Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ewt bu topiğe ben de acıama mutlu sona sahip hikayemi anlatayım 3 aylık evliyim hemen hemen her vajinismus gibi bu 3 ayın ne kadar berbat ve karanlık geçtiğini anlatmama gerek yok garip bir duygudur ki oraya asla hiçbirşeyin gireceğine inanmayan ben dün "aaa buraya tencere bile girer ya" diyecek kıvama geldim o kadar esnek o kadar yumuşak ve olabildiğince ince dokuyu ben nasıl olmuş da o kadar kaskatı hale getiriyomuşum pes yani ne kulak çubugu ne parmak ne de aparat hiçbirini yapamadım aynanın karşısına geçip denedim olmadı bana göre değil dedim oraya göz göre göre bişeyler sokamam direkt p... denemesi yaptık önceleri sadece milimetrik denecek kadar az alıyordum içime daha sonraları biraz daha biraz daha biraz daha yavaş yavaş zamanla daha da fazlasını almayı başarabildim 3 ay bu dile kolay öncelikle şunu söyleyeyim ben herkesten ama herkesten çok çok şanssız durumdaydım çünkü cinselliğe karşı evliliğimin en en başında beri sıfır derecede bir isteksizlik hakimdi ıslanma bile gerçekleşmiyodu canım istemiyodu öpmek bile zor geliyordu bu sebeple eczaneden bir kiloluk ultrason jeli aldım her denemede bir avuç dolusu sürdüm neredeyse ve dün gecdeden bahsedeyim öncelerinden biraz daha istekliydim sanki azcık gevşer gibi oldum eşim yöneldi "duuuuurrrr" dedim jeli sürdük her ikimizde resmen buladım ben:) şimdiye kadar ben hep alttayken denemiştik bir şekilde onu engelliyodum bellli bir noktada takılıp kalıyoduk bu sefer ben üste geçtim önce yerleştirdim derin derinn nefes aldım eşim hareketsizce bekledi ben yavaşça onu içime almaya başladım bir, iki, üç... Allah Allah diyorum bir terslik var sıfır acı sıfır kasıntı ve bir de ne göreyim hepsini almışım eşimin gözülerine bakıyorum "farkında mısn" dedim "evet oldu işte görmüyo musun" dedi elimle kontrol ediyorum ewt girmiş hem de tamamı ve yemin ediyorum zerre kadar acı hissetmedim o orda öylece dururken ben ileri geri bile yapabildim acımıyo acımıyo acımııyoo diye bagıryorum bi yandan da Allahım ben bunun için mi 3 ayımı zehir ettim günlerimi heba ettim hepsi bunun için miydi? ağlamaya başladım tabi sonra tekrar denedik yine oldu 3. kez denedik yine oldu oldu hep olduu eşime "burası ne kadar ilginç bi bölgeymiş, 40 metre olsa yine girecek sanki" dedim o da gülüyo şimdi regl oldum 1 hafta deneyemicez umarım rahatsızlığım tekrarlamaz ama sanmıyorum tekrarlanacağını artık beynim kabullendi insanlık varolduğundan beri dünyaya gelen her kadının bunu nasıl yapabildiğini düşünmüyorum artık Rabbim kmseyi sınamasın bununla
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ahahahhahaha bu ne lan.. diyesim geldi..
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hamile kalmaya calisanlar için tiyolar
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ama sonunda mutluluga ulasilmis... buna odaklanmak lazim.
samaella Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 rahmin ters olması nedir anlamadım :S
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 lan olm şike topiğinden buraya nasıl geldim ben alla alla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Eat, Pray, Queef'de hissettim bir an kendimi.
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 [video]http://inciswf.com/1296422294.swf?feature=oembed" width="459">
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 DEVAM kARDEŞ DEVAM herkes teraziye binsin.
Öne çıkan mesajlar