Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

LucifeL said:

Mehmet Topuz iyi durumdaymış o yüzden Özer olmaz büyük ihtimal.Emre'nin oynaması büyük avantak bizim için.Solda umarım Caner oynar Stoch yerin çünkü savunmaya daha çok yardım ediyor.

Bizim sol taraf Ziegler-Caner ile Ebue-Kazım iklisini hucümda tarumar ederler.Çünkü Ziegler tam bir italyan sol beki.Dengeli hucüm ve savunma koordinasyonu ve pozisyon bilgii üst düzey.Canr de orta saha oynadığı zaman çok etkili hızlı ve adam eksilten bir yapısı var.

Sağ tarafta da Gökhan Gönül-Mehmet Topuz oynarsa Riera-Hakan Balta ikilisini hucümda perişan ederler.Hakan sürekli pozisyon hatası yapıyor ve Riera kesinlikle geri koşmuyor zaten ileri de koşamıyor o yüzden kanatlar akar yani.

Ayrıca Fenerbahçe takım savunmasını böyle maçlarda en iyi uygulayan takım.Bloklar arası en fazla 40 metre de oynayıp ani hücumlarla Alex önderliğinde çok iyi pozisyonlar buluyoruz.

Sadece Bienvenue sıkıntı bizde ama o da açık alanda hızlı ve topla seri bir adam belki patlama yapar.

Bold kısım dışında Fenerbahçe'nin bu derbide bir artısı yok, ama işte şu tek artıyla bile son 13 maçta 10 galibiyet aldılar bize karşı.

Eboue-Kazım kanadını tarumar etmek komik durmuş bu arada. Eboue resmen son haftalarda adam kaçırmıyor kulvarında, Kazım da muhtemelen sezonun en iyi maçını oynayıp yatacak geri kalan haftalarda.
Şunu mu diyorsun Eboue son 3 maçta hiç adam kaçırmadı çok formda Caner ve Ziegler ikilisinin geliştirdiği atakları tüm maç tek başına savuşturur?Kazım yardım etmesin o kanat koridor olur.Eboue çok süratli ve çok iyi alan kapatan bir adam değil zaten tek başına bunu yapması çok zor karşında oynayacak adamlar hızlı ve hücumcu bek bindirmelerini iyi yapn bir ikil.

Ayrıca sol kanadınızda da size karşı çok avantajlıyız Hakan Balta gayet pozisyon bilgisi 0 bir adam Beşiktaş ve Sivas maçlarında gördük yani.Hele Riera hiç gelmeyince geri zaten tek başına Hakan Balta pimi çekilmiş el bombası.İsmail köybaşı gibi her top adam kaçırıyor.

Ama sen diyorsan ki Fenerbahçe'nin kanatlarını 2 bekimiz tek başına durdurur o zaman diyecek birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o zaman şöyle bakalım olaya

caner bence defansa yardım eder ama yetemez hata yapar o zaman kazım ve eboue kanadı perişan eder ziegler tek başına kurtaramaz sdfs

kazım yardım etmez vs diye bakmayın olaya.derbi bu.kazımın fenere karşı siniri de var ztn.it gibi koşuyor ediyor.geçen fener maçında oldugu gibi oynar.gol bile atar yine

ha kazım genel olarak bi bok yapmıyor o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi o zaman şöyle bakalım olaya

caner bence defansa yardım eder ama yetemez hata yapar o zaman kazım ve eboue kanadı perişan eder ziegler tek başına kurtaramaz sdfs

kazım yardım etmez vs diye bakmayın olaya.derbi bu.kazımın fenere karşı siniri de var ztn.it gibi koşuyor ediyor.geçen fener maçında oldugu gibi oynar.gol bile atar yine

ha kazım genel olarak bi bok yapmıyor o ayrı
Ben yalnız genele bakarım hocam.Genelde Galatasaray'ın 2 kanadı da çalışmıyor.Çalışsa zaten Fenerbahçe yerine Galatasaray lider olurdu.

Gene söylüyorum Fenerbahçe bu maçta atacağı golleri kanattan bulur göbekden değil.

Ayrıca da Kazım,Hakan Balta ve Riera size saç baş yoldurur.Daha 2 gün var maça söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay defans örgüsüne fenerin kanatlarının daha iyi olmasına gelmiş ama bu bence hücum konusunda böyle, savunma için aynı şey geçerli değil diye düşünüyorum. Hele ki Gökhan Gönül'ün formu filan ortada. Bizim kanatlar hücum olarak işlemiyor ancak defans anlamında baya iyi. Bireysel anlamda Balta fail ancak onun yanında Ujfalusi zaten genelde o kanadı da kapatıyor. Eboue zaten ciddi formda. Ben genel savunma anlamında Galatasaray'ı üstün görüyorum. Hücum anlamında sıkıntılarımız var. Ancak olurda Baros ve Elmander bir arada oynarsa, ikisi de ciddi mana da yıpratıcı adamlar, Fener savunması yalan olur gibi geliyor bana. Bu ikisinin oynaması için yabancı kontenjanı açmak lazım, işte sıkıntı burada baş gösteriyor.

Şu an ki takımların form durumları göz önüne alınırsa GS favori ancak çoğu GS-FB maçında olduğu gibi yine 90 dakika üstün oynayıp kaybeden bir GS'de görebiliriz maç sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

ya ercik i de sil yada mesajlarımı silmeyi bırak. sen kafana göre mesaj silmeyip bir prensip edinene kadar ben buraya koymaya devam edeceğim, istersen süresiz ban attır.

Kimsenin kafasına göre hareket ettiği yok, belli kurallar çerçevesinde çalışıyoruz hepimiz.

Aradaki farkı cava açıklamış, hala göremeyecek durumdaysanız ne bu bizim sorunumuz ne de açıklayıp öğretmek bizim sorumluluğumuz. Kuralı belirtir ihlali durumunda da gerekli yaptırımı uygular geçeriz.

Yapılan terbiyesizliğin affı yok, bunu ercikle falan kıyaslayacak kadar kendini bilmezliğe de verilecek cevap yok.

Buraya tutup da cevap olarak fatih ürek ya da ajdar falan resmi koysaydınız kimse silmezdi, ercik'in silinmediği gibi o da kalırdı. ama yaptığın terbiyeszliği utanmadan bir de savunabiliyorsan yazık demekten başka bir şey elden gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...