SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şike mevzusundan lig kaynadı bırak derbiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 beraberlik olur mu ki ya. en iyi oran onda, kalbimden de o geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 tek gercek var: sahadaki futbolcu sayisi toplami cift olmaz. gol toplami da cift olmaz. edit: sacma olmus ama demek istedigim berabere bitmez, kirmizi kartta olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ilk golu fener atarsa herturlu bizden 1-2 kişi kırmızı görür ztn hep böyle güzel futbol oynayıp geriye düştüğümüz için.insanın dengesi bozuluyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 alex oynuyomu lan, oynarsa 1 golu o atar 1-0 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 doktorrrr http://www.youtube.com/watch?v=6L8vvhOHrGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Her ne kadar Bekir bu sene çok iyi olsa da Bilica'nın oynamasına daha çok sevindim, zira adam çok daha sağlam, kasap ama sağlam ve güçlü adam. Derbide önce defansın sağlam olacak, ondan Bilica iyidir. Ha bu yüzden Stoch veya Dia oynayamayacak ama naapalım artık onlarda Bienvenu veya Alex yorulunca girerler. Tek korkum Aykut'un yine aynı hatayı yapıp Özer'i sağda oynatması, Uğur Boral'ı ters kanada koyarım veya Orhan-Gökhan yaparım sağ tarafı ama Özer'i koymam kanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi ahahha tiplere bak ya dsavıufşhfj sanki ultraslan veriyor rakip seyircinin gelip gelmemesi ya da ne kadar bilet ayrılması gerektiğine dsf http://deplasmanagittimgelicem.blogspot.com/2011/12/hayrdr.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 CthuLhu said: abi ahahha tiplere bak ya dsavıufşhfj sanki ultraslan veriyor rakip seyircinin gelip gelmemesi ya da ne kadar bilet ayrılması gerektiğine dsf http://deplasmanagittimgelicem.blogspot.com/2011/12/hayrdr.html Bi de forum TW'si olacaksın, verdiğin linkte direk arka planda rezil küfürlü tezahüratlar yayınlanıyor. Sonra burda gelir antu şööle fenerliler böölesiniz diye tırı vırı yaparsınız. O takipçisi olduğun bloglar da, ultravestiler de, antucüler de hepsi aynı bok. cahil işsiz holigan bozuntuları, sen de onlardan eksik kalmıyorsun şu yaptıklarınla ve onları takipçiliğinle, bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 iş yerinde hoparlörüm yok arkadaşım. bilmiyorum ne sesi var orada. 2 açıklamanın tek sayfada olduğu bir link atılmış ekşisözlük'e baktım, aldım kopyaladım. TW'likle ne alaka onu hiç anlamadım da orda ne çalıyorsa dinlemedim. ooo ultravesti demiş. zeka kokan hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Banhammer incoomıngggg ! apple okuldan bildrdı. Bı de, Lugano olmadan bır gs fener macı cok sıkıcı gecıck farkndamsnz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 renkli takım kafası bi başka oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 CthuLhu said: iş yerinde hoparlörüm yok arkadaşım. bilmiyorum ne sesi var orada. 2 açıklamanın tek sayfada olduğu bir link atılmış ekşisözlük'e baktım, aldım kopyaladım. TW'likle ne alaka onu hiç anlamadım da orda ne çalıyorsa dinlemedim. ooo ultravesti demiş. zeka kokan hareketler bunlar iyi o zaman bi zahmet bi daha dinlemeden incelemeden link koymazsın sende Ayrıca tabii ki karşı çıkarım, TW ünvanını düzen sağla diye sana vermişler, rakip takıma koro halinde edilen küfürü fon yapan siteyi öv, linkle diye değil. Ayrıca niye gocundun bilemedim ultralar için, ama antünün benzeri bir lakabı varsa onu da yazarım, benim için öküz holigan tayfasının hepsi birdir Fenerlisi, Cimbomlusu farkmaz... bide sizin bu antu takipçiliğiniz ayrı bir olay, ultraslanı sallayan yok Fener cephesinde ama siz antuden çıkmıyorsunuz ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 mesajımda site öven, propaganda yapan tek kelime göster ahanda şu an itibariyle yeni acc açayım paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Gülerek alay edip o rezil bloğun adresini veriyorsun alın girin siz de gülün diye, daha ne yapacaksın ki reklamlı banner hazırlayacak değilsin heralde tıkla tıkla diye yanarlı dönerli. Ben açık net söylüyorum işte, antusü ultrası veya benzer aşırı uç blogları hepsi aynı boktur, öküz holigan tayfasıdır ve mümkünse burada paylaşılmasın onların mallıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Galatasaray 2-1 alıcak maçı ... Curse silinecek üstlerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 fener her türkiye kupası finaline çıkışında fenerlilerin yaşadığı umudu besliyor çoğu galatasaraylı ama olmayacak, ya berabere ya yenilcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 CthuLhu said: mesajımda site öven, propaganda yapan tek kelime göster ahanda şu an itibariyle yeni acc açayım paticikte. Bizde de havaalanında bu var." Bundan dolayı bana rötar yazsınlar apron kartımı bırakır giderim" No offence kimseye de, fenomen bu tarz kalıplar benim için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 5-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 stochu merak ediyorum bu mac, bol bol sut ceker insallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Stoch u oynatmasın Caner oynasın orda, kazanırız. Stoch çok sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 son 6 senedir filan ilk defa umutluyum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Khelben said: Stoch u oynatmasın Caner oynasın orda, kazanırız. Stoch çok sakıncalı.Bilica ve Cristian 11 çıkıyor o yüzden de Stoch yedek Caner ile başlıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar