LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 butun hafta bana yeter diye havaalanindan gelirken aldigim chivas regal bitti abicim.. simdi ne halt etcem ben butun hafta aksamlari.. pehhhh.. yaban ellerde alkolsuz kaldim.. oyle bi paylasiim dedim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 50cl viskiyle gidilir mi abi? bir oturuşta biter o.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 azerbaycandayım yazmışsın, orda içki problemi çekmemen gerekir.
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bi oturdum bitti abi ya.. bide burdan almistim.. peh be.. yarin yenisini almak lazim.. ama ne iyi niyetli dusuncelere sahiptim.. gecede 8cl den iki duble icsem 4 gun yetecekti bana.. ama sonda gibi cektigimi unuttum.. ama imamin abdest suyu gibi sicak da cekilmiyo.. acaba oda servisinde buz olurmu? ne dersin :D
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Myshkin said: azerbaycandayım yazmışsın, orda içki problemi çekmemen gerekir. problem yok abi zaten.. ama usengeclik sorunum var.. ahahaha onu asmak lazim.. ;)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "akşamları gelip bir bardak viski içiyim" demiyorsan, "içki içiyim" diyorsan birkaç saatte biter o 50cl içki. yanına koyuyorsun, yavaş yavaş azalıyor o şişe.
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aynen oyle oldu bone.. ne yazikki :D ama amac synth in soyledigiydi :D hani ederki belki dedim.. eheh
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bende arkadaşa götürceğim şişeyi bitirdim böyle :/
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 peeehhhh... bira ya dondum bende.. ;)
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 LuNiZ said: butun hafta aksamlari bu cümle tamlaması bile, alkolün hala etkisinin devam ettiğini gösteriyor. Takma kafaya
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 LuNiZ said: peeehhhh... bira ya dondum bende.. ;) Şu direk boka sardim gibi olmuş Whiskey'den biraya :p
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yanlış almışsın jack daniels alcaktın , yarım saate bitmişti o sek sek datlı datlı bide TR dışında zaten freeshop la aynı fiyata satıyorlar dışarda bakkalda markette , gelirken abanıcan giderken değil
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 afiyet olsun yarasın sarhos sarhos patide dolas iyi davranıyorlar
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 15euro daha verip bi tane daha alsaydin...
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 cimrilik yapma , 20 euro ver litrelik al
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben gittim jim beam aldım bi gazla yok be vardı zaten içiyorum :D
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 hayatım boyunca canım hiç viski çekmedi. çok fakirim lan sanırım.
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 scotch bende içemem ya bourbon ezer, yağ gibi kayar falan
Öne çıkan mesajlar