Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 YAPTIK, OLACAK!! http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/arapcadersi.png http://www.bakiselamlar.com/knb/index.php?option=com_content&view=article&id=1018%3Alkokullarda-arapca-dersi&catid=3%3Anewsflash&Itemid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 arapça güzel dildir öğrensinler tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 eşbeddek takkır tukkur bir kere ver kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Avrupa'ya benzeyecegimize igrenc araplara benziyoruz, ağkü boyle ulkenin ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 rusça ispanyolca falan da konmalı o ayrı mesele de iş yeni dillerin konması değil öğretilebilmesi. müfredatta fransızca ve almanca da var ama kaç kişi normal ortaöğretim okullarında dil öğreniyor ki? ha konuyu açan şeryat geliyor huhuhu diye açmış galiba ama neyse biz değilmiş gibi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 he buna normal bir dil dersi diyorsan, şahin k'dan senin için geliyor: "sanırım tek eksiğiniz arapçaydı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Devlet okullarında var mı Almanca falan? Ozel okullarda secmeli olarak var diye biliyorum. Onlar da ancak iste bir giris olsun, cocuk sever ilerde devamını getirir, bir dil kazanır umudu ile konmus dersler. Yoksa haftada 2 saat dil egitimi ile dil ogrenilmez tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ingilizce öğreniyorum ingilizlere benziyorum böylece. ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aurebesh öğrenmek istiyorum ben http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20071202200436/starwars/images/c/cc/Aurebesh-GMSR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 anlamadım bu seçmeli ders mi zorunlu ders mi? onu anlamak lazım. zorunlu ders olamayacak kadar saçma bir hareket olur. muhtemelen seçmeli arapça dersleri için hazırlanan örnek müfredattır. Öte yandan aslında düşününce iyi. Zaten bu dersi alanlar muhtemelen ailesi dini düşünce ve yapıya sahip olan insanlar olarak (üniversite olsa insan akademik sebepler ve meraktan da alır tabi ama ilkokul bu). E bu da en azından Kuran'ı okuduğu zaman anlama şansını verecek bu insan miletten duyup ezberlemektense. O açıdan bence iyi. Ama tabi bunu "dil seçmeli dersi" konsepti altında oturup diğer dillere de olanak vermeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 arapca, ben illa gidicem oralarda calısıcam, cok paraları var birazı da bize düşsün diye karar veren insanlar icin mantıklı. 4-8. sınıflara once dogru duzgun ingilizce ogretsinler. yanına illa bi dil daha vericeklerse de secmeli rusca/ispanyolca/arapca yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arapca konusan kimselerle ciddi bir ticaret hacmi gercegi de unutulmamali Ingilizcenin yaninda 2. dil olarak son derece mantikli bence kapitalist bir gozle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Norak said: aurebesh öğrenmek istiyorum ben http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20071202200436/starwars/images/c/cc/Aurebesh-GMSR.png yani bu dilin harflerini lucaz amca mı hazırladı bilmiyorum ama resmen liseli frp ergen hevesiyle hazırlanmış bir dil akıyor her tarafından. modern dillerde bulunan bütün noktalama işaretlerinin bile karşılığı var. Demek ki noktalı virgül bu kadar evrenselmiş intergalaktik bir kullanım alanı bulmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 lucasta liseliydi zamanında :o hem zaten 100 yıl falan sonra herkes çince konuscak bu gidisle, adamlar 100 yılda 800 milyon kişi artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ilköğretimde olmadığıma sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ardeth said: yani bu dilin harflerini lucaz amca mı hazırladı bilmiyorum ama resmen liseli frp ergen hevesiyle hazırlanmış bir dil akıyor her tarafından. modern dillerde bulunan bütün noktalama işaretlerinin bile karşılığı var. Demek ki noktalı virgül bu kadar evrenselmiş intergalaktik bir kullanım alanı bulmuş sdf lucas bir şey yapmıyor artık. "şunu şunu yapın, bakacam." diyor. elemanlar yapıp duvara asıyor. elinde mühürle gelip beğendiğine mühür basıyor. onu kullanıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 mühürü lucas bassa iyi, kitaplar ve çizgiromanlarda ipler genelde editörlerin elinde :D Lucas'a anca çok önemli karakterler ölecekken soruyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arapça bilen öğretmenı nereden bulacaklar dıye düşünürken aklıma imamlar geldi. Zaten tüm yönetici kadroları din kültürü öğretmeni yapma çabaları gözden kaçmıyor. Artık sınıf öğretmenınden fazla din kültürü öğretmeni atarlar. Yetmediği yerde imamlara ek iş. Kapatsınlar abıcım okulları valla bak, açsınlar medreseleri hem sayın bakanımız atayamadığı öğretmenlerle uğraşmaz. Atayamadığı öğretmenler boş okullarda kahve işletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 eveeet birisi imam dedi. şakirt şeriat geliyor feto bunlar denmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ee dogru dedi. ortalık imam hatiplerle dolu. napıcaklar mezunları? al sana arapca ogretmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 rusca / ispanyolca dururken arapca ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Turkiye icin rusca arapca ve cince onemli isdunyasinda. Geri kalanlar zaten ingilizce konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CuEdyb5__y4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 throine said: eveeet birisi imam dedi. şakirt şeriat geliyor feto bunlar denmedi hala. Ahh birisi dese de Akp gençlik kolları doktrininden yalan salvolar yapsan ahhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 şakirt şeriat geliyor feto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar