Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar Bekir bu sene çok iyi olsa da Bilica'nın oynamasına daha çok sevindim, zira adam çok daha sağlam, kasap ama sağlam ve güçlü adam. Derbide önce defansın sağlam olacak, ondan Bilica iyidir.

Ha bu yüzden Stoch veya Dia oynayamayacak ama naapalım artık onlarda Bienvenu veya Alex yorulunca girerler.

Tek korkum Aykut'un yine aynı hatayı yapıp Özer'i sağda oynatması, Uğur Boral'ı ters kanada koyarım veya Orhan-Gökhan yaparım sağ tarafı ama Özer'i koymam kanada.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

abi ahahha tiplere bak ya dsavıufşhfj

sanki ultraslan veriyor rakip seyircinin gelip gelmemesi ya da ne kadar bilet ayrılması gerektiğine dsf

http://deplasmanagittimgelicem.blogspot.com/2011/12/hayrdr.html

Bi de forum TW'si olacaksın, verdiğin linkte direk arka planda rezil küfürlü tezahüratlar yayınlanıyor. Sonra burda gelir antu şööle fenerliler böölesiniz diye tırı vırı yaparsınız.
O takipçisi olduğun bloglar da, ultravestiler de, antucüler de hepsi aynı bok. cahil işsiz holigan bozuntuları, sen de onlardan eksik kalmıyorsun şu yaptıklarınla ve onları takipçiliğinle, bravo...
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

iş yerinde hoparlörüm yok arkadaşım. bilmiyorum ne sesi var orada. 2 açıklamanın tek sayfada olduğu bir link atılmış ekşisözlük'e baktım, aldım kopyaladım.

TW'likle ne alaka onu hiç anlamadım da orda ne çalıyorsa dinlemedim.

ooo ultravesti demiş. zeka kokan hareketler bunlar

iyi o zaman bi zahmet bi daha dinlemeden incelemeden link koymazsın sende

Ayrıca tabii ki karşı çıkarım, TW ünvanını düzen sağla diye sana vermişler, rakip takıma koro halinde edilen küfürü fon yapan siteyi öv, linkle diye değil.

Ayrıca niye gocundun bilemedim ultralar için, ama antünün benzeri bir lakabı varsa onu da yazarım, benim için öküz holigan tayfasının hepsi birdir Fenerlisi, Cimbomlusu farkmaz...
bide sizin bu antu takipçiliğiniz ayrı bir olay, ultraslanı sallayan yok Fener cephesinde ama siz antuden çıkmıyorsunuz ne alakaysa.
Sosyal ağlarda paylaş

Gülerek alay edip o rezil bloğun adresini veriyorsun alın girin siz de gülün diye, daha ne yapacaksın ki reklamlı banner hazırlayacak değilsin heralde tıkla tıkla diye yanarlı dönerli.

Ben açık net söylüyorum işte, antusü ultrası veya benzer aşırı uç blogları hepsi aynı boktur, öküz holigan tayfasıdır ve mümkünse burada paylaşılmasın onların mallıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

mesajımda site öven, propaganda yapan tek kelime göster ahanda şu an itibariyle yeni acc açayım paticikte.

Bizde de havaalanında bu var." Bundan dolayı bana rötar yazsınlar apron kartımı bırakır giderim" No offence kimseye de, fenomen bu tarz kalıplar benim için :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...