce ama sen + olarak Türkçe de biliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 adam gibi çevirilen türkçeyi destekliyorum tf2 ve steam çevirileri iyiydi. ama swtor bu oyunlara benzemez hayvan gibi senaryo var ve sanki yabancı dilden bir romanı çevirir gibi titz davranmak lazım. aral ithalat gibi ______ bi distribütörü olan bir ülke için parayla profesyonel çevirmen mi tutacaklar? edit: herkes istediği gibi doldursun sınırlamıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Koreli,Japon ve Çinli dostlarımız pandalarla epey meşgul olmalı ki ankette Türkçe,İngilizceden sonra 2.sıradaki yerini sağlamlaştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alabandes Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ya Adamlar bırakın oyunu Türkçe yapmayı,zahmet edip satış listesini bile koymadıktan sonra bu firmadan Türkçe dilinde bir oyun beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Ama oyumuzu da verdik,maksat görsünler satış listesine dahi almadıkları ülkenin oyuncularınıda,az da olsa utansınlar ,adam olsunlar :D Sonuç olarak Türkçe bir oyun ne yazık ki bence bir hayalden öte birşey değil,acı gerçek ise bu oyunun ülkemiz de ne zaman satışa sunulacağının bile hala belli olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Türkiye , telif hakları sorunları , orjinal ürün satamama sıkıntısı vs yüzünden hep sallanmayan ülke konumunda fakat , online p2p oyunlarda böyle bir problem olamayacağına göre Türkiye gibi bi piyasayı es geçmek de bi ticari hata bana göre. Hoş alacak olan yine bi şekilde yine alıyor kopyasını fakat 10 satacakken 1 satmak bi başarı değil bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 kürtçe koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Caponca olmaz Tatarca olsun http://www.youtube.com/watch?v=U8kj-RiEJR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 o deilde oyun zaten ingilizce neden ayrıca ingilizce seçenek konulmuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 biz oyun türkçe olsa hayatta oyundan zevk alamayız şahsen ama Turkishi işaretledik hemen turkish powaaaa internette kendimizi göstermeyi seviyoruz ya içimizde halen osmanlı imparatorluğu kalıntıları var empire rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bütün serverlarda ingilizcemi kalsin yoksa ingilizce konusmiyan ulkeler icin fransizca almanca vs zart zurt server acalimmi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Norak said: english seçtim :o hatta oyunu free oynıcan ama tr olcak deseler gene english seçerim lol abi oyun zaten ingilizce, ingilizce dil seçeneği var yani vermesen de dsf edit: derken üstteki mesajı gördüm, mesajımı silmiyorum utancım görülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar