Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 -Deno- said: böyle metabolizmaya can kurban. hakkaten lan, istediğin kadar ye kilo alma felan Kaede said: iskeletor baya kaslı esasında nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 GERGE said: Yemek yiyorum. Oturup iki Quarter Pounder yemeden, 5 lahmacun indirmeden doymuyorum. Biraz önce iki levrek, epey bir salata, üzerine de ekmek kadayıfı indirdim. Öğle yemeği de aynı büyüklükteydi. Ama beni görenler bilir, iskeletor modunda dolaşıyorum. Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı. Witch-doctor arıyorum artık. Kan değerlerim kendimi bildim bileli normal, ne istersem yiyorum güzelce ama artık biraz kilo da gerek. Spor yaptım, dağcı oldum, fayda etmedi, üzerine kalbim olduğu ortaya çıktı. Vücut geliştirme filan bana pek mümkün şeyler değil yani. 1.83 boy ve 60 kilo yani. Durum bu. Defolu mal mıyım, neyim?Aynı durum bende de var ben doktorada gittim 30 yaşa doğru metabolizma yavaşlama evresine girince düzelecektir dedi.Vücut kendi kendi aldığın besini ve kaloriyi yaktığı için doymuyormuş insan ama ne zaman 30 yaşa sınırına doğru gelirsin o zaman normal seviyeye inermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 DynamicK said: Akşam yatmadan taze meyve ye. Taze meyve derken miktar falan yazarmısın mesela 2 mango 3 papaya gibi. Bu arada kimse tenya ihtimalini göz önünde bulundurmamış. Belkide arkadaşın barsakları parazitli ne biliyoruz kim bilir neler yedi.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 metabolizmanın hızlı olması uzatılmış ergenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 6 hindistan cevizi, 3 portakal, 4 mandalina, 3 malta erigi, 2 pitaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi aşırı kilolu olmaktan iyidir.belki boy-kilo oranı acısından zayıf kalabilirsin de bence memnun olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 "eppek yi" dendi mi? Şaka maka rutinini değiştir, düzensiz uyu, işki iç bol yağlı yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 o da bi işe yaramıyo. ben bi senedir aşırı düzensiz yaşıyodum 60 kiloydum. bu sene her sabah kalkıyorum 8de falan. kahvaltı şu bu en az üç öğün yemek. bi işe yaramadı tersi de yaramaz sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 spor+düzgün beslenme bu abi. aynı sorunu bende yaşadım. spor yaptım, düzgün beslendim, protein ve glutamin takviyesi ile he-man oldum. fakat sporu bırakınca gene cılız kaldım o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 tam tersi ben askerdeyken kilo almıştım azcık mesela erken yat erken kalk düzenli beslenme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 DynamicK said: 6 hindistan cevizi, 3 portakal, 4 mandalina, 3 malta erigi, 2 pitaya. http://www.wowhead.com/quest=12634 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 achisi yok sux kimse yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ahuashu papaya quest item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 şu adamın yemeklerinden yap ye hergün http://www.youtube.com/watch?v=0rUEpmbdZLw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yiyip yiyip kilo alamayanlardandım ben de 17 yaşıma kadar. Şimdi yiyip yiyip kilo veremeyenlerdenim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kilolara bende çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kilo dediniz de bugun sporu asıp 1.5 porsiyon mantı yedim afferin demi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben de astım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ben de 55-56 kiloydum boy 1.67. Memur olunca 63 kilo oldum, boyum hala 1.67. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 memurlukta göbek bonusu var, daha çalışman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 en geç 5 seneye obez olursun sen. 25ten sonra kilo almaya başlarsın, sonra hayvan gibi yemeye alıştığın için normal miktarda yemeye alışamazsın sdfgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kilo almak istiyorsan sihirli 2 kelime tereyağı+hamur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bende de kilo sorunu var fakat sorun bende sanırım. Yemek yemeyi pek sevmiyorum ya. Aç kalınca yiyorum gibi bişey. Öyle gidim meyve yiyim şunu yiyim fln derdim yok. Bide üstüne yemek seçiyorum ne yapcam ben ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yemeği hızlı hızlı yicen evde oturucaksın hareket etmiceksin gece çok yiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar