Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo alamamak

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Yemek yiyorum. Oturup iki Quarter Pounder yemeden, 5 lahmacun indirmeden doymuyorum. Biraz önce iki levrek, epey bir salata, üzerine de ekmek kadayıfı indirdim. Öğle yemeği de aynı büyüklükteydi. Ama beni görenler bilir, iskeletor modunda dolaşıyorum.

Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı.

Witch-doctor arıyorum artık. Kan değerlerim kendimi bildim bileli normal, ne istersem yiyorum güzelce ama artık biraz kilo da gerek. Spor yaptım, dağcı oldum, fayda etmedi, üzerine kalbim olduğu ortaya çıktı. Vücut geliştirme filan bana pek mümkün şeyler değil yani.

1.83 boy ve 60 kilo yani. Durum bu. Defolu mal mıyım, neyim?
Aynı durum bende de var ben doktorada gittim 30 yaşa doğru metabolizma yavaşlama evresine girince düzelecektir dedi.Vücut kendi kendi aldığın besini ve kaloriyi yaktığı için doymuyormuş insan ama ne zaman 30 yaşa sınırına doğru gelirsin o zaman normal seviyeye inermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...