pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Türkiye 3. sırada isterseniz sizde oyunuzu veriniz :) http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=186531 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 mantıklı,verdim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 english seçtim :o hatta oyunu free oynıcan ama tr olcak deseler gene english seçerim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 internette bir anket yapılıyor ve o ankette türkiye mi var? kazanan şimdiden belli Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 klingon dilinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Adamlar değer verip eklemişler bizi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 star trek miydi o yoksa ya amann ikisi aynı şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 if there will be ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 eger bi hayvan olsan, hangi hayvan olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hayvanoğlu hayvan olurdum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Of course, with infinite amount of time and resources, everything is possible. Think of a 500x500 pixels image. This image has 500 * 500 = 250000 colored pixels in it. Each pixel has a red, green and blue component, each channel consisting of 8bits (256 different values). So a single pixel has (2^8)^3 = 256 * 256 * 256 (RGB) possible values. And the image has ((2^8)^3)^250000 possible variations. With infinite time and resources, you can generate every conceivable image if you wait enough to generate all possible variations. That means, this variations of the 500x500 color image will include every image conceivable or inconceivable, in every zoom factor. Everything, everyone has seen and will see and won't see, every frame from every movie, every frame from any possible movies, every frame from every conceivable or inconceivable variations for every inconceivable or inconceivable movie. In short, these images will have EVERYTHING universe has to offer, in image form, in EVERY zoom level. But you remember the number of variations there? ((2^8)^3)^250000, this number is so big that it FAR FAR FAR exceeds the number of the atoms in the universe. The number of universes required to hold such data, if every atom in each of those universes were used for 100% efficient storage is still far beyond human comprehension (it is a number with around 2 million digits). It is a matter of compression, there simply isn't enough material in the universe to keep all that data. But we are talking about theory here. Edit: To put it into more numerically comprehensible terms, imagine this: You have a 6x6 image with only 2 colors; black and white. No gray tones, just black and white. Height is 6 pixels, and width is 6 pixels. You can compute every variation of this 6x6 2 color image. There are 2^(6*6) such images out there which is: 68.719.476.736 (around 68-69 billion). Double the image size, make it 12x12 and the number becomes: 22.300.745.198.530.623.141.535.718.272.648.361.505.980.416 (around 22 tredecillion). So remember that a movie consists of a far bigger image with far richer color palette, and the movie has around 30 such images for every second. Given infinite time and resources, it is possible, but you absolutely need those infinite time and resources for this to work. Edit 2: Don't forget that the images created should be in correct order for a movie to work, and it's another hardship altogether. Think of a deck of cards (52 cards in it). When you shuffle it, you come up with an order which most probably has never occurred before. It is not intuitive, but that's the way it is. The number of possible orderings for a deck of card is 52! (52 factorial), and that number is: 80658175170943878571660636856403766975289505440883277824000000000000 So when you shuffle a deck of cards, the probability of you coming up with a deck ordering which has occurred before is 1 in the number above, which is, as you can imagine, very very unlikely. In a 30fps movie, that amounts to around 2 seconds of footage. Still possible with infinite time and resources though. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 emin ol okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 tipik türk milliyetçiliği bu başlıkta da kendini göstermiş :) "adamlar değer verip bizi eklemiş" ne değer verecek adam. wow'cu bi eleman oynadığı server'da gördüğü milletlere göre eklemiş işte dilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 italyanca ile kafa kafayayız nerdeyse, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 pcguru said: Adamlar değer verip eklemişler bizi ama.. konuyu açan adam türk çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ağbi lütfen! aga gold pls diye chat spamlayanlar çıkıcak sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bir an garip bir duyguya kapılıp Türkçe'ye oy verdim. Umarım oy sayısına bakıp da Türkçe'ye çevirmeye kalkmazlar. TV'deki dublaj ve bazı alt yazıların kalitesini düşündükçe ürperiyorum. Edit: Birileri çalışıyor sanırım. Biraz sonra İtalyancayı geçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sadece pati'dekiler fakeleriyle girse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 jedayyların efendisiyim ehehehe!! diye pvpde koşturanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 English seçtim.. GÜÇ SENİNLE OLSUN PANPA veya BENİMLE MİSİN KORRİBANLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 işte benim oyumla italyanlarla aynı olduk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Türkçe'ye çevirirlerse mutlaka yine de ingilizce oynama gibi bi opsiyonun olur. Sanmıyorum ama , hiç bir major oyun firması Türk gaming community için elini taşın altına koymadı bu güne kadar bioware de koymaz. Biz kimiz ki .. (ayar oluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 türkçe olsun darth osman açarım konsepte uygun olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hah türkler trollemeye başlamış konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 cCCcCcCcCcCcCcCd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar